Skip to content

IsaDora Ray of light-meikki

Harkitsin IsaDoran Ray of Light-kevätkokoelmaan kuuluvan Spring garden-trion ostamista pitkään- triolle ei ollut mitään varsinaista tarvetta, mutta se on ihana. Pastellisävyt eivät ole ihan siitä pigmenttisimmästä päästä, mutta niistä saa kuitenkin halutessaan paljon irti. 

Sorruin lopulta pienen painostuksen alla (erehdyin menemään ystävän kanssa Kicksiin) ja kiikutin trion kassalle, todeten ettei minulla kuitenkaan mitään ihan vastaavaa ennestään ole. Se riitti syyksi. 

Kotona päätin testailla triolla hyvin kevyttä ja pastellista meikkiä Ray of Lightin inspiroimana. Harkitsin ensin voimakasta pohjustusta ja huomattavasti kirkkaampia sävyjä (kuin myös kokoelman sinistä rajausta) mutta hylkäsin nämä ideat aika suoralta kädeltä- niillä pysyisin omalla mukavuusalueellani. Halusin tehdä jotain hiukan omista kaavoistani poikkeavaa ja kokeilla utuista, akvarellien jättämää jälkeä muistuttavaa meikkiä hyvin vaaleilla väreillä. 

Pohjalle laitoin Twist-up eye gloss-kynää sävyssä Champagne cocktail, ja sen päälle kaikkia Spring Garden-trion sävyjä. Kevään Twist-up eye gloss-sävyt ovat selvästi hiukan läpikuultavampia kuin talven kokoelmassa julkaistut, ja ainakin tämä yksilö toimi todella kauniisti luomivärien kanssa. Se toimi samalla hyvänä pohjustuksena luomiväreille. 

Levitin luomivärejä hyvin kevyesti siveltimellä, ja lopuksi painelin hiukan lisää väriä luomille ihan sormilla. Jätin kuitenkin jäljen tarkoituksella hyvin kevyeksi ja raikkaaksi- voimakkaampaa pastellimeikkiä kokeillaan myöhemmin. Ripsivärinä sai toimia uusi Volume&Curl. 

Pidin meikkipohjankin mahdollisimman kevyenä, ja poskille laitoin Twist-up Blush&go- poskipunaa sävyssä Spring in Paris (joka on muuten ihan huippu-siitä on tullut ihan ehdoton luottoposkipunani!). Huulille laitoin Pink Peony- huulipunaa, joka sopi kivasti yhteen raikkaan silmämeikin kanssa. 


Hyppy mukavuusalueen ulkopuolelle kannatti, sillä pidin meikiltä paljon enemmän kuin aluksi luulin. Sumuiset, tummat silmämeikit ovat niitä joihin turvaan ja helposti jämähdän, joten tämä oli varsin tervetullutta vaihtelua. Muistan talvella vannoneeni etten keväällä innostu väreistä-enkä ainakaan pastelleista-mutta joudun näköjään syömään sanani. Tämä meikki oli helppo ja nopea tehdä, ja virkisti nuutunutta perusolemusta huomattavasti enemmän kuin tumma smoky eye. Seuraavalla kerralla voisin lisätä tähän sinisen rajauksen tuomaan hiukan terävämpää ilmettä. 

Mitä mieltä olette, onko pastellilook hot vai not? Pitäisikö kokeilla hiukan voimakkaampaa versiota pastellista?

Silmät:

-IsaDora Twist-up eye gloss Champagne cocktail saatu
-IsaDora Spring garden trio
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&curl mascara

Kasvot:

-IsaDora Wake Up Make up 00 Fair
-IsaDora Velvet touch compact powder 10 Sheer transparent
-IsaDora Twist-up Blush& go Spring in Paris saatu

Huulet:

-IsaDora Perfect moisture lipstick Pink Peony saatu

6 Comments

  1. On kyllä nätti meikki, monesti olen tuota palettia hiplannut mutta jättänyt kuitenkin hyllyyn.

    • Kiitos! 🙂 Mäkään en olisi varmaan ilman painostusta sortunut, mutta en kadu 😀

  2. Hot. Ehdottomasti.

    • Kiitos, kiva kuulla! 🙂

Vastaa