Skip to content

I love me 2014-perjantai

Vuoden 2014 I love me-messut on pyöräytetty käyntiin! Messut alkoivat perjantaina aamusta, ja itse raahauduin paikalle kahdentoista paikkeilla. Mukaani nappasin Myyn ja Liisan, ja myöhemmin messuilla Helenan ja Greencorbien. Iltapäivästä mukaan saatiin myös Annie ja Nekku!

Minun, Liisan ja Myyn messuilut alkoivat lehdistön tilasta, jonne lykkäsimme turhat tavarat ja jossa loihdimme kasaan toimintasuunnitelman kahvin äärellä. Toimintasuunnitelma oli aluksi harhailua, sitten luento klo 14, ruokaa ja uusi kierros pidemmän kaavan mukaan. Hyvin toimi.

Napsin messuilta kuvia sekä ihan järkkärillä että kännykkäkameralla, ja tässä olisi perjantain kuvasaldoa, olkaatten niin hyvät. Kirjoittelen väliin muutamia pieniä mainintoja ja kasaan homman yhteen lopussa- käydään sitten sunnuntaina koko homma vielä kertaalleen läpi!
20141017_120600
IMG_9099
Messutila aukesi portaista katsottuna valtaisana tänäkin vuonna. Viime vuonna tilan hallitsija oli Moroccanoilin standi, tänä vuonna kiinnekohtana toimi pensselitäti Mariela Sarkiman superosasto. 


IMG_9102

Marielan osastolta löytyy niin Cailapin, Remingtonin kuin Lumenenkin tuotteita. Kaikista on varsin kivoja tarjouksia, ja osastolta löytyy myös Marielan Cailapille suunnittelemat uudet hiustuotteet! 


IMG_9104
IMG_20141017_125623
IMG_20141017_125423
Sain suureksi riemukseni kaikki violetit uutuudet itselleni testiin, ja hypistelenkin niitä nyt kotosalla naama leveässä virneessä. Nämä krokoklipsit ovat ihan mahtavia- tällainen on majaillut hiuksissani kotiinpääsystä saakka. 


IMG_20141017_125319
Tämä perusharja oli Marielan itsensä mukaan musthave, ja alan olla aika samaa mieltä. Takkuharjat, teidät on haastettu. 


IMG_20141017_124628
IMG_9154
IMG_9155
Lumenen Natural Code-luomivärit uudistettiin jokin aika sitten, ja ne kaikki löytyvät Marielan osastolta. Olin hiukan epäileväinen näiden laadusta, mutta onneksi olin väärässä- pikasörkkimisen perusteella nämä ovat ihan huippuja! Hyviä ja turvallisia sävyjä myös aloitteleville meikkaajille. 


IMG_9159
Minulla on messuilla muutama pyhiinvaelluskohde, ja yksi niistä on Zoyan osasto. Yksittäiset lakat maksavat tänä vuonna 12e/kpl, ja useammasta sai tarjouksen (jota en nyt muista).


IMG_9128
Toinen pyhiinvaelluskohde on Cesars. Cesarsilla on joka vuosi iso osasto, eivätkä Cesarsin naiset pettäneet odotuksia tänäkään vuonna. 


IMG_9133
Tänä vuonna osastolla on muiden lakkojen lisäksi reilusti indielakkoja. Dollish Polishin bloggarilakat olivat näyttävästi esillä!


IMG_9134
Seuralaiseni innostuivat indiehyllyllä. Otin kuvan kun Liisa otti kuvan kun Myy otti kuvaa. Xzibit olisi ylpeä. 

Cesarsin pisteellä oli tarjouksia indielakoista sun muista, sekä poistuvia OPI-lakkoja 9e:n hintaan, sekalaisia Color Clubeja neljällä eurolla ja vaikka mitä muuta kivaa! Uusien kokoelmien lakkoja oli paljon-kannattaapi käydä kurkkaamassa. Jos valinnanvaikeus iskee, autan mielelläni. 


IMG_9143
Livboxin piste täytyi käydä kurkkaamassa-eikä vähiten siksi että sieltä löytyi iki-ihana, rakas Mizz Annie. Livboxilla oli osastollaan myös arvontaa ja bodypaint-juttuja, kannattaa kurkata!


IMG_20141017_130442
Perjantain jeejeepostauksen päätän Helenan superhienoon paitaan. On se hieno.


IMG_20141017_130836

Tällainen pikainen kuvavyöry näin perjantai-illan kunniaksi. Olin messuilla perjantaina melkeinpä koko aukioloajan, vain muutama tunti jäi. Nyt olenkin aivan rättipuhkipoikki, joten lauantaina taidan mennä vähän lyhyemmän kaavan mukaan, ja sunnuntaita harkitsen vakavasti uudestaan. Katsotaan sitten lauantain jälkeen. Lauantain to do-listalla on ainakin muotipuolen kiertäminen ja kauneuspuolen kolmas kierros- aika paljon tuntuu nimittäin jääneen vielä näkemättä! Kuulin huhua alle neljän euron China Glazeista…

Mitä perjantaista jäi käteen? Mariela on supernainen, Zoyan lakat on yhtä ihania kuin ennenkin, Cesarsin osasto on huippu, älä laita messuille korkokenkiä, metrilaku on hyvää, hyvä seura-parempi mieli, muista vesipullo. Niin, ja Carpelan Cosmeticsin osastolla on NIITÄ MURAD-SETTEJÄ tarjouksessa!

Nyt unta. Huomenna uudestaan. Olitteko messuilemassa perjantaina? Mikä oli parasta? 

18 Comments

 1. Jee aivan mahtavia kuvia. En malta odottaa huomista ja pääsyä Marielan Lushious lips oppiin. Tarjouksia ja uutuuksia innolla odotellessa.

  Jaksuja messuiluun. <3

  Tiia

  • Kiitos! 🙂 Toivottavasti Marielan opissa oli kivaa! ^^

 2. Tsih, on tuo paita kyllä mahtava 😀
  Ps. Tekis mieli yrittää ehtiä sunnuntaina uudestaan, enhän mä ehtinyt höpistä läheskään kaikkien kanssa… <3

  • No muakin niin harmittaa kun en ehtinyt nähdä/jutella läheskään kaikkien kanssa!! ..Ens vuonna uudestaan ja silleen… :’D

 3. Anonymous Anonymous

  Panitko merkille, käykö siellä jo pääosin kortti maksuvälineenä vai pitääkö budjetti edelleen nostaa käteiseksi?

  • Tämä vastaus tulee nyt kyllä todella myöhässä, olen pahoillani 🙁 Mutta vastaan kuitenkin- osalla kävi kortti, osalla ei. Joillakin joilla oli korttimaksumahdollisuus oli ongelmia sen kanssa, joten käteistä kannattaa olla mukana ihan varmuuden vuoksi-näin tulevaisuuden varalle!

 4. Myy Myy

  Kiitos seurasta, oli kivaa! <3

  • Kiitos itsellesi, oli superia <3

  • Toivottavasti ensi vuonna sitten!:)

 5. Juu korkkarit ei ollu hyvä idea! 😀 ja se Zoyan tarjous oli 4kpl 44e 🙂 ps. Oli kiva tavata!

  • Oli tosi kiva tavata! ^^ Kiitos että muistit sen Zoyan hinnan, mä olin jo autuaasti unohtanut 😀

 6. Oijoi mikä kuva kuvan ottamisen kuvanottamisesta… eikuhäh? :’D

  • Xzibit olisi ylpeä! 😀

 7. Sain ostettua kynsiuunin ja geelejä. *tyytyväinen*

  • Jeee! Olen tyytyväinen sun puolesta! ^^

Vastaa