Skip to content

I want stuff -materiaalisia himotuksia

Kevätkokoelmien kokoelmakuvat ovat aiheuttaneet voimakasta omistamishalua, ja päätin listata osittain itseäni, osittain teitä varten muutamia erityisen ihania asioita. Osa näistä on jo saatavilla, osa vasta tulossa- ja jokaisen näistä aion kotiuttaa tavalla tai toisella jossain vaiheessa kevättä. 

Ensimmäisenä Urban Decayn Electric-paletti. Räiskyviä, kirkkaita värejä sisältävä luomiväripaletti julkaistaan kevään aikana, ja siitä tihkui jo vuoden alussa kuvia julkisuuteen. Niiden kuvien näkemisestä saakka olen haaveillut tästä värien riemuvoitosta- haluaisin sen itselleni jo pelkästään sen UPEAN kannen takia!
Kuva 

 OPI julkaisi hiljattain kaksi uutta kokoelmaa, jotka molemmat tulivat hyvin nopeasti myyntiin Cesars shopille. Molemmat kokoelmat ovat upeita ja ihania (glitterlakat ovat erityisen hyvin edustettuna) mutta erityisen suuria tunteita herättivät Muppets world tour ja Chasing rainbows


Clarinsin kevätkokoelma ei aluksi herättänyt suurempia tunteita, mutta tarkemman tutkinnan ja positiivisen palautteen perusteella kokoelman luomivärinelikko ja korostuspuuteri/poskipunasysteemi kiinnostavat hävyttömän paljon.  
Kuvat

 Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on listan ainoa ei-kosmetiikkatuote, joka ei edes kuulu kevätkokoelmiin. Tämä laukku on kuitenkin vaivannut mieltäni pitkään, ja tiedän etten saa rauhaa ennen kuin saan sen itselleni. Laukun osto saa luultavasti odottaa kesään ja kesätyöpalkkoihin, mutta aion ostaa sen itselleni jossain vaiheessa. Laukku on vuonna 2013 perustetun Ervin Latimer Handmade Accessoriesin mallistoa, ja kierrätysnahasta valmistettu ihanuus on ommeltu käsin Helsingissä. Tukisin yritystä jo puhtaasti kierrätysmateriaalien ja suomalaisuuden takia, mutta tuotteet ovat lisäksi kauniita, tyylikkäitä ja omasta mielestäni loistava esimerkki suomalaisesta designista. Reilu 100€ on enemmän kuin reilu hinta monikäyttöisestä, käsintehdystä ja kauniista laukusta. Merkin kokoelmaan kuuluu monta muutakin kaunista laukkua, mutta tämä kokonahkainen yksilö on minulle Se Oikea. 


Kuva

Herättikö jokin listan ihanuus musthave-ajatuksia? Haluaisitteko lukea vastaavia listoja enemmänkin? 

8 Comments

 1. Nuo OPIn lakat menee heti hankintaan. Sen verran suurta oli se kuolamäärä, joka näppikselle kuvia katsellessa valui. 😉

  • Haha, mulla oli vähän sama ongelma! Ne on niiiiiin ihania!

 2. No huhhuh, onneksi tuo UD:n paletti ei sytytä minua (vielä). Kylläpä laittavat nyt vastapainoa Nakuille! Saa nähdä olenko samaa ”blaah”-mieltä paletista vielä parin kuukauden päästä 😀

  Tuo laukku on kyllä todella hieno!

  • Tuo on kyllä aika räväkkä vastapaino Nakuille-ja musta UPEA. Katsotaan kääntyykö sunkin pää vielä! 😀

   Ja voi kyllä, tuo laukku on ihan unelma!

 3. Voi, ei tuo laukku ole ollenkaan kallis! Mun laukkumakuni menee nimittäin siellä 300-500 euron tienoilla… 🙂 Mitään en tosin ole alkuperäiseen hintaan ostanut. Löytöni on Lumin Jenni-laukku jo lopetetussa Curry-värissä hintaan 100 euroa (ovh yli 350e). Laukku on superlaadukas, erittäin tilava ja monikäyttöinen. Niin ihana, että rakastuin kertaheitolla.

  Olet oikeassa siinä, ettei reilu satanen suomalaisesta nahkalaukusta ole paljoa. Mulla on tavoitteena hankkia yksi jokaista ”laukkukokoa” ajattomina, nahkaisina versioina ja niiden kanssa voin sitten varioida asustustani loppuelämäni ajan 🙂 Vielä puuttuu tyylikäs clutch sekä yliolan pienikokoinen laukku.

  • Hahah, lohduttavaa kuulla että liikun vielä ns.”edullisissa” kategorioissa laukkujen suhteen 😀

   Tuo sun laukkutavoite on kyllä nerokas!

 4. Tuon Urban Decayn paletti on sellainen, jota ilman en meinaa kesääni viettää! Se on ihana!

  • Muistelinkin että olit kohtalotoveri sen himoitsemisen suhteen! 😀 Se on vaan niin ihana, etten ehkä kestä. Niin kirkas!

Vastaa