Skip to content

Harmaat hiukset – missä mennään?

Mulla olisi hiusasiaa! Oon kirjoitellut mun harmaista hiuksista jo täällä ja täällä, ja ajattelin palata niihin jälleen kerran.

esaf_guerlain_tutorial_13

Värimuutoksesta on aika lailla pari kuukautta, ja nää kaksi kuukautta on olleet hiusten osalta ihan mahtavia. Oon sanonut todella monelle että tää värivaihdos oli paras asia mitä oon tehnyt hiuksilleni vuosiin, ja oon edelleen sitä mieltä! Mikään hiusväri ei oo tuntunut näin omalta ja kotoisalta kuin tää harmaa. Painiityn Helmen Mira teki ihan mieletöntä työtä Revlon Professionalin väreillä!

esaf_lotd_yummy_burgundy_7

Mun hiuksiin laitettu harmaan sävy on ollut just eikä melkein nappi. Väri on ennakkovaroitusten mukaisesti haalistunut (niin kuin pitikin) ja se on ollut mun mielestä ihan mieletön etu.  Kyllästyn tosi nopeasti hiuksiini, ja se että niiden väri muuttuu joka pesulla vähän erilaiseksi on ollut mun mielestä ihan mahtavaa. Tää väri on pysynyt nättinä ilman sen suurempaa ylläpitoakin, mutta jotain spessumpaa kaivatessani olen käyttänyt värin ylläpitotuotteita joka pesulla. Välillä olen jättänyt kaikki sävytuotteet pois käytöstä viikoksi, ja väristä on tullut erilainen ja ihana.

esaf_lotd_yummy_rosewood_1

Tää harmaan sävy on näyttänyt vähän erilaiselta myös valosta riippuen! Lämpimämmässä valossa mun hiusten kultaisuus paistaa tosi ihanasti läpi, jos oon jättänyt sävyttävät tuotteet pois koko viikoksi. Silloin tää väri on jotenkin todella erikoisen näköinen, vähän kuin kultaa ja hopeaa sekaisin!

esaf_lotd_demure_vibes_2

Pakko kyllä sanoa että myös tää hiusten leikkaus on ollut aivan täydellinen. Tää pituus on just sellainen jota jaksan ja viitsin laittaa. Oon kihartanut hiuksia jonkin verran joka ikinen aamu, pitkillä hiuksilla tai lyhyemmillä hiuksilla en oo tehny sitä! Nää saa ponnarille, mutta pidän näitä kiinni vaan kun otan meikkejä pois. Oon myös jaksanut hoitaa ja kosteuttaa näitä huomattavasti huolellisemmin!

esaf_lotd_peach_fizz_3

ESAF_GREY_FOX_3

Tästä alimmasta kuvasta ollaan tultu noihin ylimpiin. Tykkään, tykkään, tykkään, TYKKÄÄN. Kun tää postaus tulee ulos oon just päässyt istumaan uudestaan Miran tuoliin, ja tällä samalla harmaalla linjalla jatketaan. Kun viimeksi olin Miran käsittelyssä pohdin että seuraavalla kerralla tehtäisiin jotain vaaleanpunertavaa tai muuta jännää, mutta nyt oon sitä mieltä että tässä pysytään. Tää on just nyt todella mua! Yleensä mulla on kampaajaa varten valmiina hirveä kasa esimerkkikuvia, mutta nyt mulla ei oo mitään. Nyt ei oo sellaisille tarvetta, tätä samaa settiä lähdetään vaan ylläpitämään!

Värimuutos ja leikkaus saatu blogin kautta. 

2 Comments

  1. annaootmeikannut annaootmeikannut

    Musta tuntuu, että nää kylmänsävyiset hiukset sopii sulle noin muutenkin tosi hyvin! Tuo hieman haalistunut harmaa on kyllä niin hyvä sulla!

    • ilona ilona

      No oon kyllä samaa mieltä! Toi haalistunut väri oli ihana, mutta tää uus on MIELETÖN.

Vastaa