Skip to content

Ick- A – Bod- Y

China Glazen Ick- A- Bod-Y kuuluu niihin lakkoihin joista olen haaveillut ja joita olen metsästänyt vuosia. Lienee siis sanomattakin selvää että saatoin hepuloida jonkin verran kun ihanainen Panda löysi kyseisen lakan kätköistään, ajatteli minua ja päätti luopua omasta yksilöstään minun edukseni. Kiitos vielä, sinä ihana nainen! 

Ick- A- Bod- Y on vuoden 2010 Halloweenkokoelmasta. Mustapohjainen oranssi mikroglitter on yksinkertaisesti upea, ja niin minunnäköiseni lakka kuin olla voi.  

Kolme kerrosta peitti täysin, ja kerros päällyslakkaa tasoitti pinnan. Jälkeenpäin ajatellen toinen kerros päällyslakkaa olisi voinut olla ihan kiva lisä- pinta olisi ollut superhyperkiiltävä. Mutta näinkin tämä oli upea! Olen ehkä hiukan rakastunut. 

Himotuslistallani on vielä muutama menneiden Halloweenkokoelmien lakka, mutta ainakin kokoelmistani löytyy nyt sekä tämä että It’s alive! Olen tyytyväinen.

Mitä pidätte Ick- A- Bod- Y-sta?

16 Comments

 1. OI! Se on kaunis! Ja uskon kyllä, että oot saanu metsästää, kun tää on ensimmäinen kerta kun tän nään. Sulla on loisto maku kynsilakkojen suhteen 😉

  • Hehee, kiitos! Olen samaa mieltä. 😀

 2. Kyllä näyttää upealta! Moinen lakka sopisi myös mun kokoelmaan! 🙂

  • Tämä sopisi ihan kaikkien kokoelmaan! 😀

  • Niin kyllä on! 🙂

  • Tämä on kyllä ihana!

  • Niin on, ihan aarre!

 3. Olikohan minulla tämä joskus? En kyllä muista onko enää, ei taida 😀 Keräsin Halloween-lakkoja, mutta suurimman osan olen jo myynyt pois. Goulish Glow kyllä vielä löytyy 🙂

  • Ghoulish Glow on kyllä kanssa hauska!

  • Niin on! ^^ Se että tää on oranssi on aika iso plussa 😀

 4. Vaauu! Tämäpä upea lakka. Kotiuttaisin tännekin mieluusti 🙂

  • En ihmettele,tää on todellinen aarre!

Vastaa