Skip to content

HEY BABY HEY BABY HEY

ESAF_UD_UDXGWEN_2

NYT. Nyt on luvassa jotain spessua, jotain ihanaa, jotain ihmeellistä, jotain kaunista ja jotain yllättävän käytännöllistä. Urban Decayn ja Gwen Stefanin rakkauslapsi, olkaa niin hyvät. Tästä olen ollut innoissani siitä saakka kun kuulin että tällainen yhteistyö on työn alla, sillä tässä yhdistyy kaksi minulle kovin rakasta ja tärkeää asiaa- UD ja Gwen Stefani. Olen No Doubt- fani (kuten varmaan aika moni ikäluokastani) ja sitäkin kovempi Gwen- fani. Olen fanittanut Gweniä osana bändiä ja soololaulajana. Olin lukiossa kun Gwenin ensimmäinen soololevy tuli, ja muistan kuunnelleeni sen läpikotaisin. Osasin biisit ulkoa. Osaan ison osan vieläkin, samoin kuin monet No Doubtin biiseistä. Gwenin viimeisin kipale I used to love you on sekin aika <3… Tällä fanitustaustalla oli aika itsestään selvää että ajatus rakkaan UD:n ja Gwenin yhteistyöstä sai minut kiljumaan riemusta. Vielä enemmän kiljuin riemusta kun sain yllättäen paletin itselleni blogin kautta. Olin varautunut jonottamaan palettia Sokoksella kynsin ja hampain, joten tämä oli minulle todellinen aarre.

Gwen on ollut mukana suunnittelemassa palettia, pakkausta ja ihan kaikkea tähän liittyvää, ja paletti pakkauksineen näyttääkin aika vahvasti siltä että Gwen on sanonut painavan sanasensa ihan kaikesta. Koko paletti suorastaan huutaa Gwenin (ja vähän L.A.M.B:in) nimeä. Paletin pahvipakkaus on ihastuttava kunnianosoitus Gwenin graafiselle ja selkeälle tyylille, ja valkokultainen sävymaailma tuo kivan luksusefektin.

ESAF_UD_UDXGWEN_3

Hihkaisin ääneen kun avasin pahvipakkauksen ensimmäistä kertaa. Punavalkopilkullinen sisusta on veikeä ja hymyn huulilletuova yksityiskohta!

ESAF_UD_UDXGWEN_4

Alta paljastuu itse paletti kaikessa upeudessaan. Paletti on kooltaan Vice- paletteja pienempi mutta niitä selvästi korkeampi ja painavampi. Paletti tuntuu kivan raskaalta kädessä- kyllä, KIVAN raskaalta. Ei liian painavalta, mutta kuitenkin sen verran että se tuntuu kestävältä ja jykevältä. Palettia kiertää kultainen reunus (jonka lähmin heti sormenjäljillä) ja kannesta löytyy metallinen UD Gwen Stefani- laatta.

ESAF_UD_UDXGWEN_5

Itse paletti on mustavalkokultainen, ja kannesta löytyy pahvipakkauksen sisustaa muistuttava pallokuvio. Mustavalkoinen kuvio on omaan silmääni todella Gweniä! Paletti on muutenkin ihan vaan ihana ja upea, ja ulkonäöltään aika lailla täydellisesti omaa makuani vastaava.

ESAF_UD_UDXGWEN_6

ESAF_UD_UDXGWEN_7

Pahvipakkaus paljasti muuten toisenkin ihanan yllätyksen- paketissa oli paletin lisäksi minisamplet keväällä(?) julkaistavista UD Gwen Stefani- huulipunista! Tai no, okei, neljästä niistä, punia tulee enemmänkin. Näitä en ole vielä testannut, sillä en ole raaskinut avata sievää pakkausta. Fiksua, tiedän.

ESAF_UD_UDXGWEN_8

Mutta palataanpa siihen palettiin. Kannen alta paljastuu iso peili, josta löytyy No Doubtin ikonisen biisin nimi. Mutta hei, magic’s in the makeup, eikö? Teksti on aika täydellinen tähän palettiin. Se on sopivan pienellä ettei se peitä peiliä, mutta kuitenkin niin näkyvällä paikalla että se tuo ainakin omille huulilleni hymyn joka kerta kun näen sen.

ESAF_UD_UDXGWEN_9

Tadaa, tässä ne kaikki 15 luomiväriä kaikessa komeudessaan! Paletin 15 luomiväristä 3 on UD:n vanhoja sävyjä, jotka ovat olleet Gwenin suosikkeja. Kaikki muut 12 ovat uusia ja tälle paletille uniikkeja sävyjä, joita Gwen on ollut suunnittelemassa ja nimeämässä. Gwen on kuuleman mukaan valinnut palettiin ne sävyt joita hän itse haluaisi käyttää ja joita hän pitää omina suosikkeinaan. Ihan ihailtava asenne- kaikkia ei kuitenkaan voi miellyttää, joten ihan hyvä vaan että miellyttää edes itseään! Jokainen sävyvalinta on omasta mielestäni kuitenkin aika lailla täydellinen, joten en voi valittaa. Nudesävyjä on paljon, mutta niissä on samankaltaisuuksista huolimatta eroja sekä laaduissa (on mattaa, metallia ja yksi glitter) että ihan sävyissä. Mukana on muutama todellinen jalokivisävy, jotka tuovat muuten suht neutraaliin palettiin aika reipasta potkua. Neutraalien, tummien, vaaleiden ja kirkkaiden sävyjen yhdistelmä on aika lailla täydellinen kombo ihan kenelle tahansa- tällä meikkaa sekä arkeen että juhlaan. Itse en ole muita paletteja käyttänyt sen jälkeen kun sain tämän aarteen käsiini- se kertoo toivottavasti jo jotain. Olen yhdistellyt arkimeikissä nudesävyjä, tummia mattoja ja kirkasta kultaa, ja jokaisen päivän meikki on ollut erilainen ja ihana.

ESAF_UD_UDXGWEN_10

ESAF_UD_UDXGWEN_11

Käydäänpä vielä sävyjä hiukan läpi! Käteni ja käsivarteni ovat menneet atopian takia sellaiseen kuntoon ettei swatch- kuvia ole nyt luvassa, mutta on sentään lähikuvia sävyistä. Paletissa on kolme viiden napin riviä luomivärejä-  mennään sävyt riveittäin läpi vasemmalta oikealle!

Blonde on vaaleanpunaisella hohteella varustettu todella vaalea beige. Nimensä Blonde on saanut Gwenin hiusten väristä!

Bathwater on sekin vaalea beige, tämä tosin on kullanvärisellä helmiäisellä maustettu. Nimi tulee No Doubtin biisistä.

Skimp on vaalea satiininen nudesävy, ja yksi Gwenin UD- suosikeista. Skimp on yksi kolmesta ns. vanhasta sävystä.

ESAF_UD_UDXGWEN_12

Steady on UPEA roosahtava kultainen! Koostumus on ihanan pehmeä, ja sävy toistuu iholla upean metallisena. Nimensä Steady on saanut No Doubtin Rock Steady- albumin mukaan.

Punk on mattainen punaruskea. Sävy on ihan älyttömän pigmenttinen, ja sopii yllättävän moneen meikkiin. Vaikka Punkissa riittää pigmenttiä, sillä on saanut silti todella kevyitä ja utuisia varjostuksia! Yksi ehdottomista suosikeistani kaikkien paletin sävyjen joukossa. Punk on saanut nimensä musiikkigenrestä jonka parissa Gwen on aloittanut.

ESAF_UD_UDXGWEN_13

Baby on viileähkö metallinen roosa, ja sekin on yksi suosikeistani. Baby on kunnianosoitus Gwenin L.A.M.B- merkille.

Anaheim on viileähkö matta harmaanruskea, ja yksi UPEIMPIA viileitä mattasävyjä joita olen nähnyt. Anaheim voi näyttää tylsältä, mutta se on ihana, monipuolinen ja ihan vaan kaunis- ja sillä on helppo meikata myös kulmat! Olen käyttänyt sitä kulmissani jo aaaikas monta päivää… Anaheim on nimetty Gwenin lapsuuden kotikaupungin mukaan.

ESAF_UD_UDXGWEN_14

Stark on matta, pinkillä taitettu nude. Stark on yksi kolmesta ns. vanhasta sävystä.

Zone on matta, lämpöinen keskiruskea. Zone on nimetty DangerZone- biisin mukaan!

Serious savuinen, hohtava helmiäsharmaa. Serious on nimetty Gwenin biisin mukaan. Serious on upea pelkän mustan rajauksen kanssa- yksinkertainen ja näyttävä smokymeikki!

ESAF_UD_UDXGWEN_15

Pop on vaalea (siis niinku todella vaalea), kimmeltävä korallisävy. Pop on saanut nimensä Gwenin nykyisestä musiikkilajista.

Harajuku on viileä, metallinen ja hiukan sinertävä pinkki. Harajuku on saanut nimensä yhdestä Gwenin tyylivaikutteesta! Onko termi Harajuku girls tuttu? Pitäisi olla.

Danger on metallinen syvänsininen, ja yksi niistä harvoista sävyistä joista en alkuun oikein pitänyt. Suurin syy oli se etten yleisesti ottaen muutenkaan pidä sinisistä hirveästi… No, Danger muutti mieleni. Dangerin nimestä kerrottiin vain ”because we all like a little danger”.

ESAF_UD_UDXGWEN_16

1987 on kirkas, metallinen kellertävä kultainen. 1987 on pressi- infon mukaan saanut nimensä No Doubtin syntymävuodesta. (käsittääkseni bändi aloitti jo 1986, mutta Gwenistä tuli päävokalisti 1987)

Viimeisenä on vanha tuttu Blackout. Blackout on intensiivinen mattamusta, ja ihan järjettömän pigmenttinen. Blackoutilla olen tehnyt kevyet luomivärirajaukset ripsirajaan aika lailla päivittäin. Blackout on viimeinen kolmesta ns. vanhasta sävystä!

ESAF_UD_UDXGWEN_17

Gwen- paletti on minulle puhdasta rakkautta. Sillä meikkaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja tuntuu siltä että sävyjen yhdistely on ihan älyttömän helppoa. Minulla on monta, MONTA UD- palettia, ja tämä on niistä kirkkaasti paras. Tämä tulee nyt kovan luokan UD- fangirliltä! Paletti on tasalaatuinen ja sävyt minulle kovin mieleisiä. Ainoa hienoinen pettymys oli Harajuku, joka ei ole ihan niin intensiivinen kuin paletin muut sävyt. Harajuku kuitenkin kerrostuu hyvin, ja pienellä työstöllä siitäkin saa ihan yhtä upean kuin paletin muistakin sävyistä.

ESAF_UD_UDXGWEN_18

Urban Decayn Gwen Stefani- paletti tulee myyntiin perjantaina 4.12.2015 klo 9 Helsingin keskustan ja Tampereen Sokoksille sekä Sokoksen verkkokauppaan. Hintaa paletilla on reilut 50€, eli about saman verran kuin Naked- paleteilla ja Vice 4:llä.

Mitä pidätte Gwen- paletista? Oletteko yhtä innoissanne kuin allekirjoittanut?

Postauksen tuote saatu blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

19 Comments

 1. Äh! Mun ei yhtään pitäny olla tästä kiinnostunut. Ilona!

 2. Kai sä olit myös No Doubtin keikalla?! Eturivi!

  • No EN! Ku mä en käy keikoilla, ku siellä on paljon ihmisiä ja kova meteli, en tykkää. Queen tulee olemaan poikkeus jos vaan saan liput.

   • Mäkin voisin yrittää saada sinne liput. 😀

 3. Noora Noora

  Aaargh. Tähän mennessä olen ollut ihan sitä mieltä, että en tätä tarvitse, mutta nyt yhtäkkiä alkoi tuntumaan siltä, että tää on just se mitä tarvitsen 😮 😀

  • No mut tää ON just sitä mitä kaikki tarvitsee! Tää on niin helppo ja hyvä ja arkinen ja silti juhlava ja ihan täydellinen! Ah.

 4. Anni Anni

  Olin jo ehtinyt ajatella, etten tätä tarvitse tai halua (Gwenistä huolimatta), mutta nyt… Oli liiankin hyvät kuvat ja kommentit näistä luomivärinapeista 😀 Miten pystyn elämään ilman tätä?! Ehkä se on vain hankittava 😉

  • Hahaa, kiitos! Otan tämän kehuna, ainakin kuvien osalta. 😀 Jos hankit paletin, niin toivottavasti pidät siitä! ^^

 5. No okei. Se ON hieno. Ja hei, mä haastan sut tekemään meikin, jossa toi Danger on pääosassa!

  • Se ON. Ja challenge accepted!!

 6. Olen innoissani ja suuntaan Tampereen Sokokselle heti perjantaina 😀 Gwen Stefani on yksi mun suurimmista kauneusikoneista ja No Doubtista pidän myös. Paletti itsessään on upea. Mulla itselläni ei ole käyttöä esimerkiksi Vice -paleteille, koska harvemmin käytän räikeitä värejä silmämeikissä. Tässä on kuitenkin nuo omat väripilkkunsa, jotka piristävät muuten neutraalia palettia. Pakko saada! 🙂

  • Oikein!! 😀 Gwen on upea, ja No Doubt on <3 Ja se paletti, se nyt on ihan sanoinkuvaamaton. Siinä on yhdistetty aika täydellisesti neutraalit sävyt kirkkaisiin, ihan mahtava kombo ihan kenelle tahansa!

 7. Voi kökkö. Onko mun nyt pakko ostaa tämä? Bändistä en ole koskaan pitänyt, olen 10 vuotta vanhempi kuin sinä, joten ei osunut siihen tiettyyn hermoon aikoinaan, mutta ihan puhtaasti meikkifriikkinä…. Ärgh, kärvistelen ainakin tammialeen asti.

  • :DDD Pakko ei ole, mutta onhan tää nyt aika ihana! 😀

 8. E-S E-S

  Voisin vastata kysymykseen olevani yhtä innoissani Gwen-paletista kuin sinä, mutta tämän suitsutuksen luettuani se ei ehkä ihan täydellisesti pitäisi paikkaansa. Ja haloo – eihän mulla edes ole palettia vielä! 🙂

  Mutta myös Gwen- ja erityisesti No Doubt -fanina tämä on kiinnostanut minuakin, eikä vähiten myös helposti lähestyttävien nude-nappien ansiosta. Ja onko vähän hienoa että Gwen-huulipuniakin on tulossa!!! Testerit voisivat olla mulle ihan paikallaan, jos niistä saisi valkattua vain YHDEN, jonka sitten hommaisi.. 😉

 9. Henni Henni

  En ollut tästä aluksi mitenkään super innoissani, ehkä sen vuoksi että olen joulukuun aikana hankkinut itselleni neljä luomiväripalettia??. Pari vielä postissa Tuloillaan(Beccaa,toofacedia, anestasia beverlyhillsiä). Mutta nyt alkoi tämäkin kutkuttelemaan. Pitäisikö sittenkin…jos sen saisi Helsingin sokkarilta tänne Lahteen tilattua. Tää mun meikkien hamstraaminen alkaa saamaan jo sairaat mittasuhteet ?. Mut eiks jokainen ihminen kerää jotain, eikö ??…

Vastaa