Skip to content

I’M BACK!

 Olen palannut! VIHDOIN! Ja olen ostanut asioita! (kiitos Liisan) Aloitetaan siitä palaamisesta kuitenkin, eiköstä joo. Tauko teki hyvää. HYVÄÄ. Aikuisten oikeasti hyvää. Vasta näin jälkikäteen tajuan miten äärimmilleen itseäni venytin, ja miten väsynyt olin. Olen suhteellisen ylpeä siitä että osasin itse vetää pelin poikki ja ottaa vähän etäisyyttä ihan kaikkeen. Kannatti. Mieheni mukaan minussa näkyy aivan selvä fyysinen ero kuukauden takaiseen tilanteeseen. Olen nukkunut (PALJON, noin 15h/yö), levännyt, pelannut (DAI on ihan parhautta) ja ihan vaan ollut. Nyt on sellainen olo että akkuja on latailtu ja energiaa alkaa vähitellen riittää muuhunkin kuin töihin ja perusarkeen. Bloggaamista on ollut ikävä, oikein kunnon ikävä. Kommentteihin vastailen vähitellen, ennen viikonloppua kuitenkin. Kirjoittaminen tuntuu vihdoin hyvältä ja oikealta, opparirupeaman jälkeen se tuntui tulevan korvista ulos. Nyt se on taas juuri niin luonnollista ja kivaa kuin sen kuuluukin olla. Kirjoittamisen lisäksi kiinnostaa joku muukin, nimittäin meikkaaminen! JA piirtäminen! En ole ollut innostunut piirtämisestä vuosiin, joten tämä oli kovin tervetullutta. Pää on täynnä ajatuksia, nyt pitää saada survottua ne paperille.

Osallistuin muuten lauantaina myös kauneusbloggaajien valtavaan miittiin Turussa! Palaan siihen myöhemmin, nyt totean vaan että kivaa oli ja seura mitä mainiointa. MUTTA. Eilen pääsin haastattelemaan MACin Senior Artistia neljän muun kosmetiikkabloggaajan kanssa, ja olen edelleen hiukan pöllämystynyt ja hämilläni koko tilanteesta. Niin, ja onnellinen ja kiitollinen. Kotona vähän itketti, oli sen verran hienoa. Viime aikoina on tosin itkettänyt ihan kaikki. 😀 Mutta kuitenkin. Opin MACilla paljon muutaman tunnin aikana, ja pää on täynnä meikki-ideoita! Ideoita antoi myös Anna, käykää hyvät ihmiset lukemassa tämä tuon nerokkaan naisen postaus jos ette ole jo lukeneet! Multa tulee Anna- meikki kunhan opin keventämään varjostuskättäni. Olen yrittänyt jo useamman kerran, kaikki menneet liian tummaksi. On se kumma.

No niin, siirrytäänpä eteenpäin. Kuten sanoin, olen ostanut asioita. Monia asioita. (sain myös MAC-tapaamisessa muutaman todellisen aarteen, mutta niiden osalta pidän teitä vielä jännityksessä. Muhahaa! Instagramissa ehdin tosin jo spoilata kaiken…) Totesin että olen raatanut tämän kevään sellaisella tahdilla että olen ansainnut palkinnon jos toisenkin, ja valmistuminen nyt on sitä settiä että sen takia on ehdottomasti palkittava itseään. No, palkitsin itseäni MACillä. Yllätys yllätys. Keväinen ja kirkas Wash&Dry- kokoelma osui ja upposi sellaisella vauhdilla että siitä oli ehdottomasti saatava jotain. Kaikki aarteet myytiin yllätys yllätys äkkiä loppuun Helsingistä, mutta Liisa otti ja pelasti.

esaf_mac_washanddry_haul_2

En esittele tuotteita nyt sen tarkemmin, mainitsen vaan että mitä tuli ostettua. Kirjoittelen näistä erikseen jos olen kirjoittaakseni- meikkipohjista todennäköisesti nyt ainakin!

ELI. Uusi Pro Longwear-meikkivoide on aiheuttanut aikamoista kohua kosmebloggaajien keskuudessa (postauksia täällä ja täällä, kurkatkaahan), ja näytteen verran tätä ihmeainetta kokeiltuani tiesin että minun olisi saatava tämä. Päädyin sävyyn NW15, joka on tarjolla olevista Se Oikea Kalmosävy. Ihan huippu, omalle iholleni juuri sopiva. Testailen vielä hiukan ennen kuin kirjoitan enemmän, mutta olen kovin vaikuttunut.

esaf_mac_prolongwear_nourishing_foundation_nw15_1

Pro Longwearilla jatketaan. Uusi puuteri! Sitäkin kehuttiin, oli tarve, halusin. Arsenaalista löytyy toki perus Skinfinish sekä ihmeellisempi mysteeripuuteri (ja vielä Mineralize-irtopohja jonka erinomaisuudesta sain eilen kuulla. En ole omaani juuri käyttänyt, tilanne korjataan asap) mutta peittävämpää pressattua puuteria ei. No, nyt on, ja tämä vaikuttaa kertakaikkisen mainiolta!

esaf_mac_prolongwear_powder_pressed_light_plus_1

Ja sitten värikosmetiikkaan. Oi Wash&Dry minkä teit. Kokoelman hiukan kreisit ja värikkäät pakkaukset herättivät minussa välittömästi kovin vahvoja tunteita, ja tiesin että minun olisi saatava itselleni edes joku kokoelman tuote. Nälkä kasvoi syödessä, ja pakko saada- listaan päätyi lopulta kokoelmasta kokonaiset neljä tuotetta. MUTKUN.

Lähdetään liikkeelle huulikiillosta. Domestic Diva oli nätti, pinkki ja kuitenkin sopivan käyttis. Kirkkaalta tuubissa näyttävä kiilto on huulilla huomattavasti kevyemmän sävyinen! Vaikuttaa kovin kivalta arkikiillolta. Huomatkaa kovin ihastuttava korkki.

esaf_mac_wash_and_dry_domestic_diva_lipgloss_1

Kokoelman kruununjalokivi, Freshen up. Triopuuteriposkipunakorostusasia. Kolme kullalla silattua sävyä. Kulta on vain koristeena, se lähtee muutamalla pyyhkäisyllä pois. Onneksi. Itse tykkään tästä huomattavasti enemmän ilman kullan kimallusta. Tällä saa halutessaan joko ihan kunnolla punaa poskiin, tai sitten hiukan päivettynyttä sävyä. Olen rakastunut.

esaf_mac_wash_and_dry_freshen_up_1

Green Clean-luomiväritrio. Rakkauteni vihreän eri sävyjä kohtaan lienee suhteellisen tunnettu? No, siksi tämä trio. Plus pakkaus on IHANA. Plus vihreät värit. Löysin myös Veluxe pearlfusion-luomivärit uudestaan kun tajusin käyttää niitä Fix+:n kanssa, ja innostuin niistä ihan uudella tavalla. Oli siis saatava uusia sävyjä kokeiltavaksi!

esaf_mac_wash_and_dry_green_clean_1

Ihana ja hempeä Hipness- poskipuna oli sekin kovin selvä ostos. Nätti sävy, nätti pakkaus. Tätä oli moni kehunut jo aikaisempien kokoelmien osalta, joten tämä kiinnosti kovin! Olen ehtinyt kokeilla muutaman kerran, ja tykkääään.

esaf_mac_wash_and_dry_hipness_blush_1

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on ihastuttava punainen Steam Heat-huulipuna mitä kauneimmassa hylsyssään. Tämä on minun kesäpunani! Jos ei muuten niin hylsyn takia. Kun se on niin nätti. Mutta sävykin on kiva, ja kovin hyvälaatuinen ja miellyttävä huulilla!

esaf_mac_wash_and_dry_steam_heat_1

Et sellasta. Näiden kuvien katseleminen tuntuu itsestä hyvältä, ja tekstin kirjoittaminen vielä paremmalta. Selvästi on vielä tekemistä, mutta luonnoskansio pursuaa onneksi vaikka mitä kivaa ja ideoita riittää pitkälle kesään. Alkukeväästä kerätty postausidealista ei sekään ole unohtunut, päinvastoin- se on odotellut vain sopivaa energiapurkausta. Nyt se on selvästi tulossa. Mä olen täällä, ja mä olen täällä jäädäkseni. En tee vielä mitään lupausta postausaikataulusta, se tarkentuu kun on niin tehdäkseen. Lähdetään ensin liikkeelle, ja tehdään sitten tarkemmat suunnitelmat.

KIITOS että odotitte. <3 Mites on, nappaavatko uudet MAC- aarteet?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

30 Comments

 1. Tervetuloa takaisin, täällä onkin jo innolla odoteltu! <3

  • KIITOS <3 Aivan ihana kuulla! ^^ Se tekee tästä paluusta ihan erityisen ihanaa!

 2. Tuo Freshen up -triopuuteriposkipuna on niin ihana! <3 Mua niin harmittaa, etten ehtinyt saada sitä käsiini. Onneksi sain sentään ne siveltimet 😀

  • Onneksi sait ne siveltimet! Mä olen niistä aika kade… :DDD

 3. Liisa Liisa

  Hihihih <3 Anything for you, mi'lady! Veluxe -luomivärit ja Fix+, parasta ikinä! Odotan vihreää meikkiäsi ihan vihreänä! <3

  • Mäkin odotan mun vihreää meikkiä ihan vihreänä!! Pitää vetää överivihreät viikonloppuna.

   Mi’lady, olen teille auki ison palveluksen.

  • Niin oooooooon ja se on ihan parasta!!! <3

 4. Jee, kiva kun oot palannut!:)

  Ihania juttuja oot hankkinut ja ihan ansaitusti! Mäkin ajattelin palkita itseni oikein kunnolla ens viikon Tukholman reissulla. Pyrin tällä hetkellä vaihtamaan alaa (tai no, lähinnä suuntausta alan sisällä), mikä on tarkoittanut pääsykoepänttäyksen, nykyisten opintojen ja ajoittain vielä töidenkin yhdistämistä. Se taas on tarkoittanut sellaista stressiä, etten olis ehkä jaksanut ilman ajatusta palkintona häämöttävistä meikeistä, haha.;) Alle viikon päästä tää kaikki on ohi ja sitten meikkiosastolla räjähtää. Tai ehkä pikemminkin mun pankkitilillä.

  Tota MAC:in uutta meikkivoidetta täytyy päästä testaamaan! Taidan mennä jo tänään vähän etukäteispalkitsemaan itseäni MAC:in tiskille. (Kuulostanpa himohamstraajalta ja hups, tästä tuli kilometrikommentti.)

  • Jeeee! ^^

   Oi että, ei ole sullakaan ollut helppo kevät! Sun on EHDOTTOMASTI palkittava itsesi Tukholmassa! Kannatan ajatusta kovasti. Tuollaisissa isommissa loppurutistuksissa on aina se hyvä puoli että ne loppuu aikanaan, ja sitten saa hengittää rauhassa!

   Ja oh, toi MACin meikkivoide. Se on ihan puhdasta rakkautta. Sekottelin sitä MACin Strobe Creamiin, ja vikisin riemusta- peittävää ja kuulasta samaan aikaan. Hämmentävää mutta ihanaa.

 5. Kyllä joo hei, puuterista ainakin olisi kiva lukea enemmän, koska mulla on pian kivipuuterit loppu (ihan muuten true story!), ja tuo voisi olla ehkä hyvä valinta? 🙂

  • OOO hei joo! JOO! Tää voisi hyvinkin olla hyvä valinta! Testaan vähän vielä lisää ja raportoin, mutta so far so good!

 6. Jee, sun juttuja onkin odoteltu ^__^ Muhun ei oikein mikään kolahtanut niin paljon tästä Wash&Dry -kokoelmasta, että olisin ostanut jotain. Ihmettelin syvästi, että mikä ihme mua vaivaa… no, selvishän se. Jostain syystä sun kosmeraportointi aiheuttaa akuutteja ostostarpeita 😀 Nyt mä tahon esim. kaiken? Kiitosta vaan :’D

  • Hihii, ihana kuulla ^^

   Ja HAHAA, vahinko kiertämään! :DD Mun supervoima on selvästi MAC-hype. :DD Tässä on onneksi monta hyvää perusjuttuakin eikä vaan ihmeellisiä superkirkkaita värejä- noi poskipunat on esim. kovin arkikäyttiskamaa! Ja Domestic Diva-kiilto! :3

 7. Oot MACis ansainnut ja voit ostaa myös mun kiintiön puolesta : D Sit voin niinku elää sun kautta sitä MAC-maailmaa.

  • Kyllä! Mä ostan molempien MAC-kiintiöt! Tuut tänne MAC-hypistelemään.

 8. En osaa päättää pidänkö kokoelman ulkonäöstä vai en. Toisaalta ihan hirveästi ja toisaalta blääh… Näistä tuotteista Hipess vetosi eniten minuun 🙂

  • Tää on kovin mielipiteitä jakava tää tän kokoelman ulkoasu! 😀 Monella on ollut sama fiilis, samaan aikaan jee ja sit kuitenkin meh. 😀 Hipness on aarre!

 9. Toi meikkivoide ja toi puuteri. <3

  Ja toki kaikki muutkin. <3

  Rakastan ulkonäköä. <3

  • Nää kaikki <3 TOI MEIKKIVOIDE. <3<3<3

 10. Mä en vaan noihin luomiväritrioihin oikein syttynyt, koostumus ei vakuuttanut, Muuten kokoelman oli kyllä aika mahtava, etenkin pakkaukset. Siltikään en ostanut mitään. Yksikään tuote ei ollut sellainen, joka olisi huutanut mun nimeä. Joskus näinkin päin 😉

  • Onnekas mokoma! 😀 Mä odotan et milloin mun kohdalla käy noin.. Todennäköisesti saan vielä odotella. 😀 Olen liian helppo.

 11. Heeeeeeei kaunokainen, ikävöin! <3

  Domestic Diva ja siveltimet iskivät tällä kertaa kaikkein suurimmilla volteilla, mutta ihan kiusallani suunnittelin myös yhden sinistä rajauskynäpohjaa ja tuota vihreää palettia yhdistävän meikin, jonka aion taiteilla kasvoilleni heti huomenna. Ensitestailujen perusteella lopputuloksena on aikas jännä turkoosi.. 🙂

  Niin ja toi meikkivoide, say no more! Mun iho ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä, piste. 😀

  • Hei kaunokainen vaan sinnekin! <3 Domestic Diva on jumalainen! Siveltimien perään itken vieläkin, mutta mennyttä mikä mennyttä. Toi vihreä paletti- ah.

   Ja jookylläkiitos, toi meikkivoide! Jotain jumalaista nektaria selvästi.

 12. Mä sorruin kans tuohon Hipnessiin ja sitten oli pakko saada se Morange, ihan sen vuoksi, että se oli tuossa hylsyssä. 😀

  • Hahaa, toi hylsy on petollisen ihana! 😀 Se oli munkin pääsyy hankkia toi puna- aluksi. Sit tajusin että Steam Heat on ihana ja mahtava. 😀

 13. Pieni sapatin poikanen tekee ajoittain hyvää! Ihanaa että oot back in da game 😉 Ja nuo MACit, saatan menettää yöuneni noiden muutamien herkkujen takia!

  • Niin kyllä tekee! Sen pitäminen oli paras päätös vähään aikaan 😀 Ja MACin takia nyt sietääkin menettää yöunensa!

 14. Tinde Tinde

  Tekstejäsi olisi huomattavasti mukavampi lukea jos sana ”kovin” ei olisi jokaisessa virkkeessä.

  • Kiitos kommentista! Pidetään mielessä.

Vastaa