Skip to content

IsaDora Lip Chock glossy lip stain Vintage Wine

Sain jokin aika sitten blogin kautta testiin IsaDoran uuden huulilakan sävyssä Chic Coral,ja sen laadusta vaikuttuneena marssin sitten ostamaan omilla rahoillani toisenkin sävyn. 

Kotiutin siis sävyn Vintage Wine,ja olen ehtinyt jo rakastua siihen syvästi. Se on päätynyt huulille jatkuvasti ohi monen muun ihanuuden,ja piristänyt muuten väsynyttä olemusta kummasti. Töissä olen käyttänyt Vintage Wineä kevyesti blotattuna,jolloin väri on ollut hiukan haaleampi ja kiiltoa vähemmän,mutta näyttävyys on silti säilynyt. 

Tämä on upea. Täydellinen. Niin ihana,että voisin harkita ostavani varakappaleen siltä varalta kun tämä joskus loppuu. (tällä käyttömäärällä pian) Hankintajonossa on myös tähän sopiva rajauskynä-tähän asti olen käyttänyt tämän kanssa Yves Rocherin väritöntä rajausta,mutta tämä ansaitsisi ihan oman,sävyyn sopivan rajauksen jolloin lopputulos olisi kieltämättä siistimpi ja laitetumpi. Kestävyys on tällä samaa tasoa kuin Chic Coralilla-juuri sopiva. Ensiksi pois kuluu kiilto,ja sen jälkeenkin huulille jää pitkäksi aikaa kaunis sävy.

Tämän hetken suosikkilookkini on hyvin sumuinen ja utuinen tumma silmämeikki yhdistettynä Vintage Wineen. Kaipaisitteko siitä kenties meikkikuvia blogin puolelle? Entä olisiko koko meikin tutorialille tarvetta?

8 Comments

  1. Uih, niiiin kaunis. <3

  2. Miten ihana sävy! Kuolaan läppärini. 8)

    • Haha,kuolaus on täysin hyväksyttävää tässä yhteydessä 😀

  3. Juu, ehdottomasti olisi kiva nähdä miten tuo istuu muuhun meikkiin. Minun makuuni ehkä vähän pelottavan värinen, mutta kiinnostaisi kovasti silti nähdä kokonaisuudesta kuvaa. Tekisi mieleni käydä noita Color Chockeja käpistelemässä, mutta en millään jaksaisi keskustaan lähteä. Harmi kun Isadoraa ei ole tässä omilla nurkilla missään myytävänä. 🙁 Joo, laiska mikä laiska!

    • Yritän huomenna saada kunnollisen kuvan kokonaisuudesta! 🙂

  4. Mää hyödynsin tänään Anttilan ota 3 maksa 2 tarjousta IsaDorasta ja ostin lisää näitä staineja. Vintage Wine on kyllä ihan mielettömän värinen ja varmaan nyt tummin mun huulimeikeistä (jos ei lasketa sitä tumman sinistä kiiltoa, jota en kyllä julkisesti käytä :D).

    • Hahaa oikein! Vintage Wine taitaa olla munkin tummin huulimeikki 😀

Vastaa