Skip to content

Ilona sydän viikonloppu

Voi viikonloppu, olet ollut ihana. Siinä missä edellinen maanantai oli kamala (hei huominen maanantai, ethän ole ihan hirveä? Jooko?) oli tämä viikonloppu täysin päinvastainen. Leppoisa. Rentouttava. Viihdyttävä. Syksyinen. Ihana. Ei mitään ihmeellisempiä velvollisuuksia, ei stressiä aiheuttavia tapahtumia, ei menoja, ei ihmeellisempää ohjelmaa. Vain hyvää seuraa, hyviä juttuja, äärimmäisen mahtavia pelejä, unta ja lepoa. LEPOA.

En ole meikannut perjantain jälkeen, ja se tuntuu hyvältä. HYVÄLTÄ. Meikkaaminen on ihanaa ja kivaa, mutta välillä on ihan mahtavaa olla koko viikonloppu ilman meikkiä. Namaa on kyllä pesty ja hoidettu, siitä ei olla sentään luovuttu. Aihetta sivuten- perjantain hiustenpesu tuntui taivaalliselta loppuviikon kuivashampooövereiden jälkeen.

ESAF_ilona_sydan_viikonloppu_1

Mainitsin pelit. Ne ovat olleet tänä viikonloppuna keskiössä. Perjantaina pelasin mieheni ja veljeni kanssa Boss Monster 2:sta vaihtelevalla menestyksellä (yhden erän voitin kirkkaasti, loput hävisin ja mökötin) ja lauantai ja sunnuntai kuluivat Dragon Age Inquisitionin kanssa. Okei, lauantaina kävi myös vieraita, mutta muuten… DAI. Minulla on usempi pelikerta DAI:ssa kesken, mutta lauantaina (okei- la-su-yönä) pelasin yhden niistä ihan kokonaan läpi. Kaikki kolme lisäosaa ja jokikinen pikkutehtävä on nyt suoritettu, ja voin keskittyä muiden tallennusten läpipeluuseen. Haluan käydä kaikki juonenkäänteet ja hahmovaihtoehdot läpi, ja siinä menee… No… Hetki.

Nyt on hyvä ja levännyt olo. Tätä tarvitsin, juuri tällaista viikonloppua. Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Vastaa