Skip to content

IsaDora Color Chock-kokoelmameikki- minun versioni

”IsaDoran Color Chock -syysmeikki on saanut inspiraationsa upeista Hollywoodin filmikaunottarista. Siinä näyttävästi metsäisillä ruskean, vihreän ja pronssin sävyillä meikatut silmät yhdistyvät täyteläisen värisiin huuliin. Iho meikataan virheettömän ja samettimaisen näköiseksi ja poskipunaa käytetään vain aavistuksen verran.”

Pidän IsaDoran kampanjakuvien meikistä kovasti-se on todella minuntyyliseni. Vähän poskipunaa,vahva silmämeikki ja näkyvät huulet. Tykkään. Kovasti.

Kuva IsaDora
Olinkin siis riemuissani kun sain käyttööni Highlands-paletin ja pääsin kokeilemaan omaa versiotani meikistä! Päätin tehdä meikistä hiukan vaaleamman,sillä halusin käyttää saamaani geelilineria. 

Käytin paletin tummaa vihreää ja vaaleaa väriä-sekä kevyenä lisävarjostuksena munakoisoon taittavaa ruskeaa. Rajauksena uusi Gel eyeliner waterproof kausivärissä Aubergine.

Mitä pidätte lopputuloksesta? Itse olen siihen varsin tyytyväinen-rajaus tuo siihen kivasti lisäväriä! 


Silmät:

-UDEPP
-IsaDora Highlands saatu 
-IsaDora gel eyeliner waterproof Aubergine saatu
-Lumene brow wax
-IsaDora All day long lash mascara saatu

Osa tuotteista saatu blogin kautta

8 Comments

 1. Hei, kerrohan mulle, miten tuo eyeliner kesti, vaikuttaa sävynä mielenkiintoiselta!

  • Hyvin kesti! 🙂 Meikinpoistoaineella vasta lähti,eli pelkällä vedellä on turha yrittää hinkuttaa sitä pois 😀 Se myös asettuu luomelle aika nopeasti ja napakasti,eli aika nopeasti pitää häivytellä mikäli sen haluaa tehdä.

 2. Oooh, olen just nyt ihan hulluna violetteihin tai sinne päin oleviin, hyvällä kestolla varustettuihin rajauksiin, geeliliner kuulostaa lisäksi vain ekstraplussalta. Pakko varmaan metsästää tommonen. Kaunis meikki!

  • Kannattaa,tää on ihana! Ja kausiväri vielä :B

 3. Kävin tänään näpelöimässä näitä (arvaa mitä ostin ;), ja toi rajaus on niiin kaanis. Mulla on suht samanvärinen ennestään niin en ostanut. Sitäpaitti ne testerit oli niin kaameessa kunnossa et siksikin vähän turn off.
  Joo pitäis olla lakossa mut, mut, hei kausikokoelma ja kicksin alekupongit :D.

  • Kicksin alekupongit on vaarallisia 😀 Itse hain niillä Kicksin sugar-lakkoja 😀

 4. Oi, tosi nätti rajaus. Tuolla onkin oikein mukava suihkia hillitty värikikkailu silmämeikkiin.

  • Kiitos! 🙂 Tuolla saa helposti kevyen häivähdyksen väriä meikkiin!

Vastaa