Skip to content

IsaDora Highlands-pikameikki

Kun IsaDoran Highlands-paletti paljastui paketista,en malttanut pitää siitä näppejäni erossa-lopputuloksena on pikameikki paletin kolmella värillä. 

Käyttöön pääsi paletin vaalein sävy,yksi tummista mattaväreistä sekä toinen ihana,kimaltava väri. Pidän meikistä ihan älyttömästi! Tähän olisi voinut yhdistää rajauksen,mutta pidän itse tästä juuri tällaisena-tummana ja syksyisen utuisena. Kimallus tuo tähän sitä jotain pientä ekstraa,muuten tämä olisi vain matta smoky. Käytin paletin mattaruskeaa(omaan silmään se taittaa myös hiukan munakoisoon) myös kulmiin,ja se sulautui sinne varsin sievästi! 

Olisiko tällaisen meikin tutorialille kysyntää? Tämä on nimittäin varsin helppo ja nopea toteuttaa!

PS:Tämä bloggaaja toivoi hääpäivälahjaksi Illamasquan The Sacred Hour-kokoelman ihanuuksia,joten kokoelmasta kuullaan vielä tässä blogissa myöhemmin! (eli heti kun paketti saapuu)

Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Highlands,saatu
-Lumene brow wax
-IsaDora All Day Long Lash-mascara, saatu


Osa postauksen tuotteista on saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat silti omiani.

8 Comments

 1. Kaunis! Oon niin kade kun mun simmulle ei oikeen käy tuollainen kokorajaus ja haluisin niin paljon tehdä sellaisia just tummia ympärisimmun smokyja. No, täytyy silti kokeilla. Paletti on joka tapauksessa upea samoin kuin tää sun loihtima meikki. 🙂

  • Kiitos! Kannattaa kokeilla,koska vain kokeilemalla voi sit löytää sen oikean tavan. Kylläpä kuulosti kliseiseltä. 😀

  • Kiitos! Keskellä oleva onkin mun lemppareita siitä paletista :B

 2. Ihana meikki ja ihana ois ollut palettinkin! Kävin siis tänään keskustassa ja testerin swatchailemassa, mutta paletti oli jo loppunut täällä 🙁 Ne mattasävyt oli kyllä ihan mielettömän pehmeitä ja pigmenttisiä ja loputkin aivan ihanan värisiä. Nyt sitten ostin vaan yhden huulilakan.

  • Onpa hassua,täällä Helsingissä palettia oli vielä reilusti mutta kokoelman vitamiinihuulikiilto alkoi olla monesta paikasta finaalissa 😀 Onneksi sait huulilakan!

 3. Vau, onpa hieno meikki! Minä taistelen täällä ostopäätöksen kanssa, juupas vai eipäs… En käytä ruskeita ihan hirveästi, mutta tuo paletti näyttää vaan niiiiin hienolta 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tuo paletti on IHANA. Onneksi siinä ei ole pelkästään ruskeita 😉

Vastaa