Skip to content

Indiemeikkisarja!

Jokin aika sitten pitämäni arvonnan tiimoilta sain paljon hyviä vinkkejä ja ehdotuksia postauksiin liittyen,ja niistä ehdottomasti parhaita oli indiemeikkipostaus! Totoro demonstroi miten innoissani olin asiasta.

 Kuva täältä


 Pohdin pitkään miten tämän toteuttaisin,ja päätin että on parasta tehdä aiheesta minisarja. Kerron aluksi minulle tutuista merkeistä,meikkien yleisestä käytöstä ja muista perusjutuista,ja teen sen jälkeen postauksen jokaisesta minulle tutusta merkistä erikseen. Lisäksi aion tehdä pienen ohjepostauksen indiemeikkien käytöstä(kaipaatteko ohjeita tilaamisen suhteen?),sillä indieluomivärit ovat pääasiassa irtoluomivärejä.Poikkeuksena Fyrinnae joka on lisännyt valikoimaansa pressatut luomivärit!

Tähän postaukseen en aio vielä mitään oikeasti informatiivista kirjoittaa-kuvituksena Totoro koska Totoro. Nyt olisi siis mahdollista vielä esittää toiveita sarjan ja sen sisällön suhteen!

4 Comments

  1. 😀 Totoro <3

    Mun mielestä sun pläni vaikuttaa erinomaiselta. Jokaisesta merkistä oma postaus, jees. Tilausohjeetkin tulevat varmasti tarpeeseen, jos tarvitaan PayPalia tai muuta norminettikaupasta poikkeavaa.

    Peeäs. Myykö joku indielafka Totoro-meikkejä??? Ostaisin heti! 😀

    • En ole törmännyt Totoro-meikkeihin 🙁 jos olisin,eläisin varmaan niiden voimalla.Pidän siis taistelusuunnitelman entisellään!

  2. Hei, tosi kiva juttusarja! Olen kovasti suunnitellut indiemeikkiharrastuksen aloittamista. Tosin vähän jännitän, koska puuterimaiset puhtaasti mineraaliluomivärit eivät sovi mun iholle, mutta käsittääkseni ainakaan kaikki indiemerkit eivät sellaisia valmistakaan. Mutta siis, aivan upeita värejä, tosi vaikea vastustaa 🙂

    • Joo,indiemeikit ei ole mitään mineraalimeikkejä,vaan ihan vaan irtoluomivärejä 🙂 Ja varsinkin Geek Chic Cosmetics kertoo todella tarkkaan sivuillaan jos niiden meikeissä on jotain mahdollisesti allergisoivia aineita! Värithän indiemeikeillä on ihan muuta luokkaa kuin perusmerkeillä,näiltä löytyy todella uniikkeja juttuja!

Vastaa