Skip to content

Horsmaa huulille

Horsmat! Ne oli tänään esiteltävän meikin inspiraationa. Tavallaan. Itse meikin inspiraationa toimi Lumenen huulipuna sävyssä Horsmien meri, ja oletan että sen inspiraationa on sitten taas ollut horsma. Joten tavallaan se on meikinkin inspiraationa. Eikö? Olipas ontuva alku, siirrytään suoraan kuviin. Ontuvaa alkua voi selittää sekin että bloggaaja on eilen tiistaina elänyt jo keskiviikkoa, ja illalla herännyt siihen karuun todellisuuteen että maanantai oli vasta ja keskiviikko tekee vasta tuloaan. Kyllä, tää on sellainen viikko.

ESAF_LORAC_MEGAPRO_LOTD_2

Mutta se meikki! Tämä kyseinen väri-ilottelu on tehty jo aika hyvän aikaa sitten. Ehkä kesäkuussa? En muista enää tarkkaan, äh! Sanotaan että kesäkuussa. Tämä oli ihan arkimeikki, ja itselleni poikkeuksellisen värikäs sellainen. Muistan laittaneeni Annielle ihan erikseen viestiä että mulla oli pinkkiä useammassa paikassa naamaa! Sitä kun oli silmissä, huulilla ja poskillakin vielä. Ja kynsillä!

ESAF_LORAC_MEGAPRO_LOTD_3

Meikissä käytetyistä tuotteista en muista muuta kuin huulilla olleen Lumenen ja silmämeikissä käytetyn Loracin MegaPron. Siitä olen satavarma että meikkipohjana toimi rakas MAC, ja poskilla taisi olla MACin Briar Rose. Olen käyttänyt nyt kesän aikana todella vähän näin selvästi kylmäsävyisiä huulipunia, ja nämä kuvat olivat aika mainio muistutus siitä miten hyvältä oikein viileät punatkin näyttävät. Minulla on ollut päällä aikamoinen nudesävyputki, ja suurin osa suosikkisävyistäni on aika lämpimiä. Pitää kaivella taas kylmäsävyiset aarteet esiin ja käyttöön, ne ovat ihania! Tämä horsmasävy aivan erityisesti- jokin juuri tässä viehättää suuresti. Itse huulipuna oli laadultaan ihan huippu, kestävä ja miellyttävä huulilla! Taidan palata siihen ihan oman postauksen voimin, sen verran kiva oli.

ESAF_LORAC_MEGAPRO_LOTD_4

Voihan MegaPro muuten. Mokoma upea jättiläinen on jäänyt ihan liian vähälle käytölle, ja yritän petrata tuon jättiupeuden kanssa nyt syksymmällä. MegaProsta saisi halutessaan vaikka oman teemakuukautensa! Jotenkin en ole ihan sinut paletin luomivärien laadun kanssa. Ei sillä, ihan huippuluokkaahan ne värit ovat, mutta JOKIN joko tekstuurissa tai yleisfiiliksessä ei ihan ole omaa makuani vastaavaa. Katsotaan nyt vielä jos minusta ja MegaProsta tulisi vielä kunnon kavereita!

En listaa tämän meikin tuotteita sen tarkemmin, listaan vain ne mitä satavarmasti muistan. Muita voidaan sitten arvailla. Mutta horsmia! Joo vai ei?

Silmät: Lorac MegaPro palette

Kasvot: MAC ProLongwear Nourishing Waterproof Foundation, MAC Briar Rose beauty powder

Huulet: Lumene Wild Rose huulipuna Horsmien meri saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

10 Comments

 1. Noora Noora

  Horsmat! Joo!

  Tosi kaunis meikki <3

 2. Tosi kaunis puna! Pitäisi taas itsekin pitkästä aikaa kaivella Lumenen punia esiin, yhteen aikaan en käyttänyt muuta kuin niitä, nyt ne on jotenkin jääneet.

  • Mulla on vähän sama ongelma! Nyt oon yrittänyt petrata, kaivoin kaikki parhaat sävyt meikkipöydälle esiin. Ne kyllä hautautui kaiken ton massan alle aika vauhdilla…

 3. Milla Jasmin Milla Jasmin

  Aamukahvin lomassa lueskelin tätä postausta ja äsken kävin kotiuttamassa samaisen huulipunan! Aivan super täydellinen sävy, kiitos vinkistä! 😉

  • Ooo, ihana kuulla! 😀 Kiva olla avuksi!

 4. Yritän tässä juuri vakuutella itselleni, etten tarvitse yhtään uutta huulipunaa. En tosiaankaan… Enenenenenenenen!

  Sama suomeksi, ihana väsy! Tai sellainen pakkosaada-sävy…

  • Hahaa! 😀 Tää on kyllä jotenkin todella valloittava sävy! Sellainen kirkas mutta ei liian kirkas. 😀

  • MUHAHAA se oli tarkoitus! 😀

Vastaa