Skip to content

Halpa ja niiiiiiiin hyvä

Myönnän että osaan olla vähän snobi kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Tilanne on kyllä onneksi parantunut kuluneen vuoden aikana huomattavasti, mutta huomaan edelleen epäileväni joitakin halvempia tuotteita ilman mitään kunnollista syytä. Olen kuitenkin oppinut soimaamaan itseäni näissä tilanteista ennakkoluuloisuudesta! Nykyään tartun helposti melkeinpä tuotteeseen kuin tuotteeseen sen hintaa tai merkkiä katsomatta. Onneksi, sillä muuten en olisi välttämättä koskaan löytänyt nyt esittelyssä olevaa tuotetta!

Sain keväämmällä testiin koko joukon Herbinan uudistettuja ihonhoitotuotteita, ja nyt on aika esitellä niistä ensimmäinen! Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä, Herbina Moisture Balance 24h Kasvovoide.

ESAF_HERBINA_KASVOVOIDE_4

 Rrrakastan pahvipakkauksen ja itse tuubin printtejä! Okei, rakastan noita Herbinan uusittuja etikettejä muutenkin, eli nämä eivät ole mikään poikkeus. On ihanaa että vaikka Moisture Balance -sarjan design eroaakin Energy Boost -sarjan designista, on niissä kuitenkin paljon samaa! Kuvioperhe on selkeästi sama, ja se sitoo mielestäni kaksi saman  merkin eri sarjaa todella hyvin toisiinsa. Tuotteet tunnistaa eri sarjasta huolimatta selkeästi Herbinan tuotteiksi!

ESAF_HERBINA_KASVOVOIDE_1

Moisture Balance -sarjaan kuuluva kasvovoide on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Avokadoöljyä, manteliöljyä, karitevoita ja ruusuvettä sisältävä voide on puhtaan valkoista ja tuoksuu sopivan kevyesti. Tuoksu on todella mieto, sellainen että sen kyllä haistaa selvästi, mutta kuitenkin niin kevyt että se häviää nopeasti iholla. Itse voide levittyy iholle helposti ja kevyesti eikä jätä ihoa rasvaisen tai raskaan tuntuiseksi. Voide tuntuu todella rauhoittavalta ja kosteuttavalta kuivalla iholla heti levitettäessä, ja se on ollut luottotuotteeni niinä päivinä kun ihoni on ollut kuiva ja herkkä!

Ajattelin aluksi että kosteuttava voide olisi omalle sekaiholleni liian raskas, mutta väärässä olin. Ihoni on ollut kevään aikana hyvinkin pintakuiva, ja tämä on ollut mitä mainioin apu kaikkeen kuivuuteen! Voide ei ole myöskään ärsyttänyt ihoani tai saanut sitä kukkimaan, ei pahimpinakaan hormonifinnikausina. Päinvastoin itse asiassa, sillä olen käyttänyt tätä silloin kun olen hoitanut ihoani erilaisilla akneihon tuotteilla! Moni niistä kuivattaa ihoa aika kovasti, ja tämä Herbinan ihmevoide on ollut silloin suuri apu.

Olen käyttänyt Moisture Balance -kosteusvoidetta pääasiallisesti yövoiteena, ja sellaisena se on toiminut omalla ihollani todella hyvin. Meikin alle en ole sitä kokeillut, sillä minulla on muutama tietty kosteusvoide joita käytän aina meikin alla. Sitä rutiinia en lähtenyt vaihtamaan.

ESAF_HERBINA_KASVOVOIDE_3

Herbinan Moisture Balance -kosteusvoiteesta tuli muuten Holy Grail -tuote! Eli kun tämä pieni mutta äärimmäisen riittoisa (olen käyttänyt tätä monta kuukautta melkein joka ilta, ja hyvin riittää edelleen!) tuubi joskus tyhjenee, ostan ehdottomasti uuden tilalle.Tämä ei edes ole hinnalla pilattu, sillä hintaa tällä taitaa olla suunnilleen kuuden euron verran! Jos etsit hyvää, riittoisaa ja tehokkaasti kosteuttavaa kasvovoidetta, kokeile tätä. Myös saman sarjan kasvonaamio on i h a n a!

Onko teillä ennakkoluuloja tuotteen merkin tai hinnan takia?

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Mulle ei tässä ihan kosteustehot riittäneet, mutta tykkäsin muuten tosi paljon. Se kasvonaamio on ihan lemppari. 🙂 Varsinkin luonnonkosmetiikassa hyvää saa edullisesti, mutta markettituotteiden suhteen myönnän olevani hieman ennakkoluuloinen. 😀

  • Oi, se kasvonaamio on ihana! Se ja tää yhdessä on ollut melkeinpä koko kevään ajan mun luottoduo kun naama on ollut kuiva.

   Ja oot oikeassa! 😀 Luonnonkosmetiikassa saa edullisesti hyvää, mutta markettituotteissa moni on huomattavasti epäluuloisempi. Onkohan syynä pakkaukset tai markkinointi vai mikä 😀

 2. Mulla sopivasti loppuukin Lumenen kasvovoide n. parin viikon päästä ja aion suunnistaa Herbinan luo niin putsarin kuin kosteusvoiteen valinnan suhteen. Herbina on ollut yksi niistä harvoista ’halvoista’ tuotteista johon luotan, joskus tulee snobeiltua etenkin ulkomaalaisten halppistuotteiden kanssa ja pohdittua voiko ne oikeasti olla hyviä. 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • JES, kerro sit mitä tykkäsit! 😀 Mulla sama, Herbina on yks niistä harvoista joihin oon luottanu. 😀

 3. Mä olen käyttänyt uudistuneelta Herbinalta kasvonaamiota sekä kasvokuorintaa. Molemmat ihan loistotuotteita! Mukavaa aina välillä yllättyä niinkin päin, että edullinen tuote voi toimia moitteettomasti ja olla oikea luottotuote :)Eli siis kyllä tuppaa välillä olemaan pieniä ennakkoluuloja edullisia merkkejä kohtaan 😀

  • Samoin, molemmat on tosi hyviä! On kyllä aina ilo huomata että joku edullinen on oikeesti todella hyvä tuote 😀 Ihana kuulla etten ole ainoa ennakkoluuloinen :’D

Vastaa