Skip to content

Illamasqua Velvet Blusher Peaked

Jokin aika sitten tilaamani Illamasquan Velvet Blusher sävyssä Peaked on jo jonkin aikaa vilkkunut blogissani,joten nyt on aika kirjoittaa siitä hiukan tarkemmin!

Peaked on osa The Sacred Hour-kokoelmaa ja toinen sen mukana ilmestyneistä poskipunista. Toinen sävy on persikkainen Sleek. Molemmat poskipunat ovat voidemaisia ja iholla mattapintaisia. Sleek on punista lämminsävyisempi,ja Peaked selvästi viileämpi.Peaked tuntui  enemmän omalta sävyltä,ja mitä enemmän olen sitä käyttänyt,sen enemmän olen siihen ihastunut.

Rasia on mustaa,aika kevyttä muovia. Vaikka ulkoasu on upea,syö heiveröinen materiaali hiukan sen upeutta. Kuitenkin niin vähän että annan sen pikkuseikan olla,pakkaussuunnittelu uppoaa minuun muuten aivan täysillä!

Selvästi mähmitty ihanuus-en voinut pitää sormia siitä erossa ennen kuin sain kunnon kuvat.

Alla sormella levitettynä,yllä häivytettynä. 

Peaked on sävyltään siis kylmä vanha roosa-täydellinen arkipuna jolla saa kasvoille kevyen häivähdyksen punaa,tai kunnon nukkeposket. Itse olen levittänyt tämän sormin meikkivoiteen ja puuterin päälle. Oma ihoni on niin öljyinen,että totesin välittömästi levityksen olevan helpompaa kun alla on puuteria. Voidemainen poskipuna levittyi huomattavasti helpommin ja vaivattomammin,ja häivyttely oli todella helppoa.

Peaked on kestänyt iholla yhtä hyvin kuin meikkipohja jonka päälle sen olen levittänyt.Paras kesto on tullut Lily Lolon pohjan kanssa. 

Tästä on tullut ehdoton suosikkini värin neutraalin sävyn takia! Peaked tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa,ja tuo kasvoille kevyttä,tervettä väriä. 

Tässä vielä muutama meikki jossa Peaked on ollut poskipunana (vaikkei se paljoa kuvissa näy…)Hintaa poskipunalla on reilut 21€.

Oletteko kokeilleet Illamasquan poskipunia? Mitä mieltä olette voidemaisista poskipunista ylipäätään?

12 Comments

 1. Mulla on neljä puuterimaista mattaposkipunaa Illamasqualta. Valkoisen highlighter-tuotteen myin pois, sillä se oli mulle liian erikoinen. Tilasin poskipunat -50 % kampajan aikana ja 11 € hintaan ne on kyllä loistavia niin pigmenteiltään kuin pysyvyydeltään. Normaalinhintaisinakin toki hyvälaatuisia, mutta normaaliin hintaan olisin kyllä hiukan rajoittanut ensimmäisen tilauksen värivalikoimaa…

  Koostumuksien suhteen olen poskipunien kuin myös muutenkin värituotteiden kanssa varovainen. Alesta löysin YSL:n vaahtomaisen poskarin 13 €:lla ja sen ostin, mutta normaaliin hintaan; olen liian varovainen kokeilemaan.

  • Mäkin olisin alen kanssa tilannut varmasti useamman! Nyt kun olen todennut tämän voidemaisen hyväksi,voisin kokeilla niitä puuterimaisiakin…:D

 2. Näyttää kädessä tosi voimakkaalta, mutta kasvoissa hennompi.

  • Joo,kädellä tämä on tosi voimakas! Aika huolella ja varovasti saa levittää,mieluummin aluksi liian vähän ja sitten kerrostaen.

 3. Ostin viime kesän Emotion kosmetiikka-alesta YSL:n voidemaisen poskipunan, se taitaakin olla ainoa omistamani voidemainen, loput on puuterimaisia. Uusi sarja minulle, joten kiitän vinkistä :). Sopii sinulle tosi hyvin.

  • Kiitos! Minullekin tämä on ensimmäinen voidemainen poskipuna,ja olen pitänyt tästä kovasti!

 4. Minulla on Illamasquan creame blusher sävyssä Seduce ja se on kyllä ollut ihana! Kovasti tekisi mieleni päästä kokeilemaan sävyä Lies, olisi varmaan nätti korostusväri…

  • Lies olisi varmaan ihan MIELETÖN korostusväri!

 5. Mulla on yksi Inglotin voidemainen poskipuna, on todella, todella riittoisaa tavaraa! Usein olen käyttänyt sitä yhdessä puuterimaisen kanssa, sillä yksinään siitä tulee melko varovaisesti väriä. Loistava tietty yksinään, jos on esim. tosi vahva silmämeikki.
  Sitten on pari geelimäistä poskipunaa (Yves Rocher ja Smashbox), joista tulee myös melko hennosti väriä.
  Kiinnostaisi tuo Illamasqua kyllä melko paljon.. Samoin The Balmin vastaavat, niissä on aikas ihanat pakkauksetkin.

  • Tämä oli mun ensikosketus muihin kuin puuterimaisiin poskipuniin,ja jäin kyllä koukkuun! Pitää ehkä mennä Inglotille nuuskimaan…

  • Niillä on näköjään nestemäistäkin poskipunaa, mulla on sellainen purkki. Ollut varmaan yli vuoden, eikä ole edes puolillaan, vaikka ollut melko ahkerassa käytössä. Sävy on melko neutraali vaaleanpunainen 84.

  • Oo,nestemäinen kuulostaa jo aika HCltä! Pitää mennä hypistelemään ja tutkimaan,kuulostaa jännältä!

Vastaa