Skip to content

IsaDora Eyeshadow palette Highlands

IsaDoran Color Chock-syyskokoelmaan kuuluu viiden sävyn luomiväripaletti,Highlands,joka on omasta mielestäni kokoelman todellinen helmi. Paletti sisältää syksyisiä,maanläheisiä vihreän,ruskean ja munakoison sävyjä,ja sopii täydellisesti arki-ja juhlakäyttöön. Paletin sävyistä kaksi on intensiivisiä mattasävyjä,yksi kimaltava pearl-sävy ja kaksi metallisia glittersävyjä. Värimaailman puolesta paletti on kuin minulle tehty-maanläheiset luonnonvärit ovat minulle omimpia,ja tässä on juuri sopivassa suhteessa mattaa ja kimalletta.

Paletin sävyjä kehotetaan käyttämään sekä kuivana että kosteana. Itse en ole vielä kokeillut kuinka värit toimivat kosteana-kuivana ne kuitenkin toimivat täydellisesti. Kaksi glittersävyä voivat varista hiukan,mutta itse ratkaisin ongelman painelemalla,en levittämällä väriä luomelle. Totesin myös että näiden kahden kanssa sormi tai vaahtomuoviapplikaattori on sivellintä parempi. 

Kaikki paletin sävyt levittyvät hyvin,ja ovat helposti häivytettävissä. Vaikka paletin mattasävyt ovat intensiivisiä ja pigmenttisiä,saa niillä silti aikaan myös kevyttä ja vaaleampaa jälkeä. Vaalea nudesävy toimii kaikissa meikeissä kulmaluulla ja meikin pohjana,ja kimallesävyillä meikkiin saa tuotua sitä pientä ekstraa. 

Paletin suositushinta on 24,10€. Oman palettini sain blogin kautta,mutta olisin ollut valmis ostamaan sen itsekin-sen verran pitkään olin tästä haaveillut. 

Tässä vielä paletilla toteuttamiani meikkejä-kaikista on julkaistu oma postauksensa,joten kokoan tähän vain osan kuvista ja linkkaan postaukset jutun loppuun.


Meikeistä voi lukea tarkemmin täällä,täällä ja täällä

Oletteko päässeet jo tutustumaan Highlands-palettiin?


Postauksen tuote saatu blogin kautta,mielipiteet siitä ovat omiani.

4 Comments

    • Se on munkin lemppari! ^^

  1. Se on kyllä aika upea paletti, vaikka itselläni on jotain IsaDoraa vastaan (tai no ei suoranaisesti, mutta käytin sitä teininä niin assosiaatiot ovat mitä ovat) 😀

    • Haha,samasta syystä välttelin Lumenea pitkään-nyt olen todennut että turhaan 😀

Vastaa