Skip to content

Harmaammat hiukset

Mulla on ollut harmaat hiukset nyt reilu pari kuukautta, ja oon rakastanut niitä koko sen ajan. Olikin siis aika selvää että harmaalla linjalla jatketaan, kun istuin Miran tuoliin Painiityn Helmessä pari viikkoa sitten! Oltiin molemmat samaa mieltä siitä että hyvää on turha lähteä muuttamaan. Tällä kertaa hoidettiin siis vain juurikasvu ja pituuksien kevyt sävytys sekä mallin ylläpito! Tää mun hiusten pituus on ollut ihan täydellinen. Just sellainen että niitä jaksaa laittaa aamuisin ja ne saa tarvittaessa helposti kiinni.

esaf_lotd_infinity_1

Päätettiinkin pysyä tässä samassa mallissa, joten Mira napsi vaan kuivat latvat pois ja vahvisti jo leikattua mallia. Värin osalta pysyttiin siinä ihanassa, rakkaassa harmaassa, mutta nyt vedettiin tyvi vähän tummemmaksi! Olin tykännyt jo aiemmasta tummasta tyvestä tosi paljon, ja näin syksyä vasten astetta tummempi sävy oli tosi kiva valinta. Tää uusi sävy mätsää aika täydellisesti mun kulmiin ja kehystää ja kirkastaa mun kasvoja vielä paremmin kuin se aikaisempi! Olin ennen värjäyksen aloittamista kertonut Miralle että tykkäsin ihan älyttömästi siitä miten mun hiusten luonnollinen kultainen sävy tuli ajoittain harmaan kanssa näkyviin, joten päätettiin jatkaa senkin osalta samalla linjalla.

esaf_lotd_infinity_3

Pituuksia käsiteltiin vasta pesupaikalla. Mira emulgoi tyvessä olleen värin myös ja pesi lopuksi koko komeuden Fudgen hopeashampoolla. Lopputulos oli aivan täydellinen! Oltiin puhuttu jo edellisellä kerralla siitä kuinka ekan värjäyksen jälkeen sävy alkaa tarttua hiuksiin paremmin, mutta tässä se nyt nähtiin ihan käytännössä. Vaalennetuille pituuksille riitti tuo kevyt käsittely, ne nappasi pelkästään siitä sävyä just sopivasti. Mira laittoi värjäyksen lopuksi vielä tehohoidon, joka jätti mun hiukset ihan silkkisen sileiksi. Päivittelin kuivauksen jälkeen mun hiusten pehmeyttä useamman minuutin, enkä malttanut olla hipeltämättä niitä! Maltoin pitää näppini erossa niistä sen aikaa että Mira sai kiharrettua mun hiukset, mutta jatkoin näiden ihmettelyä koko kotimatkan. Nää on vieläkin aivan älyttömän pehmeät, vaikka tästä on jo viikko!

esaf_lotd_infinity_10

Olin muuten aivan älyttömän ylpeä siitä että Mira kehui mun kotihoitoa! Olin ollut ihan älyttömän tarkka ja huolellinen tän värin ylläpidon ja hiusten hoidon ja kosteutuksen kanssa koko menneen kahden kuukauden ajan, ja se kuulemma näkyi. Kaikesta lämpökäsittelystä ja värjäyksestä huolimatta mun hiukset oli edelleen kunnossa! Jatkan nyt samalla hyväksi todetulla linjalla, jotta nää on joulukuussa (varasin jo seuraavan ajan) yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt!

esaf_lotd_infinity_12

Oon edelleen ihan älyttömän onnellinen siitä että oon löytänyt Miran. Hyvä kampaaja on aarre, ja hyvä kampaaja joka on selvästi samalla aaltopituudella (mun ei tälläkään kertaa tarvinnut kauheesti selittää mitä haluan, Mira vaan tiesi) on aarre ja harvinaisuus. Oon taas kerran aivan järjettömän tyytyväinen! Luulin ettei edellisestä kerrasta olisi voinut enää parantaa, mutta olin väärässä. Tää on vähän tummempi ja jotenkin harmaampi ja niin MUA kuin olla voi! Tää harmaan sävy on syksyä varten ihan täydellinen, enkä malta odottaa mitä keksitään joulukuussa. Todennäköisesti lisää harmaata jollain pienellä lisätvistillä!

Järjestettiin Miran kanssa jotain kivaa myös teille lukijoille! Koodilla eyeshadow and flame uudet asiakkaat saavat -15% Painiityn Helmessä tehdyistä väripaketeista! Koodi käy kaikille paikan kampaajille (jotka on kaikki huippuja) mutta suosittelen ihan koko sydämestäni Miraa. <3 Kunhan mullekin jää aikoja!

Mitä tykkäätte hiukan tummemmasta harmaasta?

2 Comments

  1. Miia Miia

    Millä sä kiharrat sun hiukset vai onko ne luonnostaan noin upeilla kiharoilla? Itelläni on hieman lyhyempi polkka ja olen yrittänyt kihartaa suoristusraudalla, kiharruspuikolla ja laineraudalla. Suoristusraudalla saan parhaan tuloksen, mutta lisävinkit olis poikaa 🙂

    • ilona ilona

      Mulla on ihan piikkisuorat hiukset luonnostaan, joten kiharran ne päivittäin ? Tässä on kampaajan kihartamat hiukset, mutta saan aika samanlaiset kiharat GHD:n kihartimella! Se on kallis, mutta ihan joka sentin arvoinen. Sillä mun pitkätkin hiukset sai kestäville kiharoille alle 10min!

Vastaa