Skip to content

Harmaa arkimeikki Vibrant lightilla ja pieni tutorial

Lupailin hiukan tummempaa Clarinsin Vibrant light-paletilla tehtyä meikkiä-nyt se olisi tässä, pikatutorialin kanssa! Tämä meikki on hyvin, hyvin helppo ja nopea tehdä, ja sopii siksi hyvin pikaiseksi arkimeikiksi.  Tämä on varsin lyhyt tuto, joten jos joku vaihe jää epäselväksi, saa ja pitää kysyä! Tuto syntyi hetken mielijohteesta arkimeikkiä tehdessä… Aloitetaanpa!


Aluksi pohjustetaan silmä itseä miellyttävällä pohjustustuotteella-itselläni käytössä tuttu ja turvallinen UDEPP. 
Pohjustettu silmä
Seuraavaksi levitetään runsaalla kädellä (silti varovasti, huom!) harmaata väriä koko luomelle, luomivakoon ja hiukan nousemaan kulmaluulle. Älä unohda alaluomea! Häivytä kaikki reunat siististi.
Harmaa väri koko luomella, alaluomella yms.
Levitä luomivakoon varjostukseksi hyvin kevyesti violettia. Väriä ei tarvitse paljon, riittää että luomivakoon tulee kevyt häivähdys varjoa. Siisti ja viimeistele kulmakarvat!


Varjostus lisätty ja kulmat viimeistelty
Taivuta ripset ja lisää ripsiväri, ja valmista on! Pienellä harjoittelulla tämä meikki syntyy alle viidessä minuutissa. Tähän olen turvautunut kiireaamuina kun olen halunnut kuitenkin näyttää ihmiseltä ja siedettävältä. Tämä menee melkein vaaleasta smokysta, ja piilottaa tehokkaasti väsyneet silmät. 

Vibrant lightin harmaa väri on ehdottomasti suosikkini kaikista paletin neljästä sävystä- se on yksinkertaisesti upea. Olen käyttänyt viime aikoina niin paljon ruskean ja taupen eri sävyjä, että harmaa, ihana rakas harmaa oli unohtunut kokonaan. Tämä muistutti siitä miten ihana harmaa meikki voi olla! Pitääkin kaivella kaikki harmaan eri sävyt esille… (yritän vastustaa kiusausta laittaa tähän 50 shades of you know what-vitsiä)

Loppuun vielä kasvokuva koko meikistä! Tässä näkyy hyvin se että varjostusta on lisätty ulkonurkkaan, mutta hyvin kevyesti. 


Silmät:

-UDEPP
-Clarins Opalescence Eye Quartet Mineral Palette Vibrant light saatu
-Yves rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravagant mascara saatu

Kasvot:

-Clarins Instant smooth perfecting touch primer
-Clarins Everlasting foundation 103 Ivory
-Clarins Mineral Loose Powder Light
-Clarins Opalescence- kasvopaletti saatu

Huulet:

-Clarins Joli Rouge Brillant Tropical Pink saatu

2 Comments

  1. Todella kaunis! Olen jotenkin itse todella huono käyttämään harmaata silmämeikeissä, kokeiluistani kun tulee usein jotenkin tunkkaisen oloiset, vaikka harmaan pitäisi sini(-vihreille) silmille hyvin sopiakin. Tämä näyttää kyllä niin hyvältä, että pitäisköhän itsekin kokeilla taas mennä sille harmaalle napille…

Vastaa