Skip to content

IsaDora Coffee&Poetry-teemaviikko: Twist-Up Gloss Stick Wine Red

Hei pupuset! Nöyrimmät pahoitteluni yllättäen iskeneestä hiljaisuudesta. Uuden postauksen piti tulla eilen illalla, mutta viime päivien kaatosadekasteluiden lopputuloksena ilmaantunut nuhakuumeflunssa esti ideat ihan tyystin. Olen parannellut itseäni kotosalla teen, kahvin ja kynsilakka-armeijan turvin (useampi kynsilakkatilaus tuli tänään-olen kiljunut riemusta. Instagramista löytyy teaser-kuvia!) ja näyttää siltä että aletaan olla voiton puolella. Yllättäen noussut kuume vei kuitenkin voimat ihan kokonaan, ja pääosa päivästä on mennyt ihmetellessä ja peiton kanssa sohvalla värjötellessä. 

Koska shown täytyy jatkua ja teemaviikon porskuttaa eteenpäin, otetaan tänään aiheeksi Twist-Up Gloss Stick ja sen kausisävy Wine Red. Coffee&Poetry-kokoelmassa on mukana kaksi sävyä kyseisestä huulikiiltokynästä, joista toinen, Milk’n chocolate kuuluu perusvalikoimaan. Wine Red on siis kahdesta kynästä se uusi, katoava kausisävy, ja omasta mielestäni näistä kahdesta huomattavasti parempi. 
IMG_5251
Pakkaus on samanlainen kuin muissakin Twist Up-kynissä, sisältöä vastaavan värinen siis. Wine Redin pakkaus houkuttelee jo hiukan synkeämmän sävynsäkin puolesta! Vaikka pidänkin yleensä siitä että tuotteen pakkaus on hillitty (ja mielellään musta-musta on aina hyvä) ovat nämä kiiltokynien pakkaukset itselläni poikkeus. Oikean sävyn löytää yhdellä silmäyksellä, eikä etikettejä tarvitse alkaa tutkimaan sen tarkemmin. Laiska arvostaa.


IMG_5245

IMG_5249

Laadultaan Wine Red vastaa muita Twist Up-huulikyniä. Olen kirjoitellut niistä aiemminkin ja kertonut kuinka rrrakastan näidä IsaDoran versioita, eikä Wine Red ole millään tavalla poikkeus. Tai no, on. Siltä osin että tämä taitaa olla tummin omistamani Twist Up-huulikynä. Wine Red on kuitenkin huulilla yllättävän läpikuultava, ja sopiikin siksi varsin hyvin ihan perusarkimeikkiin kevyeksi piristykseksi. Olen kuitenkin huomannut että Wine Red kerrostuu huulille tarvittaessa hyvinkin peittäväksi, joten sillä saa halutessaan myös reilusti vahvempaa jälkeä. 


IMG_5149

Wine Red kestää huulilla hyvin, ja kuluu suhteellisen tasaisesti ja huomaamattomasti päivän aikana. Olen yleensä korjaillut huulimeikkiä vain lounaalla, loppupäivän se on yleensä kestänyt sellaisenaan. Jos olen jatkanut töistä johonkin muualle, sitten olen saattanut lisätä huuliin hiukan väriä. 

Wine Red on ollut viime aikojen käytetyin huulituotteeni. Olen käyttänyt sitä yksinään, rajauksen kanssa, Pink Pashmina-huulipunan kanssa, nudepunien kanssa, YSL:n huulilakan kanssa-lista on loputon. Vaikka olisin aamulla laittanut huulille jotain muuta, huomaan yleensä lisääväni viimeistään lounaalla huulille hiukan Wine Rediä. 

IMG_5186

Esimerkkikuvassa Wine Red on paritettu tumman silmämeikin kanssa, mutta se sopii kauniisti myös reilusti kevyempään silmämeikkiin. Joku kyseli onko Wine Red samanlainen kuin Lumenen Tuoksuvat puut-huulikynä- Lumenen Tuoksuvat puut on hiukan samankatlainen, muttei omasta mielestäni sama. Tähän lopputulokseen tulin siis kuvia vertaamalla- olen kyllä omistanut Tuoksuvat puut-sävyn, mutten löytänyt sitä mistään. MISTÄÄN. Jatkan etsintöjä, ja teen rinnakkaisvertailun jos kadonnut huulikynä päättää putkahtaa jostain esiin.

Wine Red on siis noussut hetkessä suosikkihuulituotteideni joukkoon. Vähän luulen että päädyn ostamaan tälle varakappaleen (ei, MACin Ruby ei käy varakappaleesta, sehän on ihan eri sävyinen. Tähän on hyvä linkata Petran huippupostaus, jolle olen nauranut useampaan kertaan vedet silmissä), sen verran paljon tätä yksilöä on tullut käytettyä. Näin syksyn tullen jaksan innostua tummemmista väreistä oikein kunnolla, mutta ihan joka päivä en viitsi laittaa huulille Rebeliä. Wine Red on vähän niin kuin Rebel, mutta kevyempi, joka paikkaan sopiva versio!

Mitä pidätte Wine Redistä?

12 Comments

 1. Kaunis! <3 Huulipunakynät on siitä kivoja, että tummaa väriä puikossa ei kannata säikähtää, huulilla sävy on pehmeämpi ja läpikuultavampi. Tummemmatkin sävyt sopii myös blondeille. 🙂

  • Kiitos! ^^

   Totta, nää on kyllä ihania kun kuka tahansa voi käyttää hiukan tummempaa sävyä näiden ansiosta! Saa just niin kevyttä jälkeä kuin haluaa ^^

 2. Ylläin kuinka hyvän värinen toi on huulilla. Eka olin meinaan et yäk, en tykkää mut sit AAAhhh, ompas se nätti, saattas sopii mullekin 🙂

  • Heheh, niin on! Tää on hylsyssä aika uhkaava, mutta huulilla sitten tosi kiva 😀 Tää voisi hyvinkin sopia sulle! ^^

 3. Ihanan värinen, tykkään!! Tosi kaunis kasvomeikkikokonaisuuskin muuten, Wine Red sopii siihen kuin nenä päähän.

  • Kiitos! ^^ Wine Red tuntuu sopivan vähän kaikkeen 😀

 4. Pakko oli haalia tämä itsellekin! Aivan ihana sävy…! 🙂

  • Hehee, ihana kuulla! ^^

 5. Ompas kaunis sävy! 🙂

 6. Yllättävän vaalea! Mutta toimii erinomaisesti!

  • Niin on! Mutta onneksi on, kun tää on kuitenkin helppo kerrostaa ^^

Vastaa