Skip to content

Ikä on vain numero

Moi! Oon Ilona ja täytän tänään 28 vuotta. Kun multa kysytään kuinka vanha oon tai miten  monta vuotta tulee täyteen, joudun usein oikeasti miettimään että mitenkäs monta vuotta nyt onkaan kulunut syntymästä. Muistan edelleen täyttäväni maksimissaan 25 vuotta. Tää ei johdu mistään ikäkriisistä, vaan ihan vaan siitä että miellän itseni paljon nuoremmaksi kuin mitä todellisuudessa olen. Synttärit on kuitenkin mulle ilon ja riemun aihe, enkä pelkää ikää tai vanhenemista. Se on vaan kivaa! Pidän itsestäni nyt huomattavasti enemmän kuin esim. 10 vuotta sitten, enkä kärsi samanlaisista itsetunto-ongelmista sun muista. Olen nyt huomattavasti seesteisempi ja sinut itseni kanssa kuin olin nuorempana. Koen että jokainen vuosi on oppimistilaisuus, ja paranen iän mukana niin kuin hyvä viini.

ESAF_SYNTTARIT_1

Kirjoitin viime vuonna kirjeen nuoremmalle itselleni, jonka julkaisin täällä. Luin kirjeeni nyt uudestaan hymyillen. Se on edelleen ajankohtainen, sen sanoma minulle tärkeä. Minusta tuntuu siltä että mikään ei ole muuttunut viime vuodesta. Ja kuitenkin on. Kulunut vuosi on ollut omalla tavallaan raskas, mutta koen olevani taas hiukan vahvempi ja hiukan parempi minä. Olen jättänyt taakseni asioita jotka aiheuttivat murhetta ja negatiivisuutta ja lisännyt elämääni iloisia ja positiivisia asioita. Olen oppinut antamaan itselleni armoa ja ymmärtämään oman jaksamiseni rajat paremmin. Olen opetellut sanomaan ei. Se piti oikeasti opetella, ja teen edelleen virheitä tuon pienen sanan kanssa. Olen läheisempi mieheni kanssa. Ei sillä että oltaisiin oltu jotenkin etäisiä, mutta tuntuu siltä että kuluneen vuoden aikana ollaan lähennytty entisestään. Vaikka takana on jo iso kasa vuosia, opin silti tuosta lempeästä otuksesta joka päivä jotain uutta. (opetin saman otuksen käyttämään Snapchatia, se on kullanarvoista)

ESAF_LOTD_SUNGLASSES_1

Lupaan itselleni että yritän suhtautua tänäkin vuonna mahdollisimman moneen asiaan lapsen riemulla ja olla huolehtimatta turhista. Lupaan hölmöillä ja pelleillä ja olla ottamatta itseäni liian vakavasti. Lupaan lipsyncata Snapchatissa enemmän, ostaa muumilakanoita ja muumilimua jos siltä tuntuu, pelata videopelejä, pelätä kauhuleffoja ja muutenkin olla mahdollisimman oma itseni. Minä olen maailman paras minä. Hyvää synttäriä minulle! Jee! Nyt sitä muumilimua.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

20 Comments

 1. Sara Sara

  Aivan ihanaa syntymäpäivää sulle! ❤

 2. Katarooma Katarooma

  Onnea <3 Ja ihana kirjoitus, juuri näin pitää ollakin. <3

  • Kiitos! Ja kiitos, olen samaa mieltä! 😀

 3. Hyvää syntympäpäivää! Ja on kyllä hyvä asenne vanhenemiseen, jotenkin ihmiset näkee sen aina vaan huonona asiana vaikka sen pitäs olla justiin ihan kaikkea muuta. Pidä just sun näkönen synttäripäivä! Ps. Ihanat arskat 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Kiitos! Oli kyllä just mun synttärit, jätskiöverit ja sohvalle sammuminen. 😀 That’s me! Iän pitäis olla vaan hyvä asia, joka vuosi on vähän parempi tyyppi kuin edellisenä vuonna!

   Ps. Arskat on Glitteristä, n. 11e! 😀

 4. Paljon onnea! Sulla on asenne kohdillaan. 🙂 Terveisin 37-vuotias, joka osti juuri uudet Muumilakanat itselleen

  • Kiitos, olen samaa mieltä! Ja hei, go Muumilakanat, sielläkin on asenne kohdillaan!

 5. Onnea!! Itse luulen olevani edelleen 21, vaikka olenkin jo 26. Tuttu tunne siis! Mikä meikkivoide sulla on tässä kuvassa, näyttää suorastaan täydelliseltä? 🙂

  • Kiitos! Haha, great minds think alike! Jaaa mulla oli tossa Armanin Maestro Fusion Makeup!

 6. Sirkutes Sirkutes

  Ihanaa synttäriä vielä tätäkin kautta! <3 Nyt pitää heti lunastaa lupaus ja pelata lisää DAIta, eikös? 😉

  • Kiitos! <3 Ja hahaa, todellakin! :DDD

Vastaa