Skip to content

Häshtäg tunnusmeikki

Elisa haastoi mut, ja heitti samalla ilmoille avoimen haasteen- millainen on sun tunnusmeikki? Se meikki josta sut tunnetaan, jonka jokainen sut tunteva tietää just SUN meikiksi? Minä huijaan sen verran että pykään tämän pystyyn juuri julkaisemistani kuvista, koska mun Manny-paletilla tekemäni meikki nyt vaan ON mun tunnismeikkini. Etsillee. Siitä lähdetään. Mennäänpäs eteenpäin. Elisa kehitti 5 kysymystä tunnusmeikin esittelyn tueksi!

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_8

1. Millainen on tunnusmeikkisi? Mun tunnusmeikki on aika koko setti. Huolella tehty meikkipohja, varjostukset, korostukset ja poskipuna, huolitellut kulmat, lämpimillä sävyillä tehty silmämeikki ja mattapuna huulilla. Varsinaisen rajauksen puuttuminen silmämeikistä on aika ominaista mulle, teen vaan kevyen vahvistuksen ripsirajaan mustalla luomivärillä. Mun tunnusmeikki on mun mielestä aika tasapainoinen, mikään meikin osa ei hyppää erityisesti esille vaan kaikkea on korostettu samassa suhteessa. Mun tunnusmeikin tarkoitus ei ole muuttaa tai piilottaa asioita (paitsi finnejä duh), vaan korostaa niitä hyviä puolia.

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle? Niinkuin yllä sanoin, korostan kaikkea. Kiinnitän huomiota kaikkeen, joten mikään ei oikeastaan jää huomioimatta. Jossain kiireisessä arkimeikissä voi asiat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta nyt ei puhuta siitä. Mun tunnusmeikissä kaikki on huomioitu, ja onnistuneessa versiossa vallitsee harmonia.

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_7

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_4

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu? Harkittu ja hallittu kokonaisuus. Huoliteltu jälki on kaiken a ja o, mun tunnusmeikissä ei ole mokia tai huonosti häivytettyjä kohtia. Vaikka sävyt olisi kevyitä, ne on silti laitettu ja häivytetty ihan viimeisen päälle.

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_3

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi? Jos pitäisi tehdä yksittäinen meikkituote, se olisi noin 10 luomivärisävyn paletti. Pakattu mustaan, käytännölliseen ja peililliseen pakkaukseen. Sävyt olisi lämpimiä, pääasiassa ruskeita, joukossa pari vihreää ja kultaista. Sellainen paletti mistä löytyy kaikki ihan tummimmasta ruskeasta melkein valkoiseen, ja sopivassa suhteessa mattaa ja satiinia. Jos kehittäisin sarjan, olisi senkin tuotteet pakattu käytännöllisesti ja mustaan. Sarjassa olisi kaikki silmämeikinpohjustajasta ja primerista lähtien. Avainsana olisi ammattitason laatu. Mukana olisi runsaasti laadukkaita luomivärejä (käytännöllisiä ja kirkkaita sävyjä), muutama meikkivoide, poskipunia, hyvät varjostustuotteet, pari korostuspuuteria… No, kaikki mitä meikkiin nyt voisi tarvita. Mahdollisimman universaaleissa sävyissä! Pitäisin huolen siitä että esim. meikkipohjista löytyisi oikea sävy ihan kaikille, oli kyse sitten täyskalmosta tai ihan kunnolla tummasta. Mun meikkisarja olisi yhtä rönsyilevä ja pulppuava kuin minä, ja uusia kokoelmia tulisi säännöllisesti. Mun meikkisarjan tuotteiden nimet olisi muuten napattu mun lempimyyteistä ja jumalhahmoista! Skandinaavinen mytologia olisi aika vahvasti edustettuna, mutta muitakin siellä kyllä olisi. Kiinnittäisin myös aika erityistä huomiota meikkien pahvipakkauksiin ja ne vaihtuisi kausikokoelmien mukana. Todennäköisesti tilaisin niiden designin Mieheltä.

ESAF_MANNYMUA_MUG_LOTD_1

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi? Kokonaisuuden huomioinnin! Voiko se olla trendi? Jos ei, niin sen omien parhaiden puolien korostamisen. Kaikki ei käy kaikille, eikä kaikesta tarvitse pitää. Mä olen omassa tunnusmeikissäni yhdistänyt ne asiat mistä mä itse pidän, ja sen haluaisin leviävän laajemmallekin. Mun mielestä meikkaamisen pitää olla kivaa ja mielekästä, eikä vaan joidenkin jäykkien ohjenuorien noudattamista. Kyllä mä itsekin aika orjallisesti teen meikkini, mutta olen ainakin itse tehnyt ne ohjenuorat joita noudatan. Ja nekin oon tehnyt sen mukaan minkä olen käytännössä kokenut hyväksi. Eli mä haluaisin että se meikkaamisen ilo ja omien rutiinien ja hyvien puolien löytäminen olisi se seuraava trendi! Jokainen tehköön tavallaan, oli sitten kyse clown contouringista, strobingista tai leipomisesta.

Mmmä haastan Jonnan, Joannan, Liisan ja Annan! Ja kaikki jotka haluaa mukaan eikä vielä oo tehneet tätä!

Ja hei rakkaat lukijat, musta olisi ihanaa kuulla millainen on just teidän tunnusmeikki! Teettekö niinkuin minä ja lätkitte kaiken mahdollisen naamaan, vai noudatatteko kevyempää linjaa?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

10 Comments

 1. Ostaisin sun luomiväripaletin. Ehkä kaksi, niin saisin toisen esille ja jemmaan. : D

  • Oot ihana. 😀 MUT KERRO MILLAINEN SUN KOKOELMA OLIS.

 2. Mukana ollaan, nyt alkaa olemaan sen verran parempi olo, että jos saisi vaikka valeltua perusmeikin naamaan. 😀 Viimeiseen kymmeneen päivään ei ole ollut meikkiä hitustakaan kasvoilla…

  Meikki on niin sua! <3

  • Jessss! En malta odottaa! <3

 3. Jeeee! Kiva kun teit haasteen <3 Sun meikkisarja ois upee. Vitsit, ku pääsiskin joskus toteuttamaan oman unelmatuotteensa jollekin merkille.

  • No kai nyt tein! <3 Oi kun vaan pääsiskin toteuttamaan oman unelmatuotteensa. Mun haaveena olis yllättäen yllättäen suunnitella kokoelma MACille. 😀

 4. Iines Sorja Iines Sorja

  Kivat kalapuikot

 5. Jonna Jonna

  Heippa olen uusi blogisi lukija ja yritin löytää oletko tehnyt postausta lemppari nettikaupoista, mistä tilaat kosmetiikkaa ja meikkejä? ☺Jos et ole vielä semmoista tehnyt niin olisin super onnellinen jos tekisit siitä oman postauksen. <3 P.s. olen kateudesta vihreä kun olet saanut ties mitä ihania meikkejä käsiisi, joita olen ikuisuuden kuolannut netistä. ;D

  • Hei ja tervetuloa! <3 Kiva että löysit tänne! ^^ En ole tainnut tollaista postausta tehdä, mutta teen ihan ehdottomasti! Idea on todella hyvä 🙂

   Ja hahaa, mulla on sellainen salainen ase näiden osalta kuin kaveri jenkeissä 😀 Se on ollut aika kullanarvoinen apu kaikkien aarteiden tännesaamisen osalta! 😀

Vastaa