Skip to content

IsaDora Multi Vitamin Gloss Raisin

Ostin jonkin aikaa sitten IsaDoran Multi Vitamin Gloss-kiillon sävyssä Raisin,ja kyseinen ihanuus onkin ehtinyt vilahdella blogissa jo muutaman kerran. Raisin on siis uusi sävy,joka julkaistiin syyskokoelman mukana. Alun perin värejä oli saatavilla neljä,eikä yksikään niistä oikein tuntunut omalta. Raisin vaikutti heti lupaavalta,mutta mietin sen hankkimista aika pitkään-lähinnä siksi,että minulta löytyy huulikiiltoja jo ennestään niin paljon,ettei uudelle olisi ollut oikeastaan tarvetta.

Tein silti pikahuulikiiltoinventaarion ja totesin,ettei kokoelmistani löydy ainuttakaan kiiltoa joka edes muistuttaisi Raisinia. Päädyin sitten eräällä eväidenostoreissulla nakkaamaan ostoskoriin myös Raisinin.ja testasin kiiltoa heti töihin palattuani. Ihanahan se on!


Näin Color Chock-kokoelman tiedotteessa kuvaillaan tätä kiiltoa:
”Runsaasti vitamiineja sisältävä huulikiilto, joka saa huulet tuntumaan pehmeiltä, tasaisilta ja joustavilta. Lisäksi huulikiilto parantaa huulten muotoa ja saa ne näyttämään aiempaa täyteläisemmiltä. Huulikiille hidastaa myös ikääntymisen merkkien näkymistä huulissa.”


Noista lupauksista allekirjoitan kaikki muut paitsi tuon ikääntymisen merkkien hidastuksen-siitä kun en tiedä vielä,sellaisia ei ole. Multi Vitamin Glossilla olen suojannut huulia viileämmällä säällä,ja käyttänyt sitä jokatilanteen huulikiiltona. Raisin sopii värinsä puolesta minulle täydellisesti, ja se on sopinut hyvin jokaiseen tekemääni meikkiin. Multi Vitamin Gloss ei varsinaisesti kosteuta,mutta se on silti sopinut niillekkin päiville kun huulet ovat olleet kuivat ja repaleiset. Tämä aarre on piilottanut huulien kuivuuden,ja kun illalla olen pyyhkinyt huulet puhtaaksi,ovat ne joka kerta tuntuneet hiukan paremmilta.

Kuten näkyy,Raisin tuo huulille kevyesti väriä. Raisin on hyvin lähellä huulteni luonnollista sävyä,ja vaikuttaakin olevan vain muutamaa astetta tummempi versio niistä. Huulet näyttävät siis laitetuilta ja silti luonnollisilta. Kevyt kiilto tuo huulien muotoa kauniisti esiin,kuitenkin ilman överiefektiä. Monet huulikiillot ovat minulle hiukan liian kiiltäviä-tämä on sellainen juuri sopiva. 

Tällä ihanuudella olen täydentänyt jo monen monta meikkiä,eikä loppua näy. Tästä saattaa tulla ensimmäinen huulikiilto jonka käytän ihan itse loppuun!

Suositushinta Multi Vitamin Glossille on 16€. Mikäli kaipaat kevyesti hoitavaa,neutraalia ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivaa huulikiiltoa,suosittelen testaamaan Raisinin!

Oletteko te kokeilleet Multi Vitamin Glosseja?

8 Comments

 1. No olen niitä Virven kehujen jälkeen hiplaillut mutta tuo sävy täytyy ehdottomasti tsekata pikimmiten! Laatu kiilloissa tosiaan on mukava.

  • Suosittelen! Mäkin kävin hipelöimässä näitä silloin kun Virve kirjoitteli näistä,mutta sävyt ei napanneet yhtään. Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä!

  • Sokoksella tuota oli mutta Kicksissä ei. Ei siis ihmekään että olen missannut. Vähän kallis vaan markettituotteeksi, toihan on jo MACin hintatasoa. Mut joo, ihastuin mäkin siihen sävyyn 🙂 damn you, sait mulle taas uuden ostohimotuksen! 😀

  • Hinnan takia mäkin mietin tän ostoa vähän pidempään,mutta ei kyllä kaduta! Totesin että tällaisesta ihan joka tilanteeseen menevästä maksan mieluummin vähän enemmän,kun tiedän että on sitten joku mihin aina turvata.:D Hähää,olen hyvä tartuttamaan omat himotukseni muihin 😀

  • Niin on,tämä on ihan täydellinen!

 2. Raisiniin olen minäkin ihastunut. Tuntuu huulilla tosi hyvältä ja näyttää kauniilta. Harmi vaan, että muut Multi Vitamin Glossin sävyt ovat niin tylsiä. Olen kuitenkin lukenut, että uusia sävyjä olisi tulossa. Tosin ei nekään mitään värien ilotulitusta olleet, mutta kuitenkin vähän parempia kuin nämä nykyiset sävyt.

  • Toivottavasti uusia sävyjä tulee lisää! Nykyiset kun on niin neutraaleita ja vaaleita. Raisin on onneksi poikkeus sääntöön!

Vastaa