Skip to content

IsaDora Shine Bright-kokoelma,osa 1

IsaDoran julakauden kokoelma Shine Bright on vähitellen rantautunut kauppoihin. Kokoelmassa esitellään kaksi meikkiä ja siihen tarvittavat tuotteet,ja toisen meikin tuotteet päädyin ostamaan itse,osan pyysin maahantuojalta testiin. Nyt esittelen itse ostamani tuotteet-eli ne,joihin rakastuin pikaisen vilkaisun perusteella,ja jotka vein kassalle heti. (ei sillä että muut olisivat olleet yhtään huonompia-lähemmän tarkkailun perusteella olen todennut että ne kauppaan jättämäni tuotteet olivat enemmän kuin ihania)

Päädyin tietämättäni ostamaan kokoelman lämpimän tyylin tuotteet. Mustaa,ruskeaa,hopeaa ja kultaista yhdistävä luomivärinelikko oli se mihin kiinnitin ensimmäisenä huomioni,ja sen myötä kokoelman kahteen punaiseen huulimeikkiin. 

Kaikki aarteet yhdessä

Punaisia huulimeikkejä on kaksi-uusi sävy Twist-up Gloss Stickistä, (Red Romance) ja uusi sävy entisistä Color Chockeista,nykyisistä LipChockeista.(Rock Red) Ostin ensin Red Romancen ja jätin Rock Redin kauppaan todeten etten tarvitse sitä. Palasin kuitenkin hakemaan sen,enkä kadu-Rock Red on ihana!

Rock Red on aavistuksen kylmempi punainen kuin Red Romance,mutta molemmat ovat täydellisiä joulupunia. Tässä pikaiset swatchit,kunnon kuvia tuotteista käytössä tulee pian!

Lämpimän lookin palettina on siis Gold&Silver Smoky eyes-nelikko. Ihmettelin aluksi kullan ja hopean laittamista samaan palettiin-hopean tilalla kun olisi voinut olla jokin kulmaluullekin sopiva vaalea häivytyssävy. Hopea on kuitenkin paletin laadukkaimpia värejä,joten en valita! Olen jo kehitellyt mielessäni meikkiä johon saisin laitettua kaikkia paletin värejä…(toisen,kylmän lookin paletin kanssa yhdistely on huomattavasti helpompaa)

Kaikki värit ovat laadukkaita ja levittyvät hyvin. Musta on paletin heikoin lenkki,mutta toimii silti loistavasti varjostuksena. Tämä kuitenkin kerrostuu hyvin,ja peittävyyttä ja intensiivisyyttä on helppo säädellä! 

Lämpimän lookin meikkejä on tulossa lähiaikoina,ja esittelen kokoelman loput,blogin kautta saadut tuotteet erikseen. Pyysin testiin muutaman,itseäni erityisesti kiinnostavan tuotteen-ja kokoelman toinen paletti vaikuttaa todella lupaavalta!

Miltä juhlakokoelma vaikuttaa? Itse olen innoissani-juhlakokoelmat ovat suosikkejani!

6 Comments

  1. En malta odottaa, että näen sun tekemiä meikkejä näillä. Tuo Rock Red ♥

    • Tulossa! 🙂 Rock Red on upea!

  2. Ai kun kutkuttais tuollainen hopea-kultayhdistelmä! Oon haikaillut Diorin Royal Khakin perään, ja tässä ois melkein samat sävyt kuin siinä… Dioria kun en oo raaskinut ostaa. Hmmm… 🙂 Ihania ovat hankinnat!

    • Sitten kannattaa miettiä tätä! 🙂 Tää on ihana,(okei,yks väri vähemmän) ja halvempi! 😀

  3. Mulla on kanssa toi paletti, ja se on ii-ha-na! 🙂

    • Hih,ollaan samiksia! Tuo kyllä on aivan ihana! En malta odottaa että pääsen näyttämään mitä olen sillä tehnyt! 😀

Vastaa