Skip to content

IsaDora Bronzing Make Up Savannah-kokoelma

 Kuten eilisen postauksessa kerroin, sain testattavaksi joukon IsaDoran Bronzing Make Up Savannah-kokoelman tuotteita. Kertoilin eilen myös kokoelman inspiraationlähteestä, mutta kerrataan se nyt vielä- Bronzing Make Up Savannah-kokoelman inspiraationa ovat toimineet savannit ja niiden asukkaat. Kokoelma tarjoaa luonnollisia ja hehkuvia auringon ja pronssin sävyjä, ja vie kauas kaupungin hektisyydestä ja kiireestä. Tämä kokoelma onkin omasta mielestäni sopivaa vastapainoa värikkäälle ja hektistä kaupunkielämää mukailevalle Rio-kokoelmalle. Vaikka olenkin kunnon kalmo enkä kesän aikana tule ruskettumaan kuin purkista (tämä operaatio on muuten tällä hetkellä työn alla, ja vähän saattaa jännittää) olen todella, todella innoissani nimenomaan tästä pronssin ja auringon sävyjä ihailevasta kokoelmasta! Tämän myötä olen innostunut kokeilemaan aurinkopuutereita hiukan rohkeammin, ja muutenkin kokeilemaan asioita mukavuusalueeni ulkopuolelta. (se vaatii muuten yllättävän paljon…)

Mutta mennäänpä testiin saamiini tuotteisiin! Olen ehtinyt kokeilla kaikkia muutaman kerran, mutta en lähde tässä tekemään mitään syvällisempiä analyyseja näistä, ne tulevat sitten myöhemmin. Nyt käydään läpi millaisia aarteita kokoelma sisältää!

Ensimmäisenä mainittakoon jo aikaisemmin hehkuttamani Savannah Sunset-paletti, joka tulee jäämään vakiovalikoimaan. Onneksi, sillä omissa silmissäni tämä on puhdasta rakkautta. Paletin sävyillä saa jo yksinään yllättävän monipuolista jälkeä, ja kun niihin yhdistää muiden palettien värejä, ovat mahdollisuudet aika lailla rajattomat. Tällä hetkellä omat suosikkini paletin neljästä sävystä ovat alarivin vaalea ruskea ja persikkainen sävy. Ruskea on turvallinen, perushyvä sävy joka toimii tämän paletin varjostussävynä ja muita värejä käytettäessä upeana koko luomen sävynä. Sanoinko jo että tämä on parasta sitten Highlandsin? Sanoin? No, nyt se on sanottu uudestaan. En olisi uskonut että Highlandsin jälkeen hehkuttaisin näin vaaleaa palettia! 

Kokoelman mukana tulee kaksi kausisävyä Wonder nail- kynsilakasta, intensiivinen ja puhdas korallisävy Pure Coral ja lumoava kultainen duochrome-lakka Savannah gold. Savannah Gold muistutti ensisilmäykseltä hiukan OPIn Next stop.. The bikini zonea, mutta Savannah Gold on selvästi kultaisempi ja lämpimämpi. 


Twist-Up Blush&Go-poskipunasarja kasvaa kokoelman myötä kahdella kausisävyllä. Molemmat ovat omasta mielestäni enemmän aurinkopuutereita kuin poskipunia. Bermuda Bronze on tummempi ja hohtavampi, ja jo hehkuttamani N.Y Coffee shop vaaleampi ja lähes mattapintainen. Tarkasti katsottaessa N.Y Coffee Shopissakin on hiukan shimmeriä. 

Perfect Moisture Lipstickistä tulee yksi uusi, valikoimaan jäävä sävy Coral Cream. Coral Cream on viileähkö korallisävy, joka on omilla huulillani hiukan enemmän pinkkiin kuin koralliin taittava. Olen muutellut sävyä lisäämällä päälle huulikiiltoa. 


Twist-Up Gloss stick-huulipunakynästä tulee kokoelman mukana kaksi uutta sävyä, joista toinen, Peach Nectar, on kausisävy, ja Milk ’n chocolate valikoimaan jäävä sävy. Näistä kahdesta juurikin tuo valikoimaan jäävä Milk ’n chocolate on UPEA. Aivan täydellinen arkisävy ilman ylimääräistä shimmeriä! Ehdin hiukan epäillä sävyä ruskeahkon hylsyn takia, mutta sisältö oli puhdasta kultaa. Sävy on huulilla ihan täydellinen! Yritän saada siitä kuvia esille mahdollisimman pian!

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, kokoelman mukana tulee yksi uusi sävy Moisturizing Lip Glossista! Kokoelman mukana tuleva Tiger Lily on kausisävy, ja tällä hetkellä eniten käyttämäni tuote kaikista kokoelman aarteista. Tiger Lily on upea, lämmin persikkainen sävy kultaisella shimmerillä, joka ei kuitenkaan huulilla juuri näy. Olen käyttänyt Tiger Lilyä töissä huulirasvan sijasta, sillä se se sekä kosteuttaa että jättää huulille kauniin, luonnollisen sävyn ja kiillon. 


Kokoelmassa on lisäksi muitakin tuotteita, osa uusia ja osa jo vakivalikoimaan kuuluvia, mutta tässä on ne jotka itse sain testattavaksi. Ensivaikutelman perusteella kaikki tuotteet vaikuttavat todella hyviltä, toivottavasti sama kuva säilyy kun ehdin testaamaan niitä hiukan pidemmän aikaa! Haluaisitteko kuulla jostain tietystä tuotteesta jo nyt enemmän?

Bronzing Make Up Savannah-kokoelman pitäisi löytyä kaupoista kesäkuussa. Saatan itse livahtaa vielä kaupoille ja hankkia muutaman tuotteen kokoelmasta- nämä tekivät sen verran hyvän vaikutuksen!

Mitä pidätte, kiinnostaako tällainen neutraaleja, kesäisiä sävyjä täynnä oleva kokoelma? Lienee selvää että allekirjoittanut on tästä aika liekeissä…


Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

6 Comments

  1. No kyllä kiinnostaa 🙂 toi huulikiiltokynä korallinvärisenä ja luomivärit. Kiitos vaan 😀

    • Hehee, ole hyvä vaan! 😀 Tuo kiiltokynä ja luomivärinelikko on kyllä aika täydellinen pari! ^^

  2. No niin, nyt mä haluan tuon luomiväripaletin >.<

    • Muhahaha. Ole hyvä. 😀

  3. Haluaisin tietää Isadorasta ja sen testailumenetelmistä enemmän, sillä tykkään tosi monista Isadoran tuotteista ja oon huomannut niissä yleensä myös laatua löytyvän ihan kivasti 🙂 Nättejä värejä tässä!

    • Näissä on kyllä ihanat värit! ^^ Voisin yrittää onkia hiukan lisätietoa ja kirjoittaa postauksen IsaDorasta lähitulevaisuudessa! 🙂

Vastaa