Skip to content

Hiusinspiraatiota

Huomiselle on varattu aika kampaajalle,ja astetta rohkeampi muutos houkuttelee kovasti. Hiusmalli tulee olemaan vanha tuttu,pidempi pixie cut,mutta väriin kaipaan muutosta.

Hiukseni ovat olleet lähes mustanruskeat nyt useamman vuoden,ja himoitsen jotain vaaleampaa. Keskimmäisen kuvan tumma,lämmin kultainen iski ja kovaa. Tiedän että kyseiseen väriin pääsemiseen vaaditaan useampi värinpoisto,enkä luultavasti poistu huomenna kampaajalta kultakutrina. Kyseisen värin asetan kuitenkin itselleni tavoitteeksi! Jos vaikka tuo Emma Watsonin väri olisi huomisen tavoite?

Kuvat nappasin Pinterestistä,omalta Beauty-boardiltani. Yritin jäljittää alkuperäisiä lähteitä,mutta vaikeaksi meni. Ainoastaan tuo viimeinen kuva on selvästi Ellen omaisuutta!

Onko jokin ylläolevista kuvista erityisesti mieleenne?

7 Comments

  1. Tykkään kaikista, mutta eka tyyli taipuisi omaan jäykkään tukkaan parhaiten. 😀

    • Se onkin kyllä ihana! Mun hiukset on samaan aikaan piikkisuorat,ja silti taipuisat,joten uskallan sitä tokaa kokeilla. 😀

  2. Mulla tukka on ollut vuosia kuparinpunainen ja nyt uskaltauduin kokeilemaan mansikkaista blondia. Tykkään tosi paljon vaikka ensimmäinen kuukausi menikin totutellessa. Toisessa kuvassa oleva kultatukka näyttää ihanalta!

    • Oon haaveillut pitkään mansikkablondista,mutta totesin ettei se vain sovi mulle-sulla se on varmasti ihana! Tuo kulta on kyllä lähes huumaavan ihana-onpahan nyt jotain mistä haaveilla. Olin vuosia lähes platinablondi,enkä siihen enää palaa-tuo kulta olisi ihana!

  3. Ota eka tuo alin, seuraavalla reissulla keskimmäänen ja lopulta ylimmäinen tukka 🙂

    • Voi olla että menee ihan väkisinkin niin,kun hiukset on niin tummat ettei niitä noin vain vaalenneta!

Vastaa