Skip to content

Inglot, ensirakkauteni + alennuskoodi

Meikkaaminen on kiehtonut minua aina. Olen jaksanut tutkia kosmetiikkaosaston hyllyjä, ja päivitellyt käyttämiäni tuotteita asteittain paremmaksi kokemiini jo yläasteelta saakka. Selektiivisestä kosmetiikasta innostuin lukiossa, ja sillä tiellä ollaan edelleen. MAC on tullut minulle tutuksi vasta viime vuosina, hiukan ulkomaisten verkkokauppojen ja esimerkiksi Urban Decayn löytymisen jälkeen. Jostain tämä värisekoilu ja kunnon fanaattisuus on kuitenkin lähtenyt liikkeelle. Minulle käänteentekijä ja todellinen ensirakkaus kosmetiikan puolella on Inglot. 

Löysin Inglotin kun olin töissä Jumbossa. Olin töissä Inglotin lähistöllä, ja kulkeuduin sinne työkavereiden innoittamana. Ei mennyt kauaakaan kun marssin Inglotiin jokaisella pidemmällä tauollani, ja kurkin sisään liikkeeseen aina ohikulkiessani. Lopulta kipitin tauolla liikkeeseen ja pyysin palettia joka mätsäisi vastaostettuun paitaani. Ah, muistoja, muistoja… 

Keskityin aluksi pääasiassa Inglotin luomiväreihin. Laaja valikoima oli niin tajunnanräjäyttävä ettei keskittymiskyky oikein pystynyt käsittämään kaikkea tarjolla olevaa mahtavuutta. Hamstrasin siis luomivärejä, ja hamstrasin urakalla. Alun huuman jälkeen rauhotuin hiukan, ja hiukan huvittuneena totesin ostaneeni muutaman sävyn useampaan kertaan. Pari sävyä löytyy sekä vanhoina pyöreinä että uudempina neliönappeina. Oh well. Kävin muuton yhteydessä Inglot-palettejani läpi, ja ne kaipaavat pikaista uudelleenjärjestelyä. Olen järjestänyt palettien napit hiukan summittaisesti, ja osa näyttää aika jäätäviltä. Siitä saisinkin hyvän postauksen-Inglot-palettieni ja värieni esittely ja uudelleenjärjestely! Joo! Tällä hetkellä vain yksi paletti on esittelykelpoinen. Viime vuoden I love me-messuilta ostamani kokovioletti paletti on kaunis ja harmoninen, ja saa muut paletit näyttämään sillisalaatilta. 

Luomiväreistä siirryin vähitellen tutkimaan muutakin valikoimaa. Muistan ostaneeni Inglotilta myös meikkipohjan tuotteita, mutta silloisessa, ihan alkuvaiheen kokoelmassa ei ollut kalmoystävällistä sävyä. Puuteri siis lähti eteenpäin siskolleni. Inglotin vedenpitävä ripsiväri oli vuosia suosikkini, ja edelleen yksi parhaita kokeilemiani. Duraline on klassikkotuote, ja huulimeikkeihin olen alkanut vähitellen totutella. Kokoelmistani löytyy jonkin verran myös Inglotin kynsilakkoja- ovat muuten aika kivoja. 

Tämän hiukan pidemmän taustaselittelyn jälkeen siirrytään nykypäivään. Pääsin blogin puolesta kokeilemaan Inglotin meikkiopastusta ja sitä myötä tutustumaan hiukan tarkemmin tuotteisiin ja yritykseen. Kipittelin siis vatsa täynnä perhosia Kluuvin Inglotiin. Olin paikalla aika hyvissä ajoin, joten join vielä rauhoittavan jäälatten läheisessä Roberts Coffeessa (vaikka olin juuri viettänyt vähintään yhtä rauhoittavan hetken Starbucksissa Myyn kanssa) ja hipsin sitten Inglotin ovelle. Hiukan hävetti saapua paikalle sennäköisenä kuin nyt saavuin- väsyneenä, nuutuneena ja selvästi töissäolleena. Vastassa oli kuitenkin aivan ihana ja todella miellyttävä Heidi, joka sai minut tuntemaan heti oloni tervetulleeksi. 

Meikkiopastus aloitettiin aika lailla heti, ja sen aikana käytiin läpi omia meikkitottumuksiani, bloggaamista, Inglotia ja vähän kaikkea. Heidi kyseli hiukan toiveistani meikin suhteen, ja koska olin avoin kaikelle, lähdettiin kokeilemaan minulle uutta tapaa tehdä perusarkimeikki. Heidi kertoi jokaisen vaiheen kohdalla tarkkaan mitä tehtiin, ja tuijotinkin silmä kovana peiliin jotta muistaisin ihan kaiken. (olen viime päivät testaillut Heidin oppeja käytännössä-tykkään) Heidi kertoi myös ihan loistavasti käyttämistään tuotteista ja siveltimistä, ja otti ihanasti huomioon toiveeni meikin suhteen. Kirjoitan ihan erillisen postauksen tuosta opastuksesta ja koko käynnistä- tästä tulee muuten sen tason kilometrisetti ettei kukaan jaksa loppuun asti. (ja siellä lopussa on jotain kivaa!)

Järjettömän tietopaketin, meikkivinkkien ja yleisen hyvän mielen lisäksi poistuin liikkeestä tuotekasan kanssa. Osan sain testattavaksi blogin kautt, ja ostan ostin itse tuotteista villiintyneenä. Katsotaanpa hiukan mitä kaikkea lähti mukaan!
IMG_4929
Sain toivoa muutamaa tuotetta itselleni, ja päädyin valitsemaan meikkiini käytettyjä meikkipohjatuotteita. Tiesin aivan tarkkaan mitä haluaisin, sillä olin rakastunut tuotteisiin jo meikin aikana. 


IMG_4931

IMG_4946

AMC Multicolor-poskipunaa olin kuolaillut liikkeessä koko illan, ja tiesin heti sen nähdessäni että se lähtisi mukaan kotiin. Heidi vinkkasi että kauniin paletin sävyjä voi käyttää myös luomilla- palankin halusta kokeilla meikin tekoa vain tämän kaunokaisen värejä käyttäen!


IMG_4961

YSM-meikkivoide teki niin hyvän vaikutuksen että pyysin myös sen itselleni. Olin riemuissani siitä että sävyvalikoimasta löytyi vaaleitakin sävyjä, ja tämä upposi omaan ihooni ihan täydellisesti. Meikkivoide on sopivasti kerrostettavissa, ja sillä saa halutessaan joko kevyttä ja kuulasta tai ihan reilusti peittävää jälkeä. 


IMG_4970
Väritön Mattifying Pressed Powder oli Heidin suositus minulle, kun kerroin pahasti kiiltelevästä ihostani. Olen ehtinyt käytellä tätä ihanuutta jo jonkin verran, ja pakko kyllä todeta että toimii. Tämä kulkee jatkossa aina mukana. 


IMG_4985
Viimeinen saamani tuote olikin todellinen villi kortti. Sparkling Dust on superkimaltavaa ja täysin mukavuusalueeni ulkopuolelle hyppäävää kimallepuuteria, jota voi käyttää kasvoille, silmille ja vartalolle. Aion aluksi kokeilla sitä turvallisesti silmämeikissä, mutta Heidin esittelyn perusteella uskallan kyllä kokeilla sitä kasvoillekkin. Ensisipaisulla Sparkling Dust on TODELLA pigmenttistä ja kimmeltävää, mutta se häivyttyy ihoon ihan täydellisesti. Kun tuotetta jaksaa pyöritellä iholle, se toimii kauniina ja hienovaraisena korostuksena. Kunhan siis muistaa että tätä tarvitaan oikeasti hyyyyyyvin vähän. 


IMG_5001
Ihastuin muutamaan meikkiini käytettyyn tuotteeseen niin kovasti että päädyin ostamaan ne itselleni. En ole omistanut valokynää vuosiin-nyt ostin kaksi. Heidi käytti tummien silmänalusten peittämiseen oranssihtavaa Under Eye Corrective Illuminatoria, ja toi kasvoille valoa samalla, vaalean ihonvärisellä tuotteella. Ostin molemmat itselleni, ja olen ehtinyt ihastua niihin palavasti. 

Ostin myös Inglotin oman meikkisienen. Kyseisiä pinkkejä ihanuuksia ei ilmeisesti tullut Suomeen kuin muutama, ja ne kaikki myytiin vauhdilla. Onneksi ostin omani, se nimittäin pesee aiemman Beautybayn verrokin 6-0.


IMG_5017
Päädyin ostamaan myös kaksi sävyä Inglotin mattaisista huulikynistä. Toista sävyä käytettiin meikissäni, ja toinen valikoitui tumman sävynsä takia. Kyseistä kynää voi käyttää joko rajauksissa, pohjustuksena tai ihan yksinään huulilla. Itse taidan käytellä näitä ihan sellaisenaan, sillä rakastan niiden jättämää mattapintaa! 

Tarjoilen lopuksi vielä näillä tuotteilla väkerrettyä meikkiä lauantailta. Innostuin meikkaamaan oikein pitkän kaavan mukaan, ja lopputulos oli sen mukainen- viihdyin tässä meikissä ihan täydellisesti. Luomille käytin lämpimänruskeaa Rainbow-nappia, ja kasvoille YSM-meikkivoidetta, mattapuuteria ja ihanaa poskipunaviisikkoa. 

IMG_5048
IMG_5057
IMG_5064_
Huulille pääsi Lip Pencilin vaaleampi, hiukan oranssiin taittava sävy.


IMG_5077_teksti
IMG_5088
IMG_5124

Mitä pidätte meikistä? Onko Inglot teille merkkinä tuttu? Kertokaahan omia suosikkituotteitanne, niitä olisi todella kiva kuulla!

Minulla ja Inglotilla on lisäksi pieni yllätys lukijoilleni- koodilla FLAME20 saa 20% alennusta kaikista Suomen Inglot-liikkeistä kuukauden ajan! Saatan hipsiä hyödyntämään tuota alennusta vielä itsekkin, sillä mattahuulikynät jäivät vaivaamaan aika pahasti. Kuin myös eräs kirkkaanpunainen, ihana poskipuna. Ja toinen rusehtavampi poskipuna. Ja irtoglitterit. Jatkanko listaa vielä? Ostoksille on selvästi mentävä. 

Silmät/Eyes:


-UDEPP
-Inglot 125R

-Inglot DS 608 
-Inglot 328
-IsaDora Flashing Volume mascara saatu
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 

-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-Inglot YSM Foundation saatu
-Inglot Mattifying Pressed Powder saatu 

-Inglot AMC Multicolour system 91
Huulet/Lips:

-Inglot Lip Pencil 12


14 Comments

 1. Kati Kati

  Onpas kauniin harmoninen meikki. Tuo huulimeikki on hyvällä tavalla jännän värinen, erikoinen sävy!

  Itselläni on ollut Inglotin luomivärejä, mutta jostain syystä olen niistä luopunut. Ehkä ollut liikaa samansävyisiä luomivärejä ja järkevänä olen ajatellut laittaa osan eteenpäin…

  • Kiitos, ihana kuulla! ^^ Tuo huulimeikki on todella aika jännän värinen-tuo huulikynä on sellainen hiukan murrettu mattapersikka. Ei ole ihan joka paikassa tullut vastaan.

   Heheh, olen tehnyt hiukan saman virheen! Joitain Ingloteja on ollut pakkokin pistää eteenpäin, kun oon huomannut ostaneeni saman sävyn pariin otteeseen…

 2. Oi mitä kivoja! Mullakin on työn alla Inglot -postaus, omistan nimittäin hyvin monta palettia heiltä 🙂 Ja toki sellaisia Freedom Systemeitä ovat, eli itserakennettuja. Tällä viikolla pitäis tulla ulos!

  • Ohohoo, kävin lukemassa! Oli jättekiva! ^^

 3. Inglot on kyllä myös yksi merkki, joka pitäis lisätä mun loputtomalle ”näitä pitää kokeilla” -listalle… 😀

  • Samaa mieltä, listalle vaan! Inglotia kannattaa kokeilla!

 4. Ihan superharmi kun Inglot lopetti Lahden liikkeensä : / Tosin enpä itse sieltä mitään uskaltanut käydä ostamassa, kun pienet putiikit on jotenkin liian pelottavia : D

  • No on joo! 🙁 Heheh, pienet putiikit on vähän sellaisia ei pakopaikkaa-tyyppisiä, mutta Inglotissa saa kyllä aina nuuskia rauhassa ^^

 5. Koin oman Inglot-sekoamiseni Puolassa kesäkuussa. Viime kesänä taisi tosin olla ensimmäinen sellainen, kun ostin about 25 luomivärisävyä alennusmyynneistä… 😮

  Mä en tule juttuun tuon Inglotin meikkimunan kanssa. Se on makuuni liian kova ja suuri. Täytyy nyt vielä kokeilla sitä, jos vaikka oppisin tykkäämään…

  • 25?! 😀 Se on jo aika hyvin!

   Kokeile ihmeessä tuota meikkimunaa vielä! Se on kieltämättä aika tiivis ja jykevä, mutta mää tykkään!

 6. Olen kuolannut Eikon Inglot-meikkejä vaikka kuinka kauan, mutta en ole vieläkään saanut hommattua yhtään Inglotia itselle. Saamattomuutta, tiedän. 😀

  Upea meikki, mutta varsinkin noi huulet on mielettömät!

  • Hahah, otan asiakseni tutustuttaa sut Inglotiin jollain Helsinkireissulla! 😀

   Hihi, kiitos ^^

 7. Anonymous Anonymous

  Onko nettisivua josta voisi mennä kattelemaan noita inglotin tuotteita halvalla?

  • En oo kyllä kuullut sellaisesta! Ainoa verkkokauppa jonka tiedän on Inglotin oma-en ole muualla törmännyt Inglotin tuotteisiin :/

Vastaa