Skip to content

IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness

IsaDora marssitti keväällä kauppoihin uuden peiteainepaletin, Color Correcting Concealerin. CCC:stä löytyy kaksi eri sävyvaihtoehtoa. Tarjolla on itselleni kulkeutunut Anti-Redness-paletti sekä Neutral-paletti. Neutral sisältää kaksi peitevärisävyä, korostussävyn sekä persikkaisen sävyn häivyttämään tummia silmänalusia ja mahdollisia verisuonia. Oma Anti-Redness-palettini sisältää saman korostussävyn, yhden peitevärin, punaisuutta poistavan vihreän ja tummia silmänalusia häivyttävän persikkaisen sävyn. 

Sain oman kappaleeni ollessani IsaDoran meikkitaiteilijan meikattavana, ja olen käyttänyt sitä varsin ahkerasti siitä lähtien. Kävin tätä postausta tehdessäni läpi vanhoja meikkipostauksiani, ja tajusin että olen unohtanut melkein kaikkien tuotetiedoista tämän paletin-niin itsestäänselvä siitä on tullut. Olen käyttänyt lähes jokaisessa meikissäni jotain tämän paletin neljästä sävystä, mutta unohtanut merkitä ne ylös- samalla tapaa kuin jätän mainitsematta meikin alle laittamani kosteusvoiteen. Aika HG-tavaraa, siis- sitä tasoa, että kun tämä ei ole aamulla löytynyt meikkipöydän kaaoksesta (pöytäni ei ole pitkään aikaan ollut näin kaaoksessa-rakas ystäväni päivitteli sen tilannetta ääneen täällä käydessään. Kyseinen ystävä vielä tuntee minut hyvin ja on nähnyt kaaokseni aikaisemminkin-nyt mentiin ilmeisesti jo jonkin rajan yli) ovat rutiinini menneet pahasti sekaisin enkä ole pystynyt jatkamaan meikkiä ennen kuin tämä on löytynyt. 

Pidän CCC-paletin ulkonäöstä suunnattomasti! Yksinkertainen, musta pakkaus on samaan aikaan tyylikäs ja simppeli, ja palettia on helppo käyttää. Pannuissa on tuotetta omasta mielestäni ihan reilusti (useamman kuukauden käytön jälkeen ei kulumaa näy vielä juuri ollenkaan, riittoisaa tavaraa siis) ja sävyjen asettelu on omaa silmääni miellyttävä. Paletti on reilun kokoinen, muttei kuitenkaan niin iso etteikö sitä voisi sujauttaa meikkipussiin mukaan mikäli edessä on pitkä päivä ja meikki tulee tarvitsemaan pientä korjailua päivän mittaan. Paletti sulketuu tiiviisti, eikä ole omasta välillä hiukan väkivaltaisesta käytöstäni (paletti on pudonnut monta, MONTA kertaa pöydältä ja pyörinyt pitkin olohuonetta) auennut kertaakaan pudotessaan tai ottanut muutenkaan minkäänlaista näkyvää osumaa. Tiiviistä kannesta huolimatta paletti aukeaa helposti, eikä sitä tarvitse repiä ähisten auki. Hyvin onnistunutta pakkaussuunnittelua minun mielestäni-yksinkertainen on yleensä parasta. 


Paletin ihon sävyä korjaavien sävyjen ja peitevärin kerrotaan sisältävän ihoa suojaavaa kasvivoita ja ihoa tulehduksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta ehkäiseviä ainesosia. Korostusväri taas sisältää eksoottisista puista saatavaa, ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta suojaavaa kasvivoita sekä ihoa kosteuttavia fytosteroleita. 

Sävyistä korostusväri tuntuu kaikkein kevyimmältä ja ohuimmalta. Muiden sävyjen koostumus on ensikosketuksella hiukan rasvainen ja tahmea, mutta kuitenkin todella helposti levittyvä. Hiukan rasvaisen ja tahmean koostumuksen ansiosta sävyt kestävät iholla todella pitkään. Aikaisempi suosikkini, Maybellinen Fit Me-peiteväri tuntui häviävän iholtani hyvin nopeasti-nämä pysyvät iholla koko päivän. Sävyissä on reilusti pigmenttiä, ja tummien silmänympärysten peittoon tarkoitettu persikkainen sävy piilottaa pandasilmät hyvin pienellä määrällä. Myös vihreän, punaisuutta taittavan sävyn kanssa saa olla tarkkana- huolella levitettynä se piilottaa kasvojen punoitusta todella tehokkaasti, huolimattomasti levitettynä se jättää kasvoille vihertäviä kohtia. Paletin paras sävy on kuitenkin peiteväri- se on paras koskaan kokeilemani, ja sopii omalle iholleni täydellisesti. Anti-Redness-paletin sävy on vaalea, ja juuri minulle sopiva- Neutral-paletissa taas on kaksi eri peiteväriä, joista voi tarpeen tullen sekoittaa itselleen sopivan värin. Neutral-paletista pitäisi siis löytyä myös tummempi peitevärisävy. Palataan kuitenkin Anti-Redness-paletin peiteväriin! 

Olen käyttänyt peiteväriä paletin molempien korjaavien sävyjen kanssa, lähinnä tuomaan hiukan lisäpeittoa niiden päälle. Unettomien öiden jäljet ovat kadonneet täysin, kun olen pistänyt aluksi pohjalle persikkaista taittoväriä ja sen päälle peiteväriä. Punoittavat ihoräjähdykset taas ovat häivyttyneet, kun olen aluksi taittanut sävyä vihreällä ja hoitanut peiton peitevärillä. Peitevärillä olen tuonut lisäpeittoa myös muuten kevyelle meikkipohjalle. Tällä on ollut helppo paikkailla ja viimeistellä meikkipohja ennen puuterin levitystä. Olen pitänyt palettia mukana meikkipussissani ihan puhtaasti peitevärin takia- jos meikkipohjani on päässyt kulahtamaan päivän aikana, olen lisäillyt peiteväriä kevyesti ongelmakohtiin ja puuteroinut uudestaan, ja naama on ollut kuin uusi. Luulen että tämä taktiikka tulee olemaan äärimmäisen hyödyllinen kesällä-mitä korkeammaksi lämpötila nousee, sen nopeammin meikilläni on tapana sulaa. Korjailulle tulee siis olemaan tarvetta. 


Paletin neljästä sävystä vain yksi, korostusväri, on jäänyt hiukan vähemmälle käytölle. Olen todella huono käyttämään korostustuotteita, varsinkin voidemaisia sellaisia. Viime aikoina olen yrittänyt petrata korostustuotteiden suhteen- vielä tosin on totuteltavaa. Naamani kiiltää muutenkin niin helposti että lisäkiillon tuominen kasvoille ei tunnu kovin luontevalta. Jos jotain kehitettävää pitäisi keksiä, saattaisin korvata korostussävyn toisensävyisellä peitevärinapilla jota voisi halutessaan käyttää vaikka varjostyssävynä.

 Paletin kolme muuta sävyä ovat kuitenkin lähes päivittäisessä käytössä, enkä voi kuvitella pärjääväni enää ilman sen korostusväriä. Niinä muutamana päivänä kun paletti on ollut jossain mystisessä piilossa olen ollut hyvin epävarma meikistäni, ja korjaillut sitä pitkin päivää kun olen ollut sitä mieltä ettei meikkipohja ole millään tavalla riittävä. Pahimpia ovat olleet vähäunisia öitä seuranneet aamut, jolloin en ole saanut peitettyä lähes mustia silmänympäryksiäni tämän paletin avulla, ja olen joutunut turvaamaan meikkivoiteeseen ja Maybellineen. Jälki ei ole ollut lähelläkään sitä mitä olen CCC:llä saanut aikaan. Nykyään pidän huolen siitä että paletti on aina yhdellä ja samalla paikalla meikkipöydälläni, jotta löydän sen varmasti aamulla oli kiireinen millainen tahansa. 

Lopuksi vielä muutama meikkikuva, joiden meikkipohjassa olen käyttänyt paletin kaikkia sävyjä korostustuotetta lukuunottamatta. 


Kuten jo aiemmin mainitsin, CCC-paletista on tullut HG-tuote, joka on päivittäin käytössä. Sävyt kestävät iholla koko päivän, ja paletin ulkoasu on omasta mielestäni ihan loistava- kestävä pakkaus on myös iso plussa! Hintaa CCC-paleteilla on noin 21€, mikä on mielestäni ihan käypä hinta neljästä sävystä. Kun oma palettini tyhjenee, tulen ostamaan varmasti uuden- en halua tehdä enää pohjameikkiä ilman tätä! 

 Onko CCC-paletti teille jo tuttu? Olen käyttänyt aikaisemmin pelkästään peiteväriä, mielessä ei ole käynytkään ihon sävyä taittavien tuotteiden käyttö. Nyt niistäkin on tullut osa päivittäistä rutiinia! Mikä on teidän luottotuotteenne ihon pienten virheiden peitossa? Postauksen tuote saatu blogin kautta.

14 Comments

 1. Kuulostaapa hyvältä paletilta. Mulla on vastaavanlainen Wettikseltä, josta mulla ei ollut mitään odotuksia, mutta se on osoittautunut oikein käyväksi. Ei tuo IsaDorankaan paletin hinta paha ole jos tuote on tosiaan HG-kamaa, mutta jos joku on todella tiukalla budjetilla, niin suosittelen Wet n Wildin vastaavaa tuotetta.

  • Oon nähnyt sen Wettiksen paletin, se vaikuttaa tosi kivalta! On varmasti hyvä budjettivaihtoehto tälle 🙂

 2. Kuullostaa tosi hyvältä ja kun hintakin on kohdillaan Isadoran tapaan. 🙂

  • Niinpä! 🙂 Tää on ihan älyttömän hyvä- ja suhteessa siihen että tässä on neljä eri sävyä, pidän hintaa aika hyvänä. 😀

 3. Innostuin jo, mutta kauhistuin hintaa :O milloin markettimeikeistä on tullut noin kalliita?

  • Hinnat on kieltämättä nousseet aika tasaiseen tahtiin :/ Mun mielestä tää on vielä ihan siedettävä hinta, mutta se on niin suhteellista- mulle kun seletuotteetkin ja esim.neljänkympin huulipuna on täysin järkiostos. 😀

 4. Kysyn hieman nolona, mitä tarkoittaa blogissasi esiintyvät termit LOTD, OOTD ja NOTD? 🙂

  • Hehee, turhaan olet nolona! LOTD on lyhennys Look of the daysta, OOTD outfit of the daysta ja NOTD nails of the daysta!

 5. Kiva, että postasit tästä, sillä paletti kiinnostaa ja aloin jo ihmetellä, eikö kukaan ole tätä kokeillut :).

  • Mun piti postata tästä jo ikuisuus sitten, parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! 😀 Tää on kyllä ihan huippu!

 6. Millä olet levittänyt näitä? Laitatko bb voiteen tämän päälle?

  • Olen levittänyt näitä sekä siveltimellä että sormin, mutta mielestäni paras jälki tulee ihan sormilla taputtelemalla. Laitan meikkivoiteen/bb-voiteen vihreän tai persikkaisen sävyn päälle, ja peitevärin sitten meikkivoiteen päälle!

 7. Hii, kivaa että teit tästä postauksen. Oon nimittäin harkinnut tämän hankkimista 🙂 Kiitos!

  • Eipä kestä! Tätä voin kyllä suositella lämpimästi! ^^

Vastaa