Skip to content

Hei hei mitä kuuluu

Hei! Elossa ollaan-ainakin melkein! Mennyt viikko on mennyt aika tehokkaasti peiton alla levätessä, ja sama meno tuntuu jatkuvan edelleen. Pientä valoa alkaa näkyä jo tunnelin päässä, mutta toistaiseksi voimat riittävät lähinnä kyljen kääntämiseen ja peiton alta ynisemiseen. Ehkä viikonloppuna saadaan jo jotain hiukan parempaa, kuten Rimmel-meikkivoidepostausta tai Inglotpuuterijuttua ulos. Nyt mennään kuitenkin viime päivien kuvasadolla. 

Arvatkaapa mikä tuli postissa alkuviikosta?
IMG_9364
IMG_9376
IMG_9382

Kyllä vain. Lorac MegaPro. MegaProssa on kaikki mitä paletilta voi toivoa- ihan kaikki. Olen kohdannut täydelisyyden. Nyt vain odotellaan että parannun sen verran että jaksan lätkiä näitä upeita värejä naamaani… Jokainen väri tässä paletissa huutaa täydellisyyttä ja laatua. Jokainen on huipputasoa. Ihan. Joka. Ikinen. 

Myös Lumene muisti minua alkuviikosta, kun sain ihania aarteita sisältävän paketin. Natural Coden luomivärit ovat uudistuneet, ja sain valita muutaman ihanan sävyn itselleni testiin. Candy Smile-huulikiiltokynät ovat nekin kiinnostaneet jo pitkään, ja niitä onkin ihana testata! Ihan erityisen paljon kiinnostaa kuitenkin uusi Longwear Blur-meikkivoide, josta sain testiin kaksi vaaleinta sävyä. Tämänhetkiselle sairaan kalpealle iholleni sävy 0 on ihan täydellinen- jos vielä saan vähän tervettä väriä naamaani luulen että 1 voi myös olla sopiva. Tai sitten sekoittelen näitä kahta, se jää vielä nähtäväksi. 


Posti toi jotain muutakin- ystäväni Atlantin toiselta puolen asioi puolestani Sephorassa ja järjesti minulle Tarten UPEAN Bon Voyage- setin. Kyseinen aarre saapui alkuviikosta, olisiko ollut peräti maanantaina. Setin meikkipussi ja koko kuviomaailma suorastaan huutaa idolini Hyacinth Bucketin (lausutaan Bouquet) nimeä, vaikka teemana onkin ilmeisesti ollut Ranska. Minulle tämä on suoraan Pokka pitää-sarjasta, ja rakastan tätä siksi palavasti. 
Settiin kuuluu jättimäinen luomiväripaletti, kaksi huulijuttua, kasvoöljy, voidemainen poskipuna, viimeistelypuuteri ja ripsiväri. Osa tuotteista on täysikokoisia, osa näytekokoisia. Ihania kaikki, mutta luomiväripaletti on kyllä joukon paras. 
Kertokaahan miten teidän viikkonne on mennyt-toivottavasti paremmin ja hiukan terveemmissä merkeissä kuin minun! Yritän palailla blogin pariin hiukan parempien postausten muodossa kunhan olen hiukan paremmassa kunnossa!

21 Comments

 1. uuulallaallaaa..

  Ja Pokka- pitää on tosi hyvä ellei paras!

  • Hehee, Pokka pitää on ihan parasta!

  • Niin on!!! En malta odottaa että pääsen kokeilemaan sitä kunnolla! 😀

 2. Aaapuuaa mitä aarteita! :O Mullekin tuollainen Loracin paletti nyt heti!
  Paranemista <3

  • Kiitos ihana <3 Ja KYLLÄ! Sullekin Loracia ihan nyt just heti!!!

 3. Voi vitsi mitä ihanuuksia, tuo Loracin paletti olis kyllä todella kiinnostava! 🙂 Ja Natural Codet näyttää ihan karkeilta! 🙂

  • Lorac on ihan mahtava! Oon ehtinyt kokeilla sitä tosi vähän, pitää ryhdistäytyä!

 4. Pikaista paranemista sinne <3 Kuinka paljon tuo Pro paletti maksoi? Mua himottais se. 😉

  • MegaPro taisi olla jotain +-60$! Siihen sit postarit päälle. Laatuun ja määrään nähden siis varsin edullinen!

  • Sanoppa muuta! 😀

 5. Myy Myy

  Käyttökokemukset tosta blurrista kiinnostaa kovasti! 🙂

  • Mulla kans! Kuulostaa hyvältä nuo vaaleat sävyt, t. toinen kalmanvärinen.

  • Oon ehtinyt testailla sitä nyt muutaman kerran, ja TYKKÄÄN! KOVASTI! Vaalein sävy on sopivan kalmo, ja sopii nyt tosi hyvin. Meikki kestää, kestää ja kestää, eikä kiilto oo toistaiseksi tunkenut läpi!

 6. Uuuuh mitä saaliita! Pikaista paranemista!

 7. Pikaista paranemista Ilona! Itse vietin juuri viiden päivän miniloman Rukalla, tuli tarpeeseen 🙂

  Tuo Loracin paletti on megahieno! Mistä tilasit?

  • Kiitos! Oi, tollainen miniloma kelpaisi tännekin 😀

   Loracin tilasin amazonista! Tuli sieltä suht nopeasti ja vaivatta ^^

Vastaa