Skip to content

Indiemeikkisarja- Siveltimet

Lupailin aiemmin että aloitan postaussarjan indiemeikeistä,ja nyt se alkaa! Ennen kuin kerron varsinaisista merkeistä tai niiden tuotteista,katsoin aiheelliseksi näyttää mitä välineitä niiden kanssa käytän.

Meikkaan siveltimillä,mutten hifistele niiden suhteen-pitkän kuvataidehistorian ansiosta tiedän helposti onko sivellin hyvä vai huono hinnasta riippumatta,ja olenkin päätynyt käyttämään halpoja siveltimiä. Tiedän että kalliimmista löytyisi parempiakin,mutta koska nykyiset toimivat,pitäydyn niissä. Mikäli budjetti tulevaisuudessa antaa periksi ja tarvetta tulee,voin päivittää valikoimaani hiukan korkealaatuisempiin…

Tässä tämänhetkinen kokoelmani-jätin kasvomeikkisiveltimet kuvasta pois,sillä nyt käsitellään pelkästään silmämeikkisiveltimiä.Kuten sanoin,halvalla mennään-sekamelskasta löytyy niin Cailap by Mariela Sarkimaa (nuo turkoosit-ja ne on ihan törkeän hyviä!),Coastal Scentsiä kuin myös Yves Rocheria-ja näitä on suhteellisen vähän. Pesen siveltimet vähintään kerran viikossa,mahdollisuuksien mukaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Vaikkei sekamelskasta löydy kahta täysin samanlaista,on siellä kuitenkin sen verran vaihtoehtoja että löydän aina tilanteeseen sopivan siveltimen.

Tätä settiä käytän eniten,ja näistä eniten käytössä on HM:n kaksipäinen sivellin-sen pesen joka päivä,ja joka päivä se on myös käytössä. Yves Rocherin varjostussivellintä voin muuten suositella lämpimästi,se on ihan loistotuote!

Nämä taas ovat luottosiveltimeni mikäli käytän indiemeikkejä (eli irtoluomivärejä/pigmenttejä). Yves Rocherin pullukalla levitän yleensä värin UDEPP:n päälle,ja We Carella ja Urban Decaylla Pixie Epoxyn päälle. 


Tämä sekalainen joukkio on se jäljelle jäävä porukka josta etsitään aina tarpeeseen sopiva väline mikäli edellä mainituista jokin on pesussa tai muuten vain MIA.

Yleisesti ottaen olen todennut että lähes mikä tahansa sivellin käy irtovärien levitykseen-kunhan käyttää sivellintä ensin purkin kannella/kämmenselällä ennen kuin vie sen silmälle. Näin olen saanut värin levittymään tasaisemmin siveltimelle ja sen ansiosta luomelle. Haluttu lopputulos vaikuttaa myös-Pixie Epoxyn päälle levitettäessä haluan peittävää jälkeä,ja siihen sopii paremmin jäykkä ja litteä sivellin. Pixie Epoxy on tahmeaa ja tarttuu välillä siveltimeen,joten en suosi sen kanssa kovin pehmeitä siveltimiä. UDEPP:n kanssa käytettäväksi sopivat pehmeämmät ja pulleammat siveltimet,sillä silloin kaipaan pehmeämpää ja häivytetympää jälkeä.

Parhaimpiin lopputuloksiin olen päässyt yhdistelemällä vähän kaikkea,joten kokeilu kannatta! 😀


Here are my eyeshadow brushes-I tend to go cheap with them as I rather spend my money on make up,not the brushes. So I have found the cheap ones that are good.

4 Comments

 1. Cailap by Marielaa ja Coastal Scentia löytyy paljon myös multa. Hyviä ja edullisia 🙂

  Miten ihmeessä saat muuten häivyteltyä Pixie Epoxyn päällä? Mulle se on aina tahmeaa pohjustajan kanssa yhtä tuskaa, ikinä ei meinaa tulla siistiä jälkeä!

  • Tuskaa se onkin,mutta mulla on salakikka-laitan aina käyttämiäni värejä UDEPP:n päälle ja häivytän siinä,sit laitan Pixie Epoxya ja samat värit samanlailla päälle. En koskaan laita Epoxya kulmaluulle asti niin häivyttely on helpompaa 🙂

 2. Siis tee ihan postaus Pixie Epoxystäkin. Olen lukenut siitä kymmenistä blogeista, mutta en edes tiedä millainen tuote se on. Neste, voide, geeli, purkissa, putkilossa vai pumppupullossa?

  Mulla käytössä olevat sivelmet ovat pääasiassa Ecotoolsia. Tykkään myös aplikaattoreissa ja käytän niitä silmämeikin tekemisessä eniten. Omat suosikkini ovat halpoja Diamanten 2-päisiä versioita.

  • Pixie Epoxysta ja sen käytöstä tulee oma postauksensa ennen kuin alan käymään merkkejä ka värejä sen tarkemmin läpi! 🙂 se on niin oleellinen asia mun silmissä kun irtoväreistä puhutaan että pakko se on esitellä 😀

   Mä olen vieraantunut aplikaattoreista täysin-jos en käytä sivellintä,käytän sormia 😀

Vastaa