Skip to content

Hei, 2016!

Nyt kun 2016 on lähtenyt tälleen kivasti käyntiin, ajattelin höpistä vähän mukavia. Eli luvassa on taattua ajatuksenvirtaa ja satunnaista jargonia. Noin, siinä oli varoitus- tästä eteenpäin luet omalla vastuulla.

Tajusin tälleen jälkikäteen että 2015 oli loppupeleissä todella raskas vuosi. Se seurasi vähintään yhtä raskasta vuotta 2014, ja vuoden loppupuolella koko homma alkoi iskeä ja ottaa ihan kunnolla voimille. Toivon vuodelta 2016 parempaa! Tiedänpä ainakin että luvassa on ensimmäinen kunnon LOMA sitten meidän häämatkan (josta on jo yli 2 vuotta…), joten on jotain mitä odottaa. Onnistuin myös saamaan liput Queenin ja Adam Lambertin keikalle, joten sitäkin voin odotella! Jee!

ESAF_MAC_TRIBAL_LOTD_1

Tätä vuotta on takana vasta vähän reilu viikko, mutta olen ehtinyt tehdä jo vaikka mitä. Olen häärännyt ja säätänyt kotosalla oikein urakalla, ja nyt koko kämppä tuntuu taas kivalta ja omalta. Nyt tämä alkaa olla siinä kunnossa että voisin tehdä jonkinlaista esittelypostaustakin! Kävin myös meikkipöytää läpi, ja säädin hiukan senkin järjestystä. Pöytä on omasta mielestäni oikein kätevässä järjestyksessä, ja löydän kaiken etsimäni kertaheitolla. Tiedän että  jos istuttaisin jonkun pöytää tuntemattoman sen eteen ja käskisin etsiä tuotteen X se saattaisi aiheuttaa pientä pakokauhua, mutta minulle ei. Minä tunnen nyt tuon pöydän kuin omat taskuni, ja nyt sen eteen on ilo istua. Marras- joulukuussa oli pientä meikkidepistä ilmassa eikä meikkaaminen oikein innostanut, mutta nyt tuntuu siltä että jaksan taas innostua KAIKESTA. Olen pitkästä aikaa meikkaillut kotona ihan omaksi huvikseni, ja se on tuntunut ihan älyttömän kivalta. Blogin alkuaikoina saatoin tehdä monta meikkiä päivässä- siihen en ole palaamassa, mutta tuntuu todella virkistävältä meikata taas ihan muuten vaan. Tuo oma meikkikokoelma herättää taas sydämentykytyksiä, ja jokainen tuote tuntuu kiinnostavalta ja ihanalta aarteelta. Tämä on hyvä merkki!

Kävinpä muuten ottamassa kuluneella viikolla ensimmäisen tatuointinikin. Olin miettinyt kyseistä kuvaa lähemmäs 5 vuotta, ja nyt tuntui siltä että oli sen aika. Olen aivan äärettömän tyytyväinen tatuointiini, ja se onnistui täydellisesti. Se on aivan minunnäköiseni, ja sen aihe on minulle suunnattoman tärkeä. Sen tarkemmin en lähde sitä tässä avaamaan, koska haluan pitää kuvan henkilökohtaisena. Hieno se kuitenkin on, ja ilokseni kuva on alkanut parantumaan todella hyvin ja nopeasti! Instagramissa ja facebookissa on pieniä tiiserikuvia, mutta koko kuvaa en tule tänne laittamaan. Toistaiseksi. Katsotaan, voi hyvin olla että muutankin vielä mieleni. 😀

Aion nyt suhtautua tähän vuoteen antaa tulla- asenteella. Nyt on hyvä fiilis, ja tuntuu siltä että kaikella on oikea suunta. Tällä postauksella ehkä tosin ei- saakohan joku tästä jotain irti? Epäilen. Vahvasti.

Kuvituksena on viime viikonloppuna tekemäni meikki, josta sain tasan yhden onnistuneen kuvan. Se on kuitenkin kiva, joten julkaisen sen. Itse meikki ei siinä kyllä näy, mutta silti. Huulilla on kuvassa MACin Tribal, muuta en muista. En pistänyt käyttämiäni tuotteita mihinkään ylös, koska ajattelin ettei tuo meikki näkisi päivänvaloa.

Mitenkäs teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Jes ihan loistavaa! Mä oon niin iloinen sun puolesta, että oot saanut hyvää kipinää alle taas (: Plus toi huulipuna on erityisen hyvä!

 2. Mä tykkään (muunmuassa) just näistä postauksista, joissa kirjoittelet mitä mielessäsi liikkuu! 🙂
  Kunpa saisin omankin meikkiapatian kääntymään innostukseksi! Pitäisi ehkä aloittaa tuolla meikkipöydän siivoamisella, jospa se auttaisi. 🙂

  • Jee, kiva kuulla! Pidän tämän mielessä. Meikkipöydän siivoaminen ja läpikäyminen auttoi yllättävän paljon, kun sai tutkia omia aarteita ja muisti mitä kaikkea kivaa löytyy! 😀

 3. Onnea uudelle tatuoinnille <3
  Kiva ajatus pitää se vain omana.

  • Kiitos murunen <3 Olen samaa mieltä! ^^

Vastaa