Skip to content

IsaDora Coffee&Poetry-teemaviikko: Twist-Up Blush&Go N.Y Coffee Shop

Muutaman välipäivän jälkeen jatketaan jälleen Coffee&Poetry-teemaviikkoa! Tämä tuote on oikeastaan julkaistu jo kesällä, mutta koska se kuuluu myös Coffee&Poetry-kokoelmaan, esitellään se nyt.

Kyseessä on siis jo Savannah Bronzing make-up-kokoelmassa julkaistu Twist-Up Blush&Go-poskipuna sävyssä N.Y Coffee Shop. Kesällä kausisävynä julkaistu upea, myös varjostuksiin sopiva puna (ei tätä oikein voi punaksi edes sanoa?) on siis myynnissä myös tämän kokoelman yhteydessä, mutta se on kirjattu edelleen kausisävyksi. Sävy on kuitenkin sen verran mainio että sen soisi jäävän myös ihan perusvalikoimaan! 

Sain N.Y Coffee Shopin testiin jo kesällä, ja se on roikkunut postaslistalla jo ties miten kauan. Tuote itsessään on loistava ja paljon käytetty, mutta se osoittautui niin kulmakivituotteeksi että siitä kirjoittaminen jäi. HG-listaa hipova ja muutenkin loistava puikko joka voitti voidemaisten poskipunien yms.karttajan puolelleen, mutta postausta ei ole vaan tullut. No nyt tulee! Coffee&Poetry-teema oli mitä erinomaisin syy potkia itseä takamukselle ja viimeistellä tämä postaus vihdoin. 

N.Y Coffee Shop sopi kesän pronssisia sävyjä juhlistavaan kokoelmaan hyvin, mutta omasta mielestäni se sopii vielä paremmin Coffee&Poetry-kokoelmaan. N.Y Coffee shop on jo nimensä puolesta kuin kokoelmaa varten tehty (ehkä se onkin? Kuka tietää?), ja pehmeä, enemmän ruskea kuin punainen sävy sopii syyskokoelmaan kuin nakutettu. 
IMG_5217
IMG_5224
IMG_5220
N.Y Coffee Shop sisältää sen verran punaista että se sopii hyvin ihan yksinäänkin poskipunaksi, mutta parhaimmillaan se on silti mielestäni varjostuksena. Kädelle suoraan puikosta levitettynä väri voi näyttää vähän liian punertavalta, mutta huolellisesti häivytettynä (ja maltillisesti levitettynä! Tätä tarvitsee loppujen lopuksi hyvin vähän) se tuo kasvoille sopivassa suhteessa lämpöä ja varjoa.

IMG_5222
Kuten kaikki voidemaiset poskipunat, tämä levittyy mielestäni parhaiten kun sen laittaa meikkivoiteen päälle ennen puuteria. Häivyttelyn ja tarkemman levityksen olen hoitanut meikkisienellä, jolloin jäljestä on tullut kauniin blurrattua. Sientä käyttämällä olen myös häivyttänyt ja sekoittanut N.Y Coffee Shopin ja toisen käyttämäni poskipunan rajat jos olen käyttänyt N.Y:n kaverina jotain muuta. Allaolevassa kuvassa N.Y Coffee Shop on varjostuksena, ja varsinaisena punana käytin Spring in Paris-punaa.

IMG_5184
N.Y Coffee Shopista on kesän ja alkusyksyn aikana tullut yksi eniten käyttämistäni poskipunista, ja ehdottomasti yksi suosikkipunistani. Sävy on voidemaisiin puniin tottumattomallekkin varsin turvallinen, sillä tällaisella neutraalilla sävyllä on paljon turvallisempaa harjoitella voidemaisen punan käyttöä kuin esim.räikeän punaisella. 

Mitä pidätte N.Y:stä? Itse palaan syksyisin yleensä tämänkaltaisiin poskipuniin-helppoja ja turvallisia, ja sopivat aika lailla kaikkeen. 

Hintaa IsaDoran Twist-Up Blush&Go-punilla on noin 16 euroa, ja tuote itsessään on varsin riittoisaa. Pienellä määrällä pääsee pitkälle, ja omassa yksilössäni ei vielä näykkään kovin suuria kulumisen merkkejä. 


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

14 Comments

 1. Pitääpä joskus kokeilla tämänkin tyyppistä poskipunaa 🙂 Voidemaisista punista mulla on tähän mennessä kokemusta tuubimallisesta sekä moussesta 😛

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tää on jotenkin niin paljon helpompi kuin mousse tai tuubissa oleva 😀

 2. Olen aivan ihastunut tähän! Sävy on täydellinen syksyyn, ja koostumus ihan huippu.

  • Olet aivan oikeassa! ^^ Tässä on jotenkin kaikki kohdallaan 🙂

 3. Olen hipelöinyt tätä kaupassa useammankin kerran. Se on vaan niin nätti!

  • Kannattaa hipelöidä ja kuljettaa ihan kotiin asti, se on niiiiiiiiin nätti! 😀

 4. Jotenkin mä vaan pelkään et saan tollasilla aikaseks sellaset nukkeposket 😀 muutenkin omat posket hohkaa punasta aika lailla. Mutta hyvältä näytää.

  • Tällä ei kyllä punaista saa aikaiseksi millään, sen verran tää kuitenkin taittaa ruskeaan 😀 Ja tätä on niin helppo levittää kevyellä kädellä ^^

 5. Aika tumman näköistä putkilossa, mutta poskillasi nätti. Ja ah, nuo silmämeikit – täydelliset!

  • Jep, hylsyssä näyttää aika tummalta, mutta iholla on sitten onneaksi vaaleampaa. 🙂

   Hih, kiitos ^^

 6. Upea meikki ja mielettömän nätti poskilla, vaikka puikossa vähän pelottavan tumma.

  • Kiitos! Jep, hiukan pelottavan tummalta se näyttää, mutta ei onneksi ole 😀

 7. Mulla on toi puna ja käytän sitä varjostamiseen. Hyvä tuote 🙂

  • Onpa kiva kuulla! 🙂 Tää on mun luottotuote varjostuksiin ^^

Vastaa