Skip to content

IsaDora Flashing Volume Instant Effect -ripsiväri

IsaDoran ripsivärit ovat olleet jo pidemmän aikaa suosikkejani. Olen jaksanut innostua jokaisesta uutuudesta (lämpimällä vedellä poistettavat ovat silti edelleen suosikkejani!) ripsiväristä, eikä tämän syksyn uutuus Flashing Volume ollut siltä osin mikään poikkeus. Kun siis sain sähköpostiini viestin jossa tarjottiin Flashing Volumea testiin, vastasin aika pikaisesti jooooooooooooo haluan. 

Flashing Volume kuulosti pr-tiedotteen perusteella hyvin mielenkiintoiselta ja lupaavalta: ”IsaDoran uuden Flashing Volume Instant Effect -ripsivärin uudenlainen miniharja harjaa ripsiin aiempaa enemmän väriä yhdellä vedolla. Intensiivisen, mustan värin antava ripsiväri tekee ripsistä pitkät, tuuheat ja näyttävän näköiset. 
Flashing Volume -ripsivärissä on uudenlainen, tavallista pienempi harja. Lieriömäisen harjan onton sisäosan ansiosta harja annostelee ripsiin kaksinkertaisen määrän väriä jo ensimmäisellä levityskerralla. Pienen harjan ansiosta ripsiväriä on helppo levittää tarkasti ja tasaisesti kaikkiin ripsiin, myös silmänurkkien pieniin ripsiin.
Flashing Volume -ripsivärin sisältämät vahat antavat ripsille lisää tuuheutta ja näyttävyyttä. Tuotteen kermainen koostumus helpottaa värin levittämistä ripsiin. Koostumus on säänkestävä.” Kuulostaa lupaavalta, eikö? Lähdetäänpä tutkimaan uutuusripsaria tarkemmin.
IMG_5200
Ripsiväri tulee hopeisessa, yksinkertaisessa tuubissa. Yksityiskohtiin ja tekstiin on valittu yksinkertainen ja aina tyylikäs musta. Tasainen pakkaus on kiva, ja henkilökohtaisesti pidän eniten juuri tämänkaltaisista. 


IMG_5204
IMG_5208
Mennäänpäs sitten siihen harjaan. Ripsiväriä markkinoidaan uudella, pienellä ja ontolla harjalla, jonka luvataan levittävän ripsiväriä yhdellä kertaa kaksinkertainen määrä. Harjan ansiosta ripsistä pitäisi tulla tuuheat jo yhdellä vedolla. Vaikka olinkin todella kiinnostunut ripsiväristä ja lievästi sanottuna innostunut kokeilemaan sitä, olin hiukan skeptinen harjasta. En ole mikään jumbomascaraharjojen ystävä, mutta jotenkin näin pieni tuntui erikoiselta. Kokeillaan silti, totesin ja annoin mennä.


IMG_5211

Heti ensikokeilussa sain todeta epäilleeni miniharjaa aivan turhaan. Tämä on ihan mahtava! Pikkuharjalla pääsee ihan joka kohtaan, ja sitä tuuheutta, voluumia ja massaa todella tulee. Harjan keskiosa on ontto, ja sinne kertyy juurikin sitä ekstramascaramassaa jota sitten saadaan ripsiin reilusti enemmän. Ensireaktioni valmiit ripset nähdessäni taisi olla vau. Samanlaisen lopputuloksen olen saanut aikaisemmin vain useammalla kerroksella mascaraa-tämä oli jotain aivan uutta. 

Ripseni eivät ole mitenkään huipputuuheat tai pitkät-omasta mielestäni sellaiset keskiverrot. Pituutta on jonkun verran, ja on niitä ripsiäkin-aika kaukana silti ollaan useamman sentin pituisista unelmaripsistä. Kaipaan siis ripsiväriltäni vähän kaikkea. Tuuheutta saisi tulla lisää, ja pituutta kanssa- kaikki kelpaa. En kaipaa mitään maailmaa mullistavaa tai överiä, mun ripset mutta paremmat-periaatteella mennään. 


IMG_5213
Flashing Volume kyllä toi ripsiin vähän kaikkea. Sitä mainostettua tuuheutta ehdottomasti (oikeesti vau. En vaan käsitä miten yhdellä vedolla saa tällaista jälkeä) mutta myös pituutta.  Olin aluksi hiukan harmissani siitä että tämä ei ole 38-mascara niin kuin edeltäjänsä Volume&Curl, mutta loppujen lopuksi sain todeta ettei se haitannut. Vesiliukoiseksi ripsiväriksi tämä kesti aika lailla täydellisesti. Jos meikkaan töitä varten, on meikki kasvoillani työajan 8h+ koko muun päivän, mikä tarkoittaa sitä että käyttöaikaa tulee yleensä helposti ainakin se 15 tuntia. Flashing Volume kesti ripsissä moitteettomana ihan koko päivän, eikä varissut oikeastaan ollenkaan. Kolmen tunnin päikkärien jälkeen (hyi minä, meikit olisi pitänyt pestä pois) oli silmien alle ilmaantunut pientä suttua, mutta se oli tyynynhinkkausmäärään suhteutettuna enemmän kuin odotettua. Flashing Volumea kuvaillaan säänkestäväksi, ja sitä se kyllä on. Ehdottomasti. 

Omalla kohdallani Flashing Volume ei ole sutannut tai levinnyt kertaakaan. Isommalla harjalla suttaan yleensä aina yläluomea, mutta tämän kanssa vastaavaa ongelmaa ei ole ollut- ei edes kiireaamuina. Kiireaamujen iso plussa on myös se, että tätä ripsiväriä todella tarvitaan vain yksi kerros. En muista kokeilleeni kertaakaan kahta, koska sille ei ole ollut tarvetta. Skeptisesti alkaneen ensikokeilun jälkeen Flashing Volume on ollut päivittäisessä käytössä, ja tulee olemaan pitkään. Ainoita poikkeuksia ovat olleet kaatosadepäivät, jollon olen käyttänyt vedenpitävää ripsiväriä ihan vain siitä syystä että vettä on tullut siinä kulmassa ettei sateenvarjosta ole apua.

Lopuksi vielä muutama kuva Flashing Volumesta ihan ripsillä! Flashing Volume on ehtinytkin vilahdella blogissa jo jonkin aikaa, joten kuvat ovat varmasti aktiivisille lukijoille tuttuja. 
IMG_5168
IMG_5048
Hintaa Flashing Volumella on muistaakseni 17,90€. Aion todennäköisesti ostaa uuden kappaleen kun tämä loppuu-tällä saa arkeenkin pientä juhlaa kun ripsistä tulee näyttävät. Ehkä pitäisi uskaltautua kokeilemaan useampaa kerrosta ripsillä, sillä jos jälki on sitä mitä luulen, tulen käyttämään tätä myös juhlameikeissä ja unohtamaan irtoripset. 

Flashing Volume on viime aikoina ollut esillä aika monessa blogissa- oletteko ehtineet itse jo kokeilemaan? 

Pahoittelut muuten hiljaisuudesta-taas. Flunssa ei lannistunutkaan, vaikka edellisessä postauksessa ehdin jo riemuita. Vietin siis eilisenkin kotona vällyjen alla, eikä mihinkään oikein tuntunut riittävän energiaa. Luulenkin että Coffee&Poetry-teemaviikko jatkuu ensi viikolle, sillä esiteltävää on vielä! Aion kuitenkin sujauttaa väliin pari uutuushehkutusta-sain nimittäin loppuviikosta pari ihanaa pakettia!

11 Comments

 1. Mua ei oo pitkään aikaan kiinnostanut mikään ripsari niin paljon ku tämä 😀 Mää oon tykännyt aina miniharjaisista ripsareista, ja kun tuuheus on se mitä kaipaan eniten, niin tämä vois olla loistava. Ostoa jarruttelee vaan se, että on jo ennestään ripsareita, vaikka ne ei oikein mulla toimikaan, ja säästämisoperaatio. Varmaan jossain vaiheessa sorrun tähän kuitenkin 😉

  • Mä voisin sanoa ihan samat sanat kuin Johis, paitsi että oon kyllä löytänyt jo monta hyvää ripsaria, mutta ainahan sitä tahtoo uutta kokeilla :). Tulispas joku alekuponki tässä näin, niin pääsisi tämän kotiuttamaan.

  • Hehee, tää kyllä onkin jotenkin ihan ekstrakiinnostava! 😀

 2. Tätä on nyt hehkutettua monessa paikassa. Täytyy ehdottomasti kokeilla, jahka saan käytettyä loppuun jonkun avatuista. Nyt on luvattoman monta avattuna samaan aikaan :/ .Luulen, että passais hyvin munkin ripsille. Ja tuo ylempi silmämeikkikuva oli kyllä todella kaunis !

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Oon tykännyt tästä ihan hirveästi. ^^ Jotenkin ihan loistava ihan arkimeikkiinkin, tulee siihenkin vähän enemmän särmää kun ripset näkyy kunnolla 😀

   Ja kiitos! ^^

 3. Tää on varmaan pakko hankkia!

  • Hehee, kannattaa! Tämä on niiiin huippu ^^

 4. Tämä on kyllä hyvä! 🙂 Jos olisi vielä kolmekasi, niin jatkossa käyttäisin jäljen puolesta vain tätä. Harmi ettei kaikkea voi saada. :/ Ja mä kyllä rohkeasti vetelen tätä kolmekin kerrosta päällekkäin. Okei, joskus neljä. Mutta en toki suosittele muille moista överiä käytöstä. 😀

  • Hahaa, tän kommentin seurauksena oon uskaltautunut kerrostamaan tätä ihan urakalla, ja oikeassa olit. 😀 Hyvältä näyttää silloinkin. Voi jos tämä vain olisikin 38!

 5. Voi hitsi sentään, kun pitää olla 20 ripsaria vielä jonossa. Tää kuulosti tosi lupaavalta. (Ja ne 20kään ei tietenkään meinaa kulua millään ku niitä ei edes voi laittaa kouluaamuina. *hapan* Huomenna meikkaan kouluun. T: Kapinallinen)

  • Tämä on äärimmäisen lupaava! Ja eihän ne ripsarit kuitenkaan mihinkään kulu :’D Oon alkanut availla niitä ihan surutta, kun en mä kuitenkaan saa niitä loppumaan…

   Go kapinallinen!

Vastaa