Skip to content

IsaDora Coffee&Poetry-teemaviikko : Perfect Moisture Lipstick Pink Pashmina

Coffee&Poetry-teemaviikolla jatketaan! Pidän teitä vielä hiukan jännityksessä ja esittelen Wine Red-huulikynän (voiko niin sanoa? Sovitaan että voi) hiukan myöhemmin. Nyt tutkitaan toista ostamaani kokoelman huulimeikkiä, vanhaa tuttua Perfect moisture lipstickiä sävyssä Pink Pashmina. 

Coffee&Poetry-kokoelmassa ilmestyi kaksi uutta sävyä Perfect moisture-huulipunasarjaan, yksi molempia luomiväripaletteja varten. Brick Red on sävyltään Coffee&Poetry-palettiin sopiva, ja Pink Pashmina on Pashmina-paletin sävymaailmaa mukaileva.
IMG_5242
IMG_5242_
Huulipuna tulee aivan samanlaisessa pakkauksessa kuin muutkin Perfect Moisture-punat. Pakkaus on hyvin tyypillistä IsaDoraa-selkeä, musta ja yksinkertainen.

Laatu on taattua IsaDoraa. Perfect Moisture-punat ovat todella laadukkaita ja miellyttäviä käyttää-kätköistäni löytyy jo aika kiitettävä määrä. Kuten muutkin Perfect Moisture-punat, Pink Pashmina levittyy huulille helposti ja kevyesti. Sävyssä on pigmenttiä, ja se on helppo kerrostaa hyvinkin peittäväksi. Kevyttä jälkeä saa sipaisemalla punaa vain kevyesti huulille. Koostumus on pehmeä ja kermainen, ja tuntuu huulilla miellyttävältä ja kosteuttavalta.


IMG_5125
Pink Pashmina on vaalein omistamani Perfect Moisture-puna, ja epäilin että se ei kestäisi huulilla niin hyvin kuin tummemmat sisarensa. Väärässä olin-Pink Pashmina kestää tarvittaessa koko työpäivän pienellä korjailulla.


IMG_5128
Sävynsä puolesta Pink Pashmina on nimikkopalettiaan lämpimämpi, mutta silti selvästi siihen yhdistettävissä. Vaaleanpunaisella taitettu nudepuna sopii käytännössä mihin vain,ja on omasta mielestäni kokoelman monipuolisin huulimeikki. Pink Pashminalla on helppo täydentää muutenkin neutraalia meikkiä,tai keventää reilusti vahvempaa silmämeikkiä kuten olen tehnyt alla.


IMG_5137
Mitä pidätte Pink Pashminasta? Omasta mielestäni tämä on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaita nudepuniani! Mietin kaupassa pitkään tämän ja Brick Redin välillä, ja olen niiiiiiin tyytyväinen että ostin Pink Pashminan! Myönnettäköön että se toinen pirulainen jäi kyllä silti vaivaamaan…

Meikkasin muuten tänään kokoelman molemmilla paleteilla, ja lopputulos oli vähintäänkin mielenkiintoinen yhdistelmä kylmää ja lämmintä. Säännöt-kuka niitä meikatessa kaipaa?

20 Comments

 1. Onpas kaunis sävy, ehkä pitää tämä hakea.

  • Kannattaa, tää on ihan sun sävy! ^^

 2. Hurjan nätti puna, sopii sulle! 🙂

  • Kiitos! ^^ Vierastan yleensä näitä nudesävyjä, mutta eeeeehkä mä vähitellen opin 😀

 3. Vau, upea sävy! Näyttää pelkästään huulipunapuikosta katsottuna jotenkin paljon tylsemmältä sävyltä kuin mitä onkaan oikeasti huulilla 🙂

  • Kiitos! Huulipunat näyttää monesti hylsyssä aika mitäänsanomattomilta, mutta herääkin sitten huulilla ihan eri tavalla eloon 🙂

 4. Tuli hirveä himo käydä ostamassa tämä! Ihana meikki myös!

  • Kiitos! Ja hehee 😀 Tää on kyllä ihana sävy ^^

 5. Ooh, sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

 6. Kylläpäs sopii vähän vaaleampikin puna sulle. Onkohan edes sävyä mikä Ei sopisi?

  • Heh, jaksan uskoa että tuun vielä törmäämään sellaiseen sävyyn 😀 Mutta kiitos! ^^

 7. Musta puna on aivan ihana. Jotenkin tosi yllättävä sulla ja sopii loistavasti.

 8. Voi apua miten kaunis meikki kokonauisuudessaan! Sopii sulle hurjan hyvin ♥

  • Hihii, suurkiitos <3

 9. Tää vois olla sellanen hyvä arkipuna 🙂 Pistetään harkintaan. En vielä omistakaan yhtään IsaDoran huultuotetta 0_o

  • Kannattaa ehdottomasti harkita, varsinkin jos IsaDoraa ei ennestään kätköistä löydy! 😀

Vastaa