Skip to content

Ihoanalyysi Cliniquella

Sain jokin aika sitten kutsun tulla tutustumaan Cliniquen ihoanalyysiin ja kevään uutuustuotteisiin. Clinique on minulle merkkinä vanha tuttu- taitaapi itse asiassa olla ensimmäinen selemerkki jonka ihonhoitotuotteita aloin ostamaan itse omilla pennosillani, ja jonka puuterirasiaa kannoin lukioaikoina ylpeänä mukana. Vastasinkin kutsuun salamannopeasti kylläkiitosjoomielelläni. Taapersin siis eräänä perjantai- iltana töiden jälkeen Helsingin keskustan Sokoksen Clinique- pisteelle hiukan töistä nuutuneena mutta mieli avoimena ja innostuneena.

Cliniquen pisteellä minua odotti mitä ihastuttavin ja ystävällisin Clinique-konsulentti, jonka kanssa tulin heti juttuun. (siinä määrin että laitoin kyseisestä naisesta vielä jälkikäteen positiivista palautetta- harvoin kohtaa niin osaavaa asiakaspalvelijaa!) Alkuun juteltiin yleisesti Cliniquesta ja käytiin läpi omaa historiaani merkin kanssa. Itselläni on pitkä historia Cliniquen kanssa, ja kerroinkin aika mielelläni kokemuksistani ja tuotesuosikeistani. Oikeastaan ainoat Cliniquen tuotteet joita en ollut kokeillut löytyivät tuoksupuolelta- Cliniquen tuoksut kun ovat tähän saakka olleet niin kevyitä etteivät ne oikein sovi minulle. Tuotteita tutkiessa löytyi monta vanhaa suosikkia, sekä täysin uusia tuttavuuksia uudemmista linjoista.

Lopulta siirryttiin varsinaiseen aiheeseen, eli ihoanalyysiin. Ihoanalyysin voi tehdä ilman ajanvarausta Helsingin, Tampereen ja Turun Sokoksella sekä Helsingin keskustan, Jumbon, Tampereen, Turun ja Oulun Stockmanneilla. Ihoanalyysi ei myöskään velvoita tuoteostoihin, joten siihen voi mennä aivan rauhallisin mielin. Analyysissa käytetään apuna pädiä ja sen ohjelmaa, mutta suurimman työn tekee kuitenkin konsulentti. Konsulentti käy ihon läpi katsomalla ja tunnustelemalla, ja konsulentin tekemiin huomioihin, ammattitaitoon ja pädiin kirjattujen vastausten yhdistelmä muodostaa lopullisen analyysin.

esaf_clinique3

Analyysi aloitetaan keskeisten ongelmakohtien kartoittamisella. Ylläolevasta valikosta valitaan kaksi vaihtoehtoa- itse valitsin aknen/epäpuhtaudet ja ajoittaisen kuivuuden. Kysymyksiä oli paljon, muttei kuitenkaan liikaa. Niihin vastailu oli miellyttävää ja nopeaa, ja koko homman olisi saanut hoidettua alta vähän päälle minuutissakin- itse en pitänyt kiirettä, koska jutustelu oli todella mukavaa ja mielenkiintoista. Kysymysten sisältö vaihteli, ja niihin vastaillessa tuli ihan tervetullutta muistutusta siitä mikä kaikki todella vaikuttaa ihon kuntoon. ”Montako tuntia keskimäärin nukut yössä”-kohta sai minut selvittelemään hiukan kurkkuani, mutta pystyin silti vastaamaan suht hyvällä omallatunnolla nukkuvani kuitenkin noin seitsemän tuntia yössä. Syksyllä yöunet jäivät vähiin, mutta nyt olen parantanut huomattavasti. Seitsemän tuntia on nykyään vähimmäismäärä.

esaf_clinique2

Kun kysymyksiin oli vastailtu, pädi mietti hetken (hyvin pienen hetken) ja antoi analyysinsa. Tuomiokseni sain kuivan sekaihon, jota osasin odottaakkin. Kuiva sekaiho on Cliniquen ihotyyppi 2. Analyysi tarjosi useampia eri vaihtoehtoja ihonhoitotuotteikseni, mutta keskityimme konsulentin kanssa erityisesti niihin jotka hoitivat esittämiäni ongelmakohtia. Epäpuhtauksiin tarjottiin Anti-Blemish- sarjaa, joka oli itselleni jo ennestään tuttu. Käytin sarjaa muutama vuosi sitten hyvin tuloksin, ja lopetin käytön kun ihon kunto parani. Nyt ei kuitenkaan katsottu että tarvitsisin koko sarjaa, vaan satunnaisiin ongelmakohtiin ehdotettiin ratkaisuksi Clearing Geliä. Clearing Gel on tarkoitettu laitettavaksi vain niille ongelmakohdille (pahempia iho-ongelmia omaavat voivat laittaa laajemmallekin alueelle), eli kyse on kunnon täsmätuotteesta. Kuivuutta ja ihohuokosongelmaa lähdettiin ratkomaan Pore Refining Solutions- sarjalla. Minulle suositeltiin sarjan seerumia päiväkäyttöön, ja voidetta päivä/yökäyttöön. Molemmat vaikuttivat todella mielenkiintoisilta, ja erityisesti seerumi tuntu iholla ihanalta!

esaf_clinique1

Kun ihoanalyysi oli saatu valmiiksi, siirryttiin vielä tutkimaan Cliniquen kevätuutuuksia. Erityishuomion sai uutuusmeikkivoide Beyond perfecting foundation+concealer, jossa nimensä mukaisesti yhdistyy sekä meikkivoide että peiteaine. Etsimme konsulentin kanssa meikkivoiteesta omalle ihonsävylleni sopivan sävyn, ja valinta kohdistui vaaleimpaan tarjolla olevaan Alabasteriin. Sain suureksi riemukseni Alabaster-putelin kotiin saakka testattavaksi! Epäilin aluksi hiukan että Alabaster saattaisi olla iholleni hiukan tumma, mutta kotitestaus osoitti huoleni onneksi turhiksi. Hiukan lisähäivyttelyä tämä vaatii, mutta sopeutuu ihoon lopulta hyvin. Tästä meikkivoiteesta on luvassa vielä lisää tällä viikolla, joten pysykäähän kuulolla! Lisäksi ihasteltiin kevään uutuustuoksua, sillä Cliniquelta on vihdoin tulossa kunnon parfyymi! Päivittelimme konsulentin kanssa sen ihanuutta pitkään, sillä tuoksu oli ensimmäinen laatuaan Cliniquelta jota voisin edes harkita käyttäväni. Erityisihastusta herättivät myös kevään luomivärikahdeksikot, joita Suomeen saadaan kahdessa sävymaailmassa- harmaana ja ruskeana. Erityisesti ruskea paletti vaikuttaa IHANALTA.

esaf_clinique_1 esaf_clinique_3

Olin jo onnesta soikeana lähdössä kotia kohti, kun käteeni lykättiin vielä allanäkyvän ihanan pussukan sisältävä goodiebag. Olen hypistellyt pussin sisältöä kotona onnessani, ja osa on päässyt jo testaukseenkin! Pussukasta löytyi muutama vanha suosikkikin, ja olen tutustunut niihin tämän ansiosta uudestaan.

esaf_clinique_4 esaf_clinique_5

Repairwear-sarjan tuotteet menevät tosin äidille, sillä konsulentti totesi etten tarvitse niitä vielä pitkään aikaan. Onneksi, hahaa!

Niin, mainitsin että useampi minulle suositelluista tuotteista päätyi ostoslistalle… No, menin ja ostin sen himoitsemani seerumin ja clearing gelin. Olen ehtinyt käytellä molempia, ja tykkään kovasti! Lisää testausta on vielä luvassa, mutta päivittelen tietoa blogiin sitä mukaa kun pääsen muodostamaan mielipiteeni.

esaf_clinique_11 esaf_clinique_12

En voi kuin kiittää Cliniquen ihania naisia ja PR-toimistoa tämän tilaisuuden tarjoamisesta! Koko homma oli hoidettu äärimmäisen hyvin, ja siitä jäi pitkäksi aikaa hyvä mieli- ei pelkästään goodiebägin takia, vaan nimenomaan sen saamani palvelun vuoksi. Olenkin käynyt tämän jälkeen vielä kiittämässä konsulenttia erikseen ihan kasvotusten hyvästä palvelusta, ja tiedän nyt tarkkaan mihin menen jos ikinä kaipaan lisäinfoa Cliniquen tuotteista.

Ovatko Cliniquen tuotteet teille ennestään tuttuja?

Osa postauksen tuotteista(meikkivoide ja meikkipussukan sisältö) saatu blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

13 Comments

 1. Meillä onkin sitten sama ihotyyppi, ja Alabaster valkattiin mullekin 🙂 Mäkin ostin tuon Anti-Blemish Clearing Gelin, jota olen levittänyt niihin kohtiin, joihin on meinannut nousta finni. Kyllä se vaan on ainakin yhden epäpuhtauden jo ehkäissyt 😀 Olisi tarkoitus kirjoitella tuosta blogiinkin ja tietty myös uudesta meikkivoiteesta, kunhan ehdin testailemaan 🙂

  PS. Tuossa meikkipussissa on mun mielestä kyllä niin kiva kuosi! Kosmetiikkahullua varten suunniteltu 😀

  • Tuo meikkipussin kuosi on IHANA! 😀 Aion ottaa sen ihan vakikäyttöön, yleensä noi meikkipussit menee vaan jonnekin talteen.Tää on pakko ottaa esille. 😀 Ja se Clearing Gel!! Se on ihanaa kamaa! 😀 Oon käytellyt sitä nyt jonkun aikaa ongelmakohtiin, ja kyllä ne vaan on kadonneet, parhaimmillaan yön aikana. 😀

 2. Clinique on myös mulle ensimmäinen selesarja, johon olen tutustunut. Aika monet kasvovedet ja DDML:t on tullut käytettyä joskus. 🙂

  • Sama täällä! 🙂 Muistan hyvin kuinka juoksin lukioikäisenä ja sen jälkeen aina aleissa metsästämässä niitä jättikasvovesitonkkia sun muita 😀

 3. Multa löytyy juuri nuo molemmat, Clearing Gel ja tuo Pore Refining -seerumi 🙂 Huippuhyviä <3 Tosin seerumin laitoin talvitauolle, mutta keväällä nappaan sen varmasti taas käyttöön. Clearing Geliä on taas nytkin naamalla 😉 Voin kertoa että se on sit ihan älyttömän riittosta tavaraa se!

  • Joo, huomasin että se riittää aika pirun pitkälle 😀 Mutta hyvää settiä! Toi seerumi, ah <3

 4. Cliniquen Even Better sarja aivan huippu mikäli kärsii maksaläiskistä. Parantaa muutenkin ihonsävyä. Suosittelen lämpimästi. Testasin myös uutta seerumia, joka lupaa jokaiseen ongelmaan ratkaisun. Kasvot olivat niin pehmeät seerumin levittämisen jälkeen, että pakko sijoittaa jossain vaiheessa.

  • Onpa hyvä tietää, pitää laittaa muistiin! Mulla on tainnut olla siitä joskus jotain näytekokoja, mutta pitää tehdä uudestaan lähempää tuttavuutta!

 5. Oi, odotan pitkää ja yksityiskohtaista juttua tuosta Pore Refining -seerumista. Olen tosi pitkään halunnut kokeilla sitä, mutta arvosteluissa on aika paljon hajontaa (seerumin hintaan suhteutettuna). Clinique on kyllä mulle niitä merkkejä jotka harvoin (jos koskaan) ovat tuottaneet pettymystä.

  • Se on IHANA! 🙂 Vähän vielä testailen, ja raportoin sitten blogiin! Se ansaitsee oikein kunnon postauksen ^^ Clinique on kyllä luotettava isolla L:llä, se ei kyllä usein petä. 🙂

   • Kiitos! Kärsimättömänä odottelen 😀 mutta tosi hyvä jos ensin tutkailet kaikessa rauhassa, koska eihän tuontyyppistä tuoteta ole mitään järkeä ruveta saman tien arvostelemaan. Minulla on itselläni pari muuta Cliniquen Pore Refining -tuotetta jatkuvassa käytössä ja ne ovat mielestäni ihan huippuja.

    • Hahaa, totta! 😀 Koko sarja vaikuttaa kyllä kovin lupaavalta, kiinnostun itsekin koko ajan enemmän 😀

     • Siiri Siiri

      Iltaa, rouva. Se olis kuulkaa seerumiratsia, nyt! 😀 Kiinnostaisi edelleen!

Vastaa