Skip to content

IsaDora All Day Long Lash

”All Day Long Lash -ripsivärin koostumus on suunniteltu tuomaan ripsiin lisää pituutta. Ohuen koostumuksensa ansiosta ripsiväriä voi kerrostaa ripsiin useampia kerroksia, jolloin ripset saavat myös lisää tuuheutta. Pitkiä ja lyhyitä harjaksia sisältävä muotoiltu elastomeeriharja levittää ripsivärin tasaisesti ripsiin ja erottelee ripset toisistaan. Ripsivärimassa sitoutuu lyhyiden harjasosien väliin ja levittyy sieltä tasaisesti ripsiin. Pitkät harjakset taas erottelevat ripset toisistaan, jolloin ripsiin ei jää paakkuja.
Hajusteeton, silmälääkäreiden testaama ripsiväri pysyy ripsissä varisematta ja tuhraantumatta koko päivän. Se on kuitenkin helppo poistaa ripsistä pelkällä lämpimällä vedellä.Suositushinta 17,50 euroa”
Sain jokin aika sitten blogin kautta testiin IsaDoran All Day Long Lash-ripsivärin,ja olen siitä saakka testaillut sitä ahkerasti-ripsiväri päätyi nimittäin ihan arkikäyttöön. Olen vannoutunut lämpimällä vedellä poistettavien ripsivärien käyttäjä,joten otin tämän testiin suurella riemulla.

Ripsivärit kuuluvat luomivärien ohella lempituotteisiini,ja vaikken odota niiden tekevän ihmeitä,on minulla kuitenkin tietyt kriteerit joiden toivon täyttyvän. Ensinnäkin haluan että ripsiväri kestää ripsissä koko päivän,suttaantumatta ja varisematta. Haluan että se pidentää,tuuheuttaa hiukan ja erottelee ripsiä. 

Omille ripsilleni All Day Long Lash tekee kaikkea tätä juuri sopivasti-paremmin kuin Sensain 38 jonka alla olen joutunut käyttämään Art Decon Lash Boosteria saadakseni lopputuloksesta edes hiukan siedettävämmän. En ole tutkinut incejä,mutta Sensain massa on omasta mielestäni hiukan liian löysää, All day long lash taas on hiukan paksumpaa ja ehkä siksi helpompaa käsitellä. Myös ripsivärin kumiharja on mieluinen. Olen tottunut hyvin pieniin ripsiväriharjoihin,ja vaikkei tämä ole pienin mahdollinen ei se myöskään ole suunnattoman valtava. Käsittely on siis helppoa ja pikkutarkkakin työskentely on mahdollista.


ADLL on alussa mainitun kuvauksensa mukaisesti helposti kerrostettavissa. Olen yleensä levittänyt kaksi kerrosta,yllä olevassa kuvassa on vain yksi. Levitys on ollut helppoa,eikä paakkuja ole juuri ilmaantunut. Lopputulos on omilla ripsilläni kevyt ja silti laitettu,ja kerrostamalla saa jämäkämpää jälkeä niin halutessaan. 

Koska ADLL on ollut arkikäytössä,on se saanut kestää parhaimmillaan 18-tuntisia päiviä. ADLL on selviytynyt niistä kunnialla,ilman varinoita tai tuhriintumisia,joten nimen All day on ainakin minun kohdallani tullut lunastettua! Poistaminen on ollut varsin helppoa,ADLL liukenee lämpimään veteen nopeasti ja helposti.

Kaiken kaikkiaan olen All Day Long Lashiin todella tyytyväinen,ja käytän saamani kappaleen mielelläni loppuun-ja luultavasti ostan tämän uudestaan nykyisen kappaleen loputtua. 

Oletteko ehtineet jo kokeilla All Day Long Lashia?

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta,mielipiteet siitä ovat omiani.

7 Comments

 1. Siis onko tämä veden- tai säänkestävä?

  Mikä on muuten sun suosikkiripsari?

  • Kylmän veden kestävä,lämpimällä vedellä lähtee pois 🙂 Eli säänkestävä myös! Mun lempiripsareita on ollu Cliniquen 38:sit,Yves Rocherin Lash plumping mascara ja nyt tää nousi niiden rinnalle 😀

 2. What, onko tämä siis 38-ripsari? Pakko päästä testaamaan, mä nimittäin en käytä muita kuin niitä, edes vedenkestävällä ripsarit eivät mulla pysy. Mutta kolmekasit, niihin voi aina luottaa. 🙂

  • Haha,on! 😀 Mäkään en muita käytä kuin 38:ja,vedenkestävät ei mullakaan pysy kun luomet on niin öljyiset 😀

  • Kannattaa,ehdottomasti!

 3. apodapo apodapo

  sul on vitu ohuet ripset

Vastaa