Skip to content

Ihana juhannus? NOT

Meillä meni juhannussuunnitelmat kokonaan uusiksi. Ihana ja odotettu mökkijuhannus vaihtui kaupunkiversioon, koska mun kurkkupöpö ei ole vieläkään luovuttanut ja puolikuntoilu jatkuu. Ärsyttää ja harmittaa (ja sattuu siihen stnan kurkkuun) niin että pienet itkupotkumököilyt oli pakko vetää. Noh, tää on mitä ilmeisimmin mononukleoosi joten osasin kyllä varautua siihen että kestää, mutta SILTI! Silti ärsyttää.

Iluna

No, kun kerran ollaan neljän seinän sisällä, niin pelaan. Mies osti mulle DAIn myös PC:lle, ja olen pelaillut sitä ihan suunnattomalla lapsen riemulla! Luulisi että se into olisi useamman konsolilla läpipelatun setin jälkeen laantunut? NOT. PC -versioon saa suunnattomasti ihan älysiistejä modeja, joten pelikokemus on ihan uusi! Ja täysin overkill. 😀 Mun hahmolla on rajaton varallisuus (oliskin tosielämässä!), kaikki parhaat mahdolliset varusteet ja kaikki haluamani skillit. Lollero. Lisäksi sain toivomiani kosmeettisia parannuksia, mm. paremmat ihotekstuurit, nätimpiä hiuksia ja huomattavasti parempia kulmakarvoja. Pienet on ihmislapsen ilot.

Ihanaa ja aurinkoista juhannusta teille muille! Nauttikaa siitä auringosta munkin edestä. Mulla on pari tosi kivaa juttua tuolla luonnoksissa melkein valmiina, yritän irrottaa itseäni edes hetkeksi tosta pelistä että saan niitä ihan ulos asti!

Mitä juhannussuunnitelmia teillä on?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. eekku eekku

    Kotosalla menee meilläkin pienokaiselle iski vesirokko

    • Toivottavasti siellä on kaikki jo paremmin! 🙂

Vastaa