Skip to content

IsaDora Color Chock-syysuutuuksia

 Sain suureksi riemukseni blogin kautta testiin IsaDoran syysuutuuksia! (Samassa paketissa oli myös lisäyllätyksenä Sally Hansenin Fuzzy Coat-lakkoja,mutta niistä kirjoittelen erikseen)

Availin pakettia riemusta kiljuen,ja ääni muuttui kantavammaksi mitä enemmän sain pakettia auki.Olin hypistellyt kaikkia tuotteita jo kaupassa,joten riemuni oli varsin suuri kun himoitsemani mattahuulipuna,primer,lämpimällä vedellä (!) poistettava ripsiväri,lip stain,geelirajaus,Purple reign(!!!)-kynsilakka sekä kokoelman helmi,ehdoton jalokivi Highlands-paletti paljastui paketin uumenista. 

Näin kokoelmaa kuvaillaan:
IsaDoran Color Chock -syysmeikki on saanut inspiraationsa upeista Hollywoodin filmikaunottarista. Siinä näyttävästi metsäisillä ruskean, vihreän ja pronssin sävyillä meikatut silmät yhdistyvät täyteläisen värisiin huuliin. Iho meikataan virheettömän ja samettimaisen näköiseksi ja poskipunaa käytetään vain aavistuksen verran.”

Kuvaus vastaa aika pilkulleen omaa mieltymystäni. Kirjoittelen kaikista tuotteista erikseen,mutta voin iltapäivän ahkeran testailun jälkeen todeta että syyskokoelma on omasta mielestäni varsin onnistunut. Erityisesti kausituotteeksi jäävä Color Chock-huulilakka on todellinen aarre! Itseäni miellyttää suuresti myös lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri. En ole vedenpitävien ripsarien ystävä,mutta kaipaan kuitenkin normiripsaria kestävämpää jälkeä.Huomenna tämä yksilö pääsee tositestiin! Myös Undercover primer vaikuttaa mielenkiintoiselta ja lupaa paljon. Testasin sitä pikaisesti kasvoille ja levitin meikkipohjan päälle,ja lopputulos oli kieltämättä normaalia parempi. Sekin pääsee parempaan testiin huomenna!

Kokoelman helmi,kuten aiemmin jo sanoin,on kuitenkin Highlands-paletti. Olen himoinnut sitä siitä asti kun näin ensimmäiset promokuvat kokoelmasta,eikä se pettänyt odotuksiani. Paletti on ihana,upea ja monipuolinen. Siitä tulee erikseen oma postauksensa,ja luulen että tulevat LOTD:t tulevat olemaan aika Highlands-painoitteisia…

Oletteko ehtineet tutustumaan IsaDoran syyskokoelmaan?

Postauksen tuotteet on saatu blogin kautta,mielipiteet niistä ovat omiani.

6 Comments

  1. En ole kokeillut, mutta tuo luomiväripaletti on watch-kuvien perusteella loistava!

    • Se on mieletön! Olen tehnyt tänään sillä muutaman meikin,ja kyseessä on ainakin omasta mielestäni paras IsaDora-paletti pitkään aikaan.

  2. Mää oon noita huulilakkoja katsellut netissä jo aiemmin, mutta en oo päässyt nt keskustaan katseleen onko täällä jo kokoelma myynnissä. Toivottavasti ei oo jo ehtinyt kaikki mennä, kun Oulussa tuntuu monesti IsaDoran kausikokoelmat häviävän hetkessä. Muutakin kiinnostavaa tuossa kokoelmassa kyllä ois, mutta mun pitäis myös saada vähän rahaa säästettyä, niin saa nähdä ostanko muuta ku yhden huulilakan. Tuo paletti ja meikinpohjustaja ainakin kiinnostais kyllä 🙂

    • Kannattaa käydä tutkimassa ja swatchaamassa,ja miettiä tarpeen mukaan! Huulilakka olisi kiva piristys syksyyn,ja siitä olisi iloa monessa-meikinpohjustaja taas on ärsyttävän järkevä vaihtoehto 😀 Tuo paletti taas on arjen luksusta.

  3. Voi että, toi luomiväripaletti kyllä kelpaisi tänne! 🙂 Meikkikuvia odotellessa 😉

    • Huomenna aamusta tulee eka 😉

Vastaa