Skip to content

Instagram jee

Eyeshadow and Flame on löytynyt jo jonkin aikaa Instagramin ihmeellisestä maailmasta. Katsoin kyseistä palvelua pitkin nenääni pitkään-kunnes päädyin ostamaan uuden puhelimen (Samsung Galaxy S4+, on muuten varsin hyvä vempain) ja sitä kautta mahdollisuuden hankkia itselleni Instan. Nokian vanhempiin Lumioihin sitä kun ei millään saanut. 

No, lienee sanomattakin selvää että ennen niin halveksimani palvelu on imaissut minut täysillä mukaansa. Ruokakuvilla en ole tiliäni täyttänyt- vielä. Lisäilen kuitenkin Instaan uusimmat postaukset, sekä paljon sellaista, mikä ei koskaan pääse blogiin saakka. 

Käytän siis monen muun bloggaajan tavoin Instagramia keinona välittää hiukan epävirallisempaakin sisältöä teille lukijoille. Instaan päätyvät ensimmäiset kuvat uusista tuotteista heti kun olen repinyt ne paketeistaan, satunnaisia selfieitä (ne harvat jotka onnistuvat) sekä tapahtumakuvia. Löytyypä tililtäni kuva myös Hemmo-kilpikonnasta sekä herkkumuffinseista. 

Paljon jännää sisältöä siis- ja lisää on varmasti tulossa. Kun kerran jäin koukkuun, on vaikea lopettaa. Vaikkei blogini sieltä vakavimmasta päästä olekkaan, on silti mukavaa että on tällainen rennompikin väylä. 

Illaksi on luvassa lisää OPIn Brazil-kokoelman lakkoja- tämä oli tällainen tilannepäivitys aamulle. Myös Viilankantoluvan ihana Petra on pohtinut Instagramia, kurkatkaahan! 

Mitä mieltä olette Instagramista? Ja vinkkailkaahan omia tunnuksia niin käyn seurailemassa!

4 Comments

  1. Mä niin haluisin Instagramiin, mutta kun Lumia 🙁

    • Instagramin Windows-versio julkaistiin viime marraskuussa. Minulla on Lumia 520 ja ihan hyvin toimii. Äkkiä lataamaan se, Nonnu!

    • Onko näin? :O Apua, mä olen jäänyt ihan paitsi tälläisestä tiedosta! Kiitos Nekku!

    • Näin on! Omaan ikivanhaan malliin ei sitä saanut, mutta moneen uudempaan saa!

Vastaa