Skip to content

Illamasqua-saalis

Sain ihanalta mieheltäni hääpäivälahjaksi Illamasquan meikkejä,ja vilautan nyt pikaisesti mitä ihanuuksia paketista löytyi! (…ei yllätyksiä,sillä olin itse valinnut kaiken) Palaan näihin aarteisiin tarkemmin heti kun olen päässyt niitä hiukan testailemaan.

Olin siis tilannut uuden The Sacred hour-kokoelman luomiväripaletin,voidemaisen poskipunan sekä kaksi ihanaa,upeaa kynsilakkaa. Luulen että huominen työmeikki toteutetaan uudella,ihanalla paletilla,ja kynsille pääsee vielä tämän illan aikana Facet!

Oletteko te kokeilleet Illamasquan tuotteita,ja jos,niin mitä?

8 Comments

 1. Ihania!!! Kerro sitten minkälaista tuo Hydra Veilkin on kun näköjään sait tuon näytteen. Mää haluaisin sen ihan vaan, että vois leikkiä sillä 😀 Nuo kynsilakat näyttää kyllä upeilta!

  • Kerron,testaan sitäkin varmaan huomenna! 😀 Oon ihan onnessani että sain siitä näytteen,sillä se kiinnostaa kovasti :B

 2. Tilasin keväällä -50 % tarjouksesta neljä poskipunaa ja valkoisen korostustuotteen. Poskipunat on jees, mutta ihan valkoinen matta korostustuote on vähän friikki :D. En tajunnut, että se on oikeasti valkoinen….

  • :DD Se korostustuote kyllä vaikuttaa tosi kiinnostavalta!:D

 3. Ihana mies, tietää, miten vaimo pidetään tyytyväisenä! 😉

 4. Hääpäivälahja, mitä se on? Minäkin tahdon! Täytyy yrittää ensi kerralla juonia paketteja kahden vuoden edestä, tosin mieheni tuntien ei taida onnistua. 😀 Huomenlahjaakaan ei taida saada jälkikäteen?

  Superihanan paketin olet saanut, varsinkin kynsilakat saavat aikaan ihastunutta huokailua.

  • Haha,huomenpäivälahjan suhteen olen luovuttanut,mutta jaksan muistuttaa jokaisen mahdollisen vuosipäivän kohdalla että nyt olisi hyvä tilanne lahjoa 😀

   Tämä paketti oli kyllä ihana ^^ ja lahjaanhan kuului myös MACin Antonio Lopez-paletti! :B

Vastaa