Skip to content

I haz make-up – Luomivärit

Vuorossa kaikki luomivärini. Tai no,ei ihan kaikki-muutama pienempi ja vähemmällä käytöllä ollut minipaletti oli kuvaushetkellä MIA eikä suostunut kuvien oton jälkeenkään ilmaantumaan esille,joten nämä häpeäpilkut pysyköön poissa näkyvistä. 

Luomivärit ovat ehdottomia suosikkejani mitä meikkeihin tulee,niiden jälkeen jaetulla kakkossijalla ovat huulimeikit ja kynsilakat. Luomivärejä ei voi koskaan,ei koskaan,olla liikaa. En omasta mielestäni edes omista niitä kovin paljon,vaikka indieluomivärit laskettaisiinkin mukaan. Kokoelmani tosin kasvaa koko ajan..
Kaikki yhdessä. Indievärit esittelen omassa kuvassaan ihan käytännön syistä.

Lumenet. Nämä on oikeasti hyviä,mutta hinta kirpaisee-olen siksi ostanut kaikki alesta.

IsaDorat. 

Make Up Storen napit,joista vouhkasin suurella riemulla jokin aika sitten-vouhkaan edelleen.

Sensai Kigiku

Kat Von D True Romance palette Ludvig

Rakkaat Dior-viisikot

Too Faced-paletit,Naked eye ja The return of Sexy

Yves Rocherit. Laadukkaita,kestäviä ja todella edullisia laatuunsa nähden.

L’Orealit ja Maybellinet

Guerlain-aarteeni. Vasemman alanurkan yksilö on vanha,mutta edelleen kunnossa.

Näille uhrasin kaksi kuvaa. Kuka bongaa bloggaajan?

Sleekit.

Inglotit. Näistä en ole tainnut kaikkia edes esitellä!

Wet n Wildit. <3

MAC-luomiväritilanteeni on varsin surullinen-rakastan näitä,mutten koskaan saa aikaiseksi hankittua lisää. Viimeisimmät yritykset ovat kariutuneet palvelun puutteeseen…

Urban Decayt. Nämä ovat minun aarteitani,ja lisää kaipaan koko ajan.

Ja lopuksi ne indie-luomivärit. Jokaisella on paheensa,nämä ovat minun. Ja taas,ei näitäkään loppujen lopuksi niin monta ole. Kuvasta taitaa puuttua muutama samplepussukka!

Siinäpä olivat minun luomivärini! Enemmänkin saisi olla,mutta olen yrittänyt hillitä itseäni,ja olenkin viime aikoina onnistunut kävelemään useamman houkutuksen ohitse. En esimerkiksi ostanut itselleni ainuttakaan Sleekin palettia Edinburghista itselleni-yhden ostin,ja senkin rakkaalle ystävälle! Indiemeikkejä olenkin sitten tilaillut-Shirolta,kuten yleensä,mutta myös Tick:Tock cosmeticsilta,joka on minulle uusi tuttavuus. Nyt sitten odotellaan ihanuuksia saapuvaksi.


So here are my eyeshadows! I don’t have as much as I would like to have,but this is a good start.

17 Comments

 1. Kiva kokoelma 🙂 Indievärejä ei tosiaan oo ees kauhee määrä munkaan silmissä 😉 Tekis mieli käydä omat luomiväritkin läpi, mutta en tiedä uskallanko. Pitäis oikeestaan käydä taas välillä kaikki meikit läpi ja heitellä jotkut turhat ja rikkinäiset menemään.

  • Kannattaa! Löysin unohtuneita suosikkeja uudestaan kun kävin noita läpi 😀

 2. Olen kohdannut macin kojulla saman ongelman. Olematon palvelu. Kyllä siellä aina kaksi myyjää seisoo, mutta niillä on enemmän asiaa toisilleen, kun toista uskaltaa vaivata, saa hapannaamaisen eukon palvelua… UD:t pure love!!!

  • Oon saanut Helsingin MACin pisteeltä sekä hyvää että todella huonoa palvelua-ja Edinburghin kentältä ihan vaan huonoa. Aion kyllä lähitulevaisuudessa mennä kokeilemaan uudestaan,sillä muutama väri kaivelee edelleen mielessä.. 😀 UD:t! <3

 3. Kat Von D – paletti ja tuo UD:n Oz :3 Kelpaisi miullekin!

  • UD:n Oz on ihan parhautta,suosittelen!

 4. Mahtavaa, näistä saa aina vähän perspektiiviä tohon omaan kokoelmaankin. 😉 Tosin mulla ei ole tällä hetkellä mitään käsitystä mun kokoelmasta, oliskin mielenkiintoista tehdä jonkin sortin kartoitus, en nimittäin edes tiedä itsekään mitä kaikkea mulla on. 😛

  Mutta hyvältä näyttää, hieno kokoelma sulla! *peukku*

  • Tää oli kivaa,suosittelen! 😀 Nyt muistaa taas ihan erilailla mita itseltä löytyy. Ja kiitos! 😀

 5. Ah, munkin silmä lepää. Luomivärit ovat minunkin suosikkeja <3.

  • Ne on parhautta!:D

 6. Ihan kiitettävä määrä. Ja hyvä huomata, että oma kokoelmani kuitenkin kalpenee tuon rinnalla, ainakin toivottavasti. Se on nimittäin aika lailla hajallaan tällä hetkellä. Kertonee jostain, että nopeasti laskien löysin ehkä vain neljä samaa tuotetta ja omalla himotuslistallanikaan ei ole noista kuin pari Urban Decayta, ehkä pari Sleekiä ja Wettistä ja tietty luxus-hienosteluun jokin Dior (ja pari Too Facedia lisäksi).

  Olet myös nähtävästi onnistunut täysin pysymään erossa 88-paleteistakin! Minullakin on sentään yksi väri-iloitteluita varten, joten nyt käytännössä löytyy ne kaikki tarvittavat värit, eikä tarvitse sen takia ostaa uusia pikkupaletteja. Näin ainakin perustelin sen ostamista itselleni…

  • Mä olen ihan tarkoituksella välttänyt 88-paletteja sun muita,että voin ostella yksittäisiä värejä ja pienempiä paletteja 😀 Sellainen-tai isompikin-olisi tietty kätevä… Wettikset ja Sleekit on laatuunsa nähden todella edullisia,suosittelen! Ja UD:t nyt vaan on ihan parhaita.

 7. Jee :D, kiitos tästä postauksesta. Tunnen itseni jotenkin poikkeuksellisen uteliaaksi muiden blogikirjoittajien meikkikokoelmista. Mulla on osittain samoja luomivärejä, mutta esim. Indie-luomivärit ja pigmentit puuttuvat multa kokonaan.

  Pigmenttien suhteen en ole tosin pitänyt mitään kiirettä sillä tykkään enemmän pressatuista luomiväreistä. Tai siis olen laiska opettelemaan uutta tekniikkaa luomivärilevitykseen.

  • Muiden kokoelmista on aina kiva tietää! 😀

   Mun on pitänyt pitkään kirjoittaa noista pigmenttien käyttötavoista! yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä sen ASAP.

 8. Tyhmä kysymys: mitä ovat indie-luomivärit? 🙂

  • Pienten kosmetiikkafirmojen värejä,yleensä irtoluomivärejä! Termi saattaa olla vähän huono 😀 Fyrinnae taitaa tällä hetkellä olla ainoa pienempi firma joka tekee pressattuja luomivärejä.

  • Kiitos selvennyksestä 😉

Vastaa