Skip to content

IsaDora Color Chock glossy lip stain Chic Coral

”Lip Chock on värikylläinen huulilakka, joka yhdistää kolmen eri huulituotteen ominaisuudet. Se antaa huulille upean, näyttävän kiillon ja täyteläisen värin, joka pysyy huulilla erittäin hyvin.
Lip Chock -huulilakka tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä. Levitettäessä huulilakka ikään kuin sulaa huulille ja muodostaa niille ohuen, tahmaamattoman värikalvon. Huulilakka sisältää runsaasti väripigmenttejä, mistä johtuen värit näyttävät intensiivisiltä ja täyteläisiltä huulilla. Sekä huulilakan väri että kiilto pysyvät huulilla pitkään. Huulilakka sisältää litsihedelmän uutetta, joka kosteuttaa huulia. Huulilakka on helppo poistaa huulista silmämeikinpoistoaineella. Tuote on parfymoimaton ja kliinisesti testattu.”
Näin IsaDora kirjoittaa uudesta Color Chock-huulilakasta,joka on tämän syksyn kausituote. Valikoimassa olevat viisi sävyä ovat siis myynnissä vain tämän syksyn ajan! Suositushinta tälle on 13,90.
Oman kappaleeni sain blogin kautta testiin,ja olen siihen varsin ihastunut. Sain sävyn Chic Coral,joka on kyllä korallinsävyinen,mutta varsin tumma ja voimakas ja hiukan pinkkiin taittava. Ja ihana. Olen tutkinut kokoelman muitakin sävyjä,mutta tämä on sellainen jota ei kokoelmista ennestään löytynyt.

Color Chock lip stain ei ole suoranaisesti tahmea,mutta on se kuitenkin perushuulilakkaa tahmeampi. Se ei kuitenkaan juuri tunnu käytössä. Väri ja kiilto pysyvät huulilla pitkään,ja pienellä korjailulla huulilakka on pysynyt lähes koko päivän. Ensimmäisellä testikerralla käytin tätä ilman rajausta,eikä leviämistä näkynyt muutaman tunninkaan jälkeen. Seuraavalla kerralla laitoin tottumuksesta rajauksen,vaikka sitä ei selvästikään ole tämän kanssa pakko käyttää.

Väri on todella kestävä ja pysyvä,ja vaikka kiillon saa pyyhittyä paperilla pois,jää huulille silti väripigmenttiä. Väri lähtee kuitenkin helposti silmämeikinpoistoaineella. Kokeilin huulilakkaa myös blotattuna,ja silloin lopputulos oli hiukan pehmeämpi kuin vastalevitettynä. 


Itse pidän kuitenkin eniten huulilakasta juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu-pigmenttisenä ja kiiltävänä,kuten ylläolevassa kuvassa. Se viimeistelee täydellisen juhlameikin ja tuo piristystä muuten neutraaliin arkimeikkiin. Saatan joutua kotiuttamaan vielä tummemman version tästä,kentis jonkin lilaan taittavan… 

Oletteko jo kokeilleet glossy lip staineja?


Postauksen tuote saatu blogin kautta,mielipiteet siitä ovat omiani

4 Comments

  1. En ole kokeillut, mutta upealta näyttää!

    • Kannattaa testata,nämä on ihania! Kävin ostamassa itselleni toisenkin… 😀

  2. Oi vitsit! Näyttää tosi herkulliselta tuo sun huulilla. IsaDora on muutama luottotuotetta lukuunottamatta sellainen merkki, joka on mulle hirmuisen vieras ja rehellisesti sanottuna ei se mua useimmiten kauheasti kiinnostakaan, mutta tämä sai ehdottomasti mutkin innostumaan.

    • Nää lip stainit onkin ihan paras asia pitkään aikaan IsaDoralta!Kävin ostamassa itselleni toisenkin värin näistä,nää on IHANIA 😀 Harkitsen vakavasti vielä kolmattakin…

Vastaa