Skip to content

I’M BACK!

HAHAA! Täällä ollaan! Ah, että tuntuu hyvältä olla takaisin! Pieni loma teki kuitenkin tehtävänsä, ja olo on huomattavasti parempi. Vaikka lomaa oli vain blogista (töissä oli silti käytävä, ja Helsinki Design Week- näyttelyyn oli osallistuttava) teki se pienikin lisävapaa todella hyvää.  Mieli sai levätä, ja ideoita ehti kertyä. Parasta kuitenkin oli se että onnistuin eriyttämään itseni blogista melkeinpä kokonaan, enkä esim. ottanut tuotekuvia tai tehnyt luonnoksia koko aikana. Tai vastaillut kommentteihin, ehheh… Sen sijaan näin ystäviä, lepäsin ja karistin muutenkin stressiä harteiltani. Olen luonteeltani hiukan erakko, ja vaikka nautinkin suunnattomasti ystävieni ja läheisteni seurasta kaipaan aika paljon ihan rauhaa ja hiljaisuutta. Olen onnistunut järjestämään tälle syksylle aika runsaasti kalenteriin menoa, joten tällainen nollaus oli hyvää valmistumista tulevaan.

Pähkäilin tätä tauoltapaluupostausta ja sen aihetta PITKÄÄN, ja alkuperäisenä tarkoituksena oli perinteinen MAC- maanantai eeppisempänä versiona (kiitos mafiasisko Petran <3), mutta oman möhläykseni takia suunnitelmat muuttuivat. Kuvat menivät uusiksi, ja ehdin jo pienen kiukunpurkauksen ja sadattelun saattelemana vaipua epätoivon partaalle. Rakkaani kuitenkin riensi kiukuttelevan ja säheltävän vaimonsa avuksi ja sai toivomani uuden bannerin valmiiksi kuin tilauksesta. Vaihdoin banneria viimeksi keväällä kun Purkkis aukesi, ja nyt tuntui siltä että olisi uuden aika. Syksy on ehdoton lempivuodenaikani, ja tämä juhlistakoon sitä. Halusin että banneri olisi samankaltainen kuin edelliset- silmät saisivat edelleen olla aiheena, mutta mielellään hiukan erilaisina kuin ennen. Pyysinkin luonnosmaisempaa ja viimeistelemättömämpää jälkeä, mustavalkoisena tai pienillä värilisäyksillä. Sain taas juuri sitä mitä halusin. Idea luonnosmaisesta jäljestä lähti tästä pikaluonnoksesta jonka mieheni minusta jokin aika sitten piirsi.

esaf_13092015_notype

Vesivärimäiset värit olivat viime hetken lisäys, ja rakastuin niihin välittömästi. Vesivärit ovat aina olleet yksi ehdottomista suosikkivälineistäni, joten oli kiva saada jotain niistä muistuttavaa banneriinkin. Tämä on aidosti minun näköiseni!

Kiitos että odotitte. <3

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

20 Comments

 1. sari sari

  Tervetuloa takaisin blogisfääriin.

 2. Liisa Liisa

  WWÄÄÄÄÄÄÄHHH <3 Menin katsomaan tuon speed drawingin ja miltei aloin vollottamaan :'D "30minute drawing of my beautiful wife." Buhuuu! <3 Ootte mun dream couple <3 ps. welcome back muru <3

  • Awww kiitos honey 😀 <3 Meidän herra selvästi tietää mistä naruista vetelee :'D

 3. Ihan mieletön banneri!!! <3

  • Niin on!!! Onneksi on kotikenttäetuna graafikkokuvittajatyyppi.

 4. Toi on niiiiiiiiiin hieno!

 5. Noora Noora

  Tervetuloa takaisin! <3 Pähee uus banneri 😛

  • Kiitos! <3 Tällaisen bannerin kanssa oli aika kiva palata. 😀

 6. Sun bannerit on kerta kerralta upeampia! Tää vesivärimäinen tyyli on niin kaunis!! Tervetuloa takaisin ♥

  • Kiitos, kiitos, kiitos <3

 7. Lissu Lissu

  Onnea uudesta bannerista! 😀

 8. Upea banneri! Ihana kuulla että tauko teki hyvää 🙂 Syksy tosiaan tuntuu olevan ihmeen kiireistä aikaa, oma kalenteri täytyy ihan huikeaa tahtia myös.

  • Oi, se todella teki hyvää. Oon tosi iloinen että tajusin viheltää pelin poikki ajoissa! Syksy on kyllä ihan ihme aikaa, en ymmärrä mistä kaikki nää menot tulee. 😀

 9. Lusa Lusa

  Toi banneri on tosi upea! Sivun avattuani jäin hetkeksi ihastelemaan, ja varmaankin joka päivä blogiisi eksyessäni hetkisen ainakin ihastelen. Vesivärit on rakkaus <3 Kun niitä vielä itsekin osaisi käyttää..

  • Välitän taiteilijalle terveiset! ^^ Vesivärit on ihan parhautta. <3 Olin omasta mielestäni niiden käytössä joskus aikanaan oikein hyvä, mutta nyt tuntuu siltä että taidot on kyllä kadonneet täysin…

 10. Myy Myy

  IHANA banneri! Ja toi video wää <3_<3

  • No niinpä!!! Ja ahahaa, toi video, mähän itkin ihan kunnolla ulvoen kun näin sen ekan kerran :’D

Vastaa