Skip to content

IsaDora Nude Essentials-pikameikki

Blogin vakkarilukijoille lienee selvää että IsaDoralla on aivan erityinen paikka sydämessäni. Merkki on ehdottomia suosikkejani, ja hinta-laatusuhde on melkeinpä aina kohdillaan. Merkki on yksi harvoja markettipuolella myytävistä, joka julkaisee kausikokoelmia useamman kerran vuodessa- ja isolla mittakaavalla. 

Sain jo hyvän aikaa sitten tietää että IsaDora on uudistamassa luomivärejään, ja olinkin odotellut Nude Essentials-kokoelman mukana julkaistavaa (vakiovalikoimaan jäävää!) uutta kuusikkopalettia kuin kuuta nousevaa. Olin kuullut värien laadusta ylistyssanoja, ja vahtasin uutuuden julkaisua kieli pitkällä. Nyt se tuli. Sain testiin. Olen täysin myyty. Onneksi tämä jää vakiovalikoimaan! IsaDoralla on selvästi päätetty panostaa kevätkokoelmaan, sillä sen mukana tulee muitakin uutuuksia- ihanista huulikiiltokynistä on kehitetty mattaversio. Oi kyllä. Twist-up Matte lips- huulikynä on huulipunamaisempi ja peittävämpi kuin kiiltomaisemmat sisarensa, ja nimensä mukaisesti jälki on mattaa. Ja kovin, kovin kaunista.
IMG_2413
IMG_2410
Sain aarteet käsiini viikon keskivaiheilla, ja päädyin meikkaamaan niillä HETI. Koska pakkohan minun oli! Nappasin tuotekuvat nopeasti kun luonnonvaloa vielä riitti, ja rynnistin meikkipöydän ääreen. Palailen myöhemmin kaikkiin tuotteisiin ihan yksitellen- nämä ansaitsevat omat juttunsa. Pakko näitä on kuitenkin vähän vilauttaa! Uuden paletin hinta taitaapi olla muuten vanhanmallisia edullisempi- jää alle kahden kympin. Varsin kivaa.

IMG_2429
Halusin tehdä kevyen ja silti näkyvän meikin, ja päädyin käyttämään melkeinpä kaikkia paletin sävyjä. Lisäsin ohuen rajauksen Kat Von D:n Tattoo-eyelinerillä, häivytin rajat mahdollisimman pehmeiksi ja lisäsin ripsiväriä. Kovin nopeaa, kovin helppoa ja kovin edustavan näköistä. Ja hei tuhmurit, mulla on kuvissa vaatetta päällä. Ettäs sen tiedätte. Oli vain iso kaula-aukko!


IMG_2540
IMG_2543
Pohjan jätin kevyeksi, ja huulille sipaisin Nude- sävyä uusista mattakynistä. Tykkään, tykkään kovasti! Tällaiset raikkaat ja kevyemmät meikit ovat olleet viime päivinä kovassa huudossa täällä puolen ruutua, ja tulevat varmasti tällä arsenaalilla olemaankin. Seuraavaksi aion kokeilla hiukan utuisempaa ja tummempaa meikkiä tällä paletilla-for science. 
IMG_2544_
IsaDoran kevätuutuudet suorastaan vaativat meikkileikkejä, ja sitä ne kyllä tulevat saamaan. Iso plussa IsaDoralle pastelliluomivärien välttämisestä- en ole niiden ylin fani, ja niitä on yleensä joka helvatan kevätkokoelmassa. Onneksi ei tässä. Tämä on hyvä.

Oletteko jo törmänneet IsaDoran kevätuutuuksiin? Miltä kuulostaa, kiinnostaako? En osaa oikein päättää mistä olen enemmän innoissani- toisaalta uutuuspaletista, toisaalta mattakynistä. On tämä päättäminen kovin hankalaa. Sovitaan että olen innoissani kaikesta. 

Mistä tuotteesta haluaisitte lukea ensimmäisenä? Yritän saada näistä arvostelut pian ulos, että pääsette tutkimaan! 


Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta.

30 Comments

 1. Oi wau! Näyttää todella hyvilta! jään odottamaan tulevia postauksia 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tulossa on! 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Eiks toi oo kuusikko? Must ihana se on!! Taiwan sortua 🙂 🙂

  • Haha, no on! Pitääpä korjata, selvästi on toi viisikko-sana juurtunut syvälle. 😀

 3. Nuo huulet ♡ pitää ehkä hankkia noita mattakyniä 🙂 paletti on ihana!!

  • Kannattaa, ne on ihan mahtavia!! Ja toi paletti, ah <3

 4. MS MS

  Mäkään en lämpene pastelliluomiväreille 😀 Siksi en oikein innostunut Diorin viime kevään Trianon -kokoelmastakaan. Isadoran kevätkokoelmassa mä olen ehdottomasti eniten kiinnostunut noista mattaisista huulikynistä, jotka sain itsekin blogia varten testiin 🙂 Kauniin meikin oot taas loihtinut!

  • Pastellijutut on kieltämättä vähän meh. Huulimeikeissä ne vielä menee, mutta näin muuten- ei. 😀 Nuo mattakynät on aarteita!! Aivan ihania!! Ja kiitos <3

  • Kiitos! ^^ Onneksi tää tajuttiin jättää ihan vakkarivalikoimaan, tää paletti on ihan huippu 😀

 5. Noi huulet! Mä haluan tuon kynän, nyt, heti!

  • Sä tarvitset sen! Nyt heti!

 6. Mä olen myös ihan fiiliksissä tästä setistä! Mä pääsen huomenna vihdoin valoisaan aikaan leikkimään niillä ja voi pojat! En malta odottaa, sillä jo swatchatessa tuotteita olin ihan myyty ♥_♥
  Meikki on upea jälleen kerran ♥

  • Kiitos, ihana! <3 Haluan nähdä sun versioita näillä!!!

 7. Oih noi kynät ja on tuo palettikin tosi ihana. <3 Tahtoo!

  Kivaa viikonloppua. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tää kokoelma on kyllä kokonaisuutena ihan huippu! ^^ Jotenkin todella onnistunut!

 8. Jostain syystä tää kevätkokoelma ei kolahda muhun yhtään ja syytä en osaa sanoa 😮 Lompakko tietysti kiittää, kun mitään ”pakko saada”-efektiä ei ole tullut, mutta olen vähän ihmeissäni. Ehkä sisäinen kevätpersoonani ei ole vielä herännyt ja hempeät värit ovat tällä hetkellä vähän ”plaah” 😀

  • Hahaa, ajattele miten paljon säästät! 😀 Ehkä tää on niin epäkevätkokoelma ettei se kolahda ja nappaa heti? Kannattaa kuitenkin käydä noi mattakynät ainakin lääppimässä, ne on <3

 9. Ihania uutuuksia kyllä, etenkin kynät näyttävät hyviltä! 🙂 Niitä siis toivoisin ekana arvosteluun ^__^

  • Kynät on ihan mahtavia ^^ Ne tulikin ekana kunnon syyniin juuri siksi! 😀

 10. Ihana meikki, toi puna on tosi kaunis. <3

 11. Mattakynät kieltämättä houkuttelis. Onneks oon niin laiska, että ei oo tullut käytyä kaupungilla joulun jälkeen oikeastaan ollenkaan, niin rahat on säästynyt. Enköhän mää pian sorru sinne kuitenkin noita kyniä katseleen 😀
  Kaunis meikki muuten!

  • Kiitos! 🙂 Haha, laiskuudesta on välillä etua- säästää! 😀

 12. Vihdoin ja viimein mattakynät! Jes!

  • NIINPÄ!! Vihdoin! ^^ Niitä on kyllä odotettu!

 13. Toi nude sävy on ihana <3
  Nakki look muutenkin osui 😃

 14. Huulet OOOOHH! Pakko saada noita mattasävyjä!

  • Sä NIIN tarviit niitä elämääsi!!

Vastaa