Skip to content

Halloweenbannerimeikki-minun versioni

Pitkästä aikaa meikkikuvia, jee! Olen itsekkin sangen riemuissani, sillä viime aikoina blogissa on ollut meikkikuvia surullisen vähän. Ne vähät mitä olen saanut julkaistua, ovat olleet aika peruskauraa. Ovathan ne toki ihan kivoja, mutta olen kaivannut jotain jännää. Jotain väriä. Jotain ei-ihan-arkimeikistä menevää. 

Uudessa bannerissa näkyvä vihertävänpunainen meikki inspiroi onneksi niin paljon että päätin tehdä siitä oman versioni. Päätin kuitenkin oikoa mutkia sen verran etten lähtenyt edes tavoittelemaan bannerissa näkyvää kokonaisuutta- siihen eivät vielä flunssasta toipuvat aivoni suostuneet taipumaan. 
IMG_9549
Tongin siis läpi kaikki vihreät luomivärini ja aloin hommiin. Punaisten valitseminen oli helppoa- ainoa ihan rehellisen punainen luomivärini kun on Sugarpillin Love+. Love+ oli kuitenkin sellaisenaan hyyyyvin ärtsy, joten taitoin sitä joissakin kohdissa hiukan vihreillä. 

Nyt on kyllä myönnettävä etten muista tarkkaan mitä luomivärejä käytin Love+:n lisäksi. Käytin vähän kaikkea sieltä ja täältä- tartuin aika surutta kaikkeen vähääkään sopivalta näyttävään. Sleekin Garden of Eden oli ainakin käytössä, ja MACin That Trillion dollar look-nelikko. 


IMG_9523
Meikki ei näytä lähikuvissa yhtään niin hyvältä kuin olisin halunnut, enkä ole siihen ihan sataprosenttisen tyytyväinen. Kaukaa se näyttää onneksi siedettävältä. Lempiasiani silmämeikissä taitaa olla vihertävät kulmat- ne aion tehdä uudestaan. 


IMG_9568_
Pohjameikin muistan tehneeni Diorin Star-meikkivoiteella, joka on muuten HUIPPU. Olen viime aikoina löytänyt niin monta uutta hyvää meikkivoidetta etten meinaa uskoa tuuriani. Pitää ehdä kaikkien uusien suosikkien kesken vertailua- mikä on parhaista paras? Tällä hetkellä taistelua käydään selektiivisen ja markettikosmetiikan välillä.

Poskille taisin laittaa MACin Feveriä, ja kevyttä varjoa toin Lumenen aurinkopuuterilla. Huulille laitoin pohjaksi punaista rajauskynää ja sen päälle Make Up Storen uutta led-huulikiiltoa sävyssä Gritty. Gritty on Atomicin hiukan kesympi versio-paino sanalla hiukan. Grittyssä on samanlaista UPEAA monisävyistä shimmeriä kuin Atomicissa, suurimpana erona se että Grittyn pohjaväri on rusehtava. Punaisen rajauskynän päällä Gritty oli oikein kaunis ja helppo sävy- pohjasävyä vaihtelemalla Grittystä saa varmasti aika erilaista jälkeä irti. Gritty on yksinäänkin todella peittävä, ja se sopii sellaisenaankin useaan meikkiin.


IMG_9574
En osaa oikein sanoa meikistä enempää. Tämä oli sen verran ekstemporeveto ettei siitä ole oikein sanottavaa. Tavallaan tykkään, tavallaan en. Tässä on paljon sellaisia ominaisuuksia josta pidän, ja paljon sellaisia joita en voi sietää. Sairastelun jälkeen tuntuu muutenkin oudolta kirjoitella taas- pitää selvästi vaan spämmätä postauksia että pääsen taas normaaliin kirjoitustahtiin. Yleenä juttua tulee tasaisena virtana-nyt pitää vähän pakotella, ja se on hassua. 


Mitä pidätte minun versiostani Halloweenbannerin meikistä? 


Make Up Storen Gritty-huulikiilto saatu blogin kautta

29 Comments

 1. Kati Kati

  No onhan tuo näyttävä kokonaisuus! Ihan loistava halloweenmeikki – vihreine(!) kulmakarvoineen 🙂

  • Kiitos! 🙂 Nuo vihreät kulmat piristää mua hirveästi 😀

 2. Haha, eikä – mä en edes tajunnut, että kulmat on väritetty vihreiksi! 😀 Hauska väriyhdistelmä silmämeikissä. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Hahaa, kun on tarpeeksi tehnyt kokeiluja, ei värikulmat tunnu missään 😀

 3. On kyllä aivan huikea meikki, wau sanattomaksi vetää. Ja mykäksi vetää noi sun banneritkin. Ne on niin upeet!!!

  • Kiitos, ihana kuulla! 🙂

 4. WOW! Huikeen hieno uusi banneri ja upea meikki! Mä tykkään tosi paljon tuosta vihreän ja punaisen yhdistelmästä. Kyllä kelpais lähtee halloweenjuhliin 😛

  • Hihiii, kiitos! Mäkin tykkään tosta väriyhdistelmästä, tykkään ihan hirveästi! Toi on sellainen kombo mitä oon käyttänyt paljon myös omissa maalauksissa 🙂

 5. Wautsi! Oot onnistunut täydellisesti 🙂

 6. Aivan älyttömän upea meikki! 🙂

 7. Tämä on aivan upea meikki ja mä kopioin sen tänään (tai siis en voi kopioida kun en omista noita luomivärejä, mutta you know what I mean) 😀

  • En kopioinutkaan. Tein tumman vihreän smokyn kun tuo punaisen asettelu omalle luomelleni on hieman haastavaa 😀

  • Hehee, kiitos! I know what you mean :DD Ja pöh! Kuvia vihreästä smokysta sit! 😀

 8. Kyllä mä tästä tykkäilen! Munsta on siis oikein upea ^__^

 9. Ilona. Sä olet taitava. Mielettömän taitava.

  Jäin tuijottelemaan kulmiasi ja mietin mitä sä olet tehnyt niille, kun ovat niin erilaiset. Mutta nyt tiedän 😀 Hyvältä näyttää!

  • Voi kiitos, ihana Päivi! 🙂

 10. Myy Myy

  Tykkään! Sopivasti outo, mutta kauempaa katsottuna lähes normaali. 😀

  • Vähänniinku minä! 😀

 11. Ärsyttävää, kun ei keksi mitään älykästä kommentoitavaa vaan tekis mieli isäntänsä kotiinpaluusta innostuneen koiran tavoin vaan hihkua ”omgomg miten huippumahtavaa siis aivan ihana” 😀

  • Hahaa, ihana! 😀

 12. YUUuuUUU!!! Kuin pähee! Tää on mahtava! Kyllä sää vaan oot taitava ♥

  • Hihiiii, kiitos! <3

 13. Upea meikki! Näytät ihan hehkuvalta ♥___♥

  • Kiitos! Ihana kuulla! ^_^

Vastaa