Skip to content

Ilmoitusluontoista asiaa

Hei pupuset! Huikkaan tähän väliin pienen tilannepäivityksen. Olen tutkaillut omaa postaustahtia- ja rytmiä jonkun aikaa, ja totesin että nyt on otettava käyttöön joku rutiini. Ideaalitilanteessa postaisin joka päivä, mutta se ei ole viime aikoina ollut ihan joka viikko mahdollista syistä x, y ja z. Pääasiassa syynä on kuitenkin ollut ihan vaan blogiajan puute.

ESAF_MAC_SHE_WHO_DARES_LOTD_1

Tehdäänpä nyt niin että postaan ainakin heinäkuun loppuun saakka joka toinen päivä, eli ma, ke, pe ja su. Näin saan itselleni hyvän rytmin, ja tahti on sellainen että luulen pysyväni siinä vaivatta. Olen pyöritellyt tätä mielessäni jo jonkun aikaa jo ihan omien lukutottumusteni vuoksi- tykkään itse lukea blogeja jotka päivittyvät säännöllisesti ja suhteellisen usein, mutta eivät kuitenkaan joka päivä.

Mitä mieltä olette, sopiiko uusi postaustahti teille? Palaillaan huomenna ihan kunnon postauksen kanssa, ja polkaistaan uusi tahti käyntiin!

Kuvituskuvana pientä tiiseriä tulevasta- innostuin maanantai- iltana meikkailemaan MACin She who dares- duolla, ja jälki meni jännäksi. Aloitin kyllä hommat aivan liian myöhään, ja luonnonvalossa otetuista kuvista tuli aika hämäriä, kuten kuvasta näkyy. Ringlightin kanssa meni sitten överiksi. Eilen oli niin maanantai ettei mitään rajaa.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

10 Comments

 1. Kokemuksesta täytyy kyllä sanoa, että kun postaa säännöllisesti esim joka toinen päivä, niin kyllä se vaan paljon helpottaa omaa elämää ja postausten aiheet on paljon suunnitellumpia (ehkä) 😀

  • OI KYLLÄ. Näin viikon tätä tahtia kokeilleena KYLLÄ. Heti tuli rento olo! 😀

 2. Musta tuo postaustahti kuulostaa hyvältä! Ei sitä aina itsekään ehdi joka päivä lueskelemaan kaikkia blogeja. Mun mielestä joka toinen tai kolmas päivä on sopiva tahti. Silloin jaksaa/ehtii kommentoidakin kaikkiin postauksiin 🙂 Mä olen itse kirinyt mun tahtia 3 postausta/viikko.

  PS. Upea meikki. Instagramissa jo tykkäilinkin 😉

  • Oot oikeassa! Tää tuntuu kyllä itsestäkin kivalta ja sopivalta- heti tuli rennompi olo! Ja kiitos <3

 3. Toi meikki. Täydellisyyttä.

 4. Hyvältä kuulostaa tahti ja meikki on tosiaan upea!

  • Ihana kuulla! Ja kiitos ^^

 5. hanna hanna

  Oikein sopiva postaustahti ja peukku myös meikille!:)

Vastaa