Skip to content

I haz make-up – Meikkipohjat,poskipunat,korostus-ja varjostustuotteet

VAROITUS-KUVATULVA

Neiti Kameleontti-blogin ihana Päivi toivoi muutama päivä sitten meikkikokoelmapostausta-innostuin siitä niin että heti kun energiaa vain riitti aloin kuvaamaan meikkejä. Olisin toki voinut valita paremman kuvausajan kuin hämärtyvän illan,ja kuvata hiukan paremmin levänneenä jolloin kuvat olisivat saattaneet olla parempia,mutta kun innostuu niin innostuu. 

En koe omistavani mitenkään suunnatonta määrää meikkejä. Perus arkimeikkaajan silmiin määrä varmasti vaikuttaa suurelta,mutta omiin silmiini tämä vaikuttaa lähinnä keskiverrolta-jos siltäkään. Meikkipohjia ei ole järjetöntä määrää,poskipunia vain muutama ja aurinkopuutereita yksi. Luomivärejä on reilusti enemmän,muttei niitäkään älyttömästi-eniten taitaa olla indiemeikkejä. 

Ensimmäiseksi esittelen meikkipohjani,sillä niistä oli helpoin aloittaa. Samaan postaukseen tungen myös poskipunat sekä korostus ym.tuotteet,sillä niitä on niin naurettavan vähän että tuntui lähinnä huvittavalta tehdä niille omaa postausta. Luomivärit esittelen huomenna,ja edellisessä postauksessa kyselinkin jo olisiko huulimeikkien omalle postaukselle kiinnostusta? Niitä en vielä kuvannut-enkä myöskään kynsilakkoja. Jos kiinnostusta on,tartun lähipäivinä toimeen. 

Mutta nyt-kuvia. En esittele tässä tuotteita sen tarkemmin-mikäli joku tuote kiinnostaa enkä ole siitä puhunut,niin sanokaa! Esittelen mielelläni jos kiinnostusta on. 

Kaikki meikkipohjat. 

Pohjustustuotteet-yksi unohtui yhteiskuvasta ja näkyy myöhemmin.

Wet n Wild- Coverall-pohjat. Nämä esittelen pian joka tapauksessa,sillä nää on ihan parhautta.

MaxFactor-pohja-ainoa ja luultavasti viimeinen hankkimani.

Sleekin BB-hyväksi todettu.

Lancômen Teint Idole Ultra Compact-meikkipuuteri

MAC-meikkipohjat;Studio Fix-meikkipuuteri ja Mineralize-puuteri

MSCHIC-meikkipuuteri-luottotuote

Art Deco Fixin Powder

Benecos compact powder

L’Orealin BB-puuteri-en tiedä miksi sorruin tähän. Ihan kiva.

Lumene Touch of radiance meikkipuuteri-parhaimmillaan Lumenen CC-voiteen kanssa. 

Lumenen CC, Triple stay,Seerumimeikkivoide. CC on näistä kiistatta paras.

Garnierin rasvoittuvan ihon BB-ihan kiva. 

Clarins Shine Stopper-puuteri

Fyrinnaen Oil control-puuteri. Toimii ihan hyvin.

Se unohtunut meikinpohjustus,Clarinsin Instant smooth.

Clarins Everlasting foundation-kestävimpiä meikkipohjiani.

Urban Decay Naked skin-meikkivoide

Soap&Gloryn Kick-ass Concealer ja One heck of a blot-puuteri

 Kaikki edellä näkyneet meikkipohjat ovat käytössä-osa enemmän,osa vähemmän. Kiinnittikö jokin erityisesti huomionne?

Poskipunat,aurinkopuuterit yms. yhteiskuvassa

Guerlainit.  Paratiisihelmet esittelin jo aikaisemmin,pienempi Pink Fresh on jo vuosia vanha mutta edelleen kunnossa.

Sleek Face Form Light-paletti

Make Up Factory Bronze Luminizer-ihana. Aivan ihana.

Chanel Powder blush Ultra rose

Wet n Wild Rose Champagne Glow

Sellainen on minun kasvomeikkikokoelmani! Poskipunia voisi olla enemmän,mutta olen todella huono ostamaan niitä-kaikkia muita meikkejä hamstraan onnellisena,mutta poskipunien ja aurinkopuuterien kohdalla olen pihi. Jos vastaava,hyvä tuote löytyy,en osta uutta-ja olen pärjännyt mainiosti tämänhetkisillä tuotteillani. Jos jotain must have-ihanuutta ei osu kohdalle,en luultavasti jatkossakaan osta uutta ennen kuin joku näistä loppuu. En ymmärrä miten suhtaudun poskipuniin näin! Pyörittelen niitä kyllä usein kädessäni kaupoissa,ja tutkin niitä verkkokaupoissa kiinnostuneena,mutta niiden suhteen osaan olla järkevä. Minkään muun suhteen en. 

Here are my foundations,powders,blushes and my one and only bronzer. I was asked to make a post about my make-up collection,and I got so excited that I did it ASAP. 

As it turns out I have only a few blushes-the ones I have are good enough for me,and even though I keep looking them at the stores I never buy a new one unless I really need it and don’t have something like it at home. So I really don’t buy blushes often. As for the bronzer-I am pale,and I like it. So I rarely use bronzer,and I only need one-and the one from Make Up Factory works nicely as a blush,too. 

Tomorrow you will see my eyeshadows! 

8 Comments

 1. Mää jään täällä jo odotteleen postausta noista Wettiksen CoverAlleista! Puuteri mulla on itselläkin ja tykkään, mutta varsinki tuosta meikkivoiteesta ois kiva kuulla enemmänkin. Tekis mieli kokeeksi ostaa, vaikka ei mulla varsinaisesti mitään tarvetta uudelle meikkivoiteelle oo.

  Ja kyllä mua ainakin sun huulimeikitkin kiinnostaa!

  • Sulta mä ton Coverall-puuterin siellä Suokissa bongasinkin! ;D Meikkivoidetta oon nyt viikon päivät testaillut,ja hyvä se on. Kirjoittelen vielä siitä tarkemmin!

   Huulimeikit kuvaukseen huomenna 😀

  • 😀 Minä jään ootteleen postauksia!

 2. Kertoisitko lisää tuosta UD:n Naked Skin meikkipohjasta, olen monta kertaa meinannut tilata ja pohdiskellut millainen se on. Olisi kiva kuulla siitä sun kokemuksia. 🙂

  • Pistän muistiin ja tehtävälistalle! 🙂

 3. Jee, kiitti tästä postauksesta! 😀 Ihana kokoelma. Hassua, kun sulla on mun mielestä paljon meikkipohjia, mutta poskipunia vähän. Meillä menee tämä ihan toisin päin. Mä ostan aina poskipunan, jos haluan ostaa vaan jotain uutta 🙂
  Muakin kiinnostaa nuo Wet’n Wildin pohjat!

  • Itsekkin ihmettelin kuvaillessa tota meikkipohjien määrää ja poskipunien vähäisyyttä 😀

Vastaa