Skip to content

Hello from the other side

Heeeei! Täällä ollaan, löysittekö perille? Tää on mun eka postaus tällä uudella osoitteella, ja se on JÄNNÄÄ. Siirsin muutossa ihan mun koko blogihistorian, eli kaikki sieltä ihan alusta saakka löytyy täältä edelleen! Tein Purkkikseen siirtyessäni pienen esittelypostauksen, ja ajattelin tehdä nytkin jotain vastaavaa. Koska kaikki perusjutut löytyvät tuolta aiemmasta postauksesta, teen nyt vaan vähän päivitystä! Apinoin tässä vähän Heiniä joka teki kanssa vastaavan, mutta oh well. Oon höpissyt itsestäni aikaisemmin myös täällä ja täällä.

ESAF_LOTD_PEACH_FIZZ_5

Oon Ilona, 28 vuotta, ja kirjoitan Eyeshadow and flame -kosmetiikkablogia.

Blogi on perustettu keväällä 2013, ja sen pääaiheena on ollut alusta saakka kosmetiikka. Kirjoitan blogia hartaan harrastelijan näkökulmasta. Otan kosmetiikan vakavasti, mutta kirjoitan kieli poskella ja tunteella.

Meikit ja värikosmetiikka on erityisen lähellä mun sydäntä, ja jaan meikkituotoksiani blogissa aika suurella innolla. Vuosien saatossa (ja iän karttuessa ehe hehe) myös ihonhoidosta on tullut entistä tärkeämpää ja kiinnostavampaa, ja se on näkynyt myös blogin puolella. Lakkaan kynsiäni hirveällä tohinalla ja oon kerännyt vähintään 500 lakan kokoelman, joten myös kynnet on blogissa esillä. Hiusten kanssa oon kamala tumpelo, mutta blogissa vilahtelee aika ajoin myös hiusjuttuja vähintään tuotesuositusten muodossa!

ESAF_LOTD_POPPY_LILY_2

Oon hirveä haaveilija ja haahuilija, ja innostun kamalan helposti asioista. Oon nörtti, J.R.R.Tolkien -fani, Star Wars -tyttö, kovan luokan videopeli-intoilija ja pitkän linjan historia-ja mytologiafani. Kerään muumimukeja, tykkään söpöistä ja vaaleanpunaisista asioista mutta pukeudun aina mustaan. Musiikkimakuni on hyvin laaja, mutta kunnon räminärock, hevi ja metalli on mun suosikkeja.

Olen hyvin sosiaalinen introvertti, eli viihdyn hyvin ihmisten kanssa mutta tarvitsen hyvin paljon omaa hiljaista aikaa.

ESAF_LOTD_DISTURBIA_SAGE_13

En syö kalaa, aikuisten ruokaa, pähkinöitä (ne tappaa), mereneläviä enkä muita ällöjä juttuja. Tykkään marengeista, suklaasta, jätskistä, liitulakuista ja perunamuussista. En juo alkoholia. Muumilimu on parasta.

Mua vähän jännittää kuinka moni lukija tulee tänne Purkkiksen sulkeuduttua. Purkkimafia oli sivuna kauhean kätevä just lukijoille, kun yhdeltä sivulta pääsi helposti useampaan blogiin. Purkkiksen aikana kommentit väheni vaikka kävijöitä tuli rutkasti lisää-pelkään että nyt tulee kato molempiin. Saas nähdä.

Mitä tykkäätte uudesta sivusta? Oon tästä ihan älyttömän onnessani, tää on selkeä ja simppeli ja KIVA! Saatan kuitenkin olla sokea joillekin ongelmille, joten sanokaa jos joku häiritsee tai on pielessä, tai haluatte että jotain muutettaisiin! Kiitos että ootte pysyneet mukana <3

12 Comments

 1. Täällä ollaan ja hyvältä näyttää 🙂 Onnea uuteen blogikotiin! <3

  • ilona ilona

   Kiitos, ihana kuulla! <3

 2. Katarooma Katarooma

  Hyvältä vaikuttaa tää! Jatkamma siis seuraamista. 🙂

  • ilona ilona

   Jeee! Mahtavaa! ^^ <3

 3. Sivu on kiva, selkee 🙂 Ja meikki on IHANA, tarviin ton huulipunan!

  • Niin siis tuon liilan huulipunan 😀

  • ilona ilona

   JES! Selkeys oli mun tavoite ^^ Ja siis, todelakin tarviit 😀

  • ilona ilona

   Jesjesjesjes, ihan mahtava kuulla! Mulla on hirveä kasa juttuja varastossa, alan tunkemaan niitä tänne täydellä teholla 😀

 4. pauliina pauliina

  olen toistaiseksi seurannut purkkimafian juttuja facebookin kautta, kun sieltä pääsee näppärästi seuraamaan kaikkia tuttuja purkkiksen blogeja. lukijan kannalta vähän niin kuin purkkimafiaa ei olisi lopetettukaan! kätsyä. mietin vaan, että tuleeko tätä kautta blogien lukemisesta mitään jälkeä kävijälaskureihin vai onko sillä merkitystä mitä kautta blogeihin tulee? (tosi vaikeasti muotoiltu kysymys, hyvä että itsekään ymmärrän sitä. 😀 )

  • ilona ilona

   JEEEEE! <3

Vastaa