Skip to content

Invisibobble Nano

Invisibobblen uudet Nano -ponnarit on näkyneet viime aikoina vähän siellä ja täällä, ja nyt ne näkyy täälläkin! Jaa miksi? Koska ne nyt vaan on yksinkertaisesti ihan mahtavia. Ostin itselleni alkuun yhden paketin noita nudesävyisiä, ja sittemmin palasin ostamaan kaksi pakettia lisää.

ESAF_INVISIBOBBLE_NANO_1

Invisibobble Nanot ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan pikkuisia Invisibobbleja. Niinku todella, todella pieniä! Näitä on mainostettu erityisesti kampauksiin sopiviksi, mutta itse en ole alkanut väkertämään näillä mitään lettejä tai ponnareita kummempaa. Laiska kun olen. Olen kuitenkin yhdessä pressitilaisuudessa nähnyt kun näillä tehtiin ihan kunnon kampausta, ja näky oli kyllä vakuuttava! Pitää ehkä joskus kokeilla.

ESAF_INVISIBOBBLE_NANO_2

Kuten perusbobblejakin, Nanoja on saatavilla useassa eri sävyssä. Ostin itse lähinnä omaa hiustenväriä olevat sekä kirkkaat, koska halusin että nämä olisivat mahdollisimman vaikeasti havaittavissa hiuksista jos sattuisin niitä kampauksia tekemään. Nanot pitävät pienemmät hiusosiot huomattavasti perusbobbleja paremmin kasassa, eikä Nanoa tarvitse kiertää niin useaan kertaan hiusten ympärille. Parhaimmillaan olen voinut jättää Nanon hiuksiin ilman yhtään kierrettä!

ESAF_INVISIBOBBLE_NANO_3

Olen käyttänyt Nanoja pääasiassa leteissä. Hiukseni alkavat olla jo sen verran pitkät etten voi nukkua jos ne ovat auki. Pyörin niiden päälle (ja Mies pyörii niiden päälle) unissani. Ne ovat isona takkuna aamulla. Ponnari tai nuttura tuntuu ikävältä nukkuessa, joten yksi iso ranskanletti tai kaksi pientä ovat parhaat vaihtoehtoni. Nano pitää sekä yhden ison letin tai kaksi pienempää mainiosti kasassa, eikä iso ponnarimötikkä letin päässä tunnu epämiellyttävältä!

ESAF_INVISIBOBBLE_NANO_5

Ylläolevasta kuvasta näkyy aika hyvin perusbobblen ja Nanojen kokoero. Nanot on oikeasti todella pikkuisia! Paketissa tulee kolme Nanoa, ja olen säilyttänyt näitä omissa paketeissaan ihan jo siitä syystä etten pääse hävittämään näitä. Nää on niin pieniä että hukkaan nää hetkessä jos en pistä näitä saman tien paikalleen.

Hintaa kolme Nanoa sisältävällä paketilla on noin viitisen euroa, eli suunnilleen saman verran kuin perusbobbleilla. Markkinoilla on myös paksumpia ja vahvempia bobbleja, joihin Mies on tykästynyt! Itse käytän niitä lähinnä sotkunutturoissa kotosalla, mutta niistä kirjoittelen erikseen toisen kerran.

Ootteko te kokeilleet jo Nanoja? Jos, niin mitä tykkäsitte?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Vastaa