Skip to content

HG-ponnari

Olin ollut jo pidempään tietoinen siitä että Suomeenkin oli rantautunut superjänniä vanhan puhelimen johtoa muistuttavia ponnareita,mutten ollut kiinnittänyt niihin huomiota. Hiukseni ovat olleet useamman vuoden polkkapituiset,enkä ole juuri tarvinnut ponnareita-jos olen niitä ostanut,olen ostanut miehelleni mustia perusponnareita. Meidän perheessä miehellä on aina ollut pidemmät hiukset,ja tulee aina olemaan. Tällä hetkellä sankarin hiukset ulottuvat. puoleen selkään,joten ponnarille on tarvetta 24/7. Myös omat hiukseni ovat nyt pidemmät kuin vuosiin,ja saan ne kiinni! Ihan kunnon ponnarille,ihan kaikki hiukset! Ilman että jää ärsyttäviä niskavilloja roikkumaan. 

Kun siis törmäsin Glitterissä näihin jännäponnareihin,tutkin niitä kiinnostuneena mutta hiukan pettyneenä siitä että ensisilmäyksellä näin vain kirkkaita karkkivärejä. Olen käyttänyt värikkäitä ponnareita viimeksi yläasteella (kun hiukset olivat vielä pitkät) eivätkä ne napanneet nyt. Ollenkaan. Hetken pinoa tongittuani osui käteeni pompulasetti josta löytyi kaksi mustaa,yksi kirkas harmaa ja yksi kirkas pompula. Kiikutin ne kassalle heti. 

Näytin ostoksiani innoissani miehelleni,sillä olin kaupasta poistuttuani tajunnut että mustat rinkulat saattaisivat sopia hänelle paremmin kuin hyvin. Herra pitää hiuksiaan kaksinkertaisella ponnarilla (demonstroidaan myöhemmin postauksessa) ja perusponnarit venyvät hänen käytössään varsin nopeasti käyttökelvottomiksi. Mustat muovihässäkät pääsivät siis välittömästi aika HC-testiin,ja nyt kun testailua on ollut useampi viikko voin huoletta todeta että kyseessä on paras ponnari ikinä. On jotenkin hassua hehkuttaa ponnaria,mutta pakko on kun on niin hyvä.

Muovirinkulat venyvät juuri sopivasti,ja palautuvat käytön jälkeen alkuperäiseen muotoonsa. Vaikka ponnari olisi käytössä vuorokauden ympäri,palautuu rinkula silti- kokeiltu on. Nämä eivät tunnu menevän käytössä miksikään! 

Itse pidän hiuksia kiinni yleensä vain kotona oleskellessani,ja meikkejä poistaessani. Haluan että ponnari on silloin tukeva ja jämäkkä,muttei kuitenkaan liian tiukka. Tätä lenksua ei tarvitse kiristää juuri ollenkaan,vaan pysyvä muttei kuitenkaan tiukka lopputulos tulee kahdella kerroksella. (voiko sanoa kerroksella? Onko se kerrosta vai kierrosta? Ehkä kuitenkin ymmärrätte mitä tarkoitan) Omassa käytössäni nämä eivät siis ole kovin koville joutuneet.

Todellinen testi olikin kestävätkö nämä mieheni käyttöä. Mieheni hiukset ovat yleensä aina kiinni-sekä kotona että töissä. Kotona hiukset ovat löysemmällä ja rennommalla ponnarilla,töissä taas skarpimmalla ja tiukemmalla. Normaali ponnari ei hänen käytössään kovin kauaa tätä menoa kestä,ja usein käytössä onkin ollut samaan aikaan kaksi ohutta perusponnaria. Aluksi herra oli hiukan epäluuloinen näiden suhteen,ja käyttikin mustia jännäponnareita vain kotona. Lopulta nämä kuitenkin päätyivät ympärivuorokautiseen käyttöön mukavuutensa ja kestävyytensä takia. Mieheni nukkuu hiukset kiinni (muuten pyörisin jatkuvasti niiden päälle) ja tämä on hänen mukaansa yölläkin yhtä huomaamaton ja mukava kuin päiväkäytössäkin. 

Värikäs versio tästä saattaisi olla huomiotaherättävämpi,mutta kuten näkyy,ei musta jännäponnari näy juuri ollenkaan. Ja sekin vähä mikä näkyy,näyttää ja tuntuu hyvältä. Musta versio sopii miehelle hyvin,ja kestää hyvin ankarampaakin käyttöä. Itse olen käyttänyt kuvissa näkyvän setin kirkasta ja harmaata versiota ja jättänyt suosiolla mustat rinkulat miehelleni. Näitä settejä löytyy taloudestamme tällä hetkellä kolme,ja lisää varmasti tulee jatkossa. Muita ponnareita en aio tähän talouteen enää hankkia. 


Hintaa neljän rinkulan setillä on Glitterissä 4,90€. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan-nämä ovat olleet meidän perheessä todellinen löytö!

10 Comments

 1. Käytän ite näitä rannekoruina ^^

  • Hoo mulla ei käynyt edes mielessä! Kokeilen :B

  • Kannattaa kokeilla! Noi on niin ihania hiuksissa,ei revi eikä satu ^^

 2. Mie ostin näitä ihan ekaa kertaa Tuurista ja sitten bongasin Tiimarista tarjouksen, mistä kotiutin ison läjän 😀 Hauskoja kapistuksia, eikä revi niin paljoa hiuksia päästä kuin normiponnarit.

  • Hauskoja ja superhyviä! 😀

 3. mä melkein ostin silloin glitteristä noita! alkanu taas ärsyttää noi poikki katkeilevat ja löystyvät perusponnarit, niin ehkäpä mä sit seuraavalla glitterreissulla kotiutan noi :3 varsinkin, kun ei oo niitä &%#!(# karkkivärejä vaan. 😀

  • Kotiuta! Nimenomaan nää tyylikkäät mustat! 😀

 4. Nämä on parhaita, muuta en enää käytä! 🙂 Ebaysta saa
  muuten varsin edullisesti myös, jos enemmän käyttää 🙂

  • Hyvä tietää,kiitos! 😀

Vastaa