Skip to content

Halcyon nights

Vilautin edellisessä postauksessani Ellie Goulding- kokoelman aarteilla tekemääni meikkiä, ja nyt voitaisiin katsella sitä vähän tarkemmin! Tykkään tästä meikistä edelleen ihan älyttömästi, ja olen siitä peräti hiukan ylpeä. Tämä onnistuminen innosti meikkaamaan taas vähän enemmän ja vähän paremmin ihan arkenakin, ja voipi olla että tämän innostuksen myötä arkimeikkikuviakin tulee taas enemmän blogiin. En lupaa, mutta elättelen suuria toiveita.

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_1

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_2

Tämä meikki oli lopulta aika MAC- painotteinen, mutta se oli oikeastaan ihan vaan kiva. Olen sekoitellut eri merkkejä aika ristiin rastiin viime aikoina, ja oli kiva pysyä jonkinlaisten rajojen sisällä. MAC- painoitteista on ollut kyllä arkimeikkienkin puolella, sillä ostin Ellie- kokoelman juttujen lisäksi aaaaaaaaika monta juttua Faerie Whispersistä… En ensimmäisten kuvien perusteella edes pitänyt kokoelman luomiväreistä, ja nyt minulla on niitä neljä. NELJÄ. On ne kyllä ihania, enkä kadu. Mutta kiitti vaan Liisa! 😀 Eli keijumeikkijuttujakin on tulossa. Mutta palataanpa tähän meikkiin!

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_4

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_5

Tein meikkipohjan MACin Prolongwear Nourishing- meikkivoiteella, ja kiinnitin sen MACin Prep+Prime- irtopuuterilla. HG- kamaa molemmat. Varjostukseen käytin IsaDoran Face Sculptoria (ihan HUIPPU!! Oma postaus tulossa lähiaikoina) ja poskipunana Ellie- kokoelman I’ll hold my breathia. Korostuksiin käytin rakasta Perfect toppingia- se on edelleen ihan vaan UPEA.

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_8

Huulet rajasin MACin Whirlillä, ja huulipunaksi valitsin Ellie- kokoelman Only youn.

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_11

Silmämeikin tein kokonaan Halcyon Nights- paletin sävyillä. Laitoin silmämeikin pohjaksi paletin cream colour basea, joka tummensi häivytyksissä ja koko luomella käyttämääni You my everything- sävyä. Varjostuksiin käytin Saddlea ja Hangin onia, ja sisänurkassa ja luomen keskiosassa hohti Starry eyed. Rajauksena käytin Lumenen uutta True mystic- rajaustussia, ja ripsivärinä samaisen merkin True mystic- maskaraa.

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_10

Onnistuin nappaamaan kiitettävät lähikuvat silmämeikistä VIHDOIN! Keinovalossa se ei jotenkin onnistu, saan hyvät lähikuvat vain luonnonvalossa. No, onneksi sain, koska luomivärit pääsevät näissä aivan eri tavalla esille.

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_15

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_14

ESAF_HALCYON_NIGHTS_LOTD_12

Ah, kun olisikin aina tällainen kuvausvalo! En malta odottaa että päivät pitenevät sen verran että tällaisten kuvien saaminen ei ole niistä parista kullanarvoisesta tunnista kiinni. Tällaisia meikkejä ja tätä valoa enemmän, kiiiiitooos! Olen muuten suunnitellut väkertäväni lauantaina Bowie- meikin. En sitä salamameikkiä minkä kaikki tekee, vaan vähän jotain muuta. Haaveilen myös Ghibli- meikkisarjan herättelystä, ja kaikesta muusta kivasta. Ehkä tässä keväällä nähdään vielä jotain muutakin kuin perusmeikkejä!

Mitä pidätte Halcyon Nights- meikistä?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Eden, MAC Ellie Goulding Halcyon Nights, Lumene True Mystic mascara ja True Mystic eyeliner saatu,  Anastasia Beverly Hills brow Wiz medium brown + Dipbrow pomade Blonde, L’Oreal Brow Artist Plumper Blonde saatu

Kasvot/Face: MAC Rose Fix +, MAC Prep+Prime Natural Radiance primer, MAC ProLongwear Waterproof Nourishing NW15, Urban Decay Naked Concealer Fair Neutral, MAC Prep+Prime Loose powder, Everyday Minerals Semi- matte base N2, IsaDora Face Sculptor saatu, MAC I’ll hold my breath, MAC Perfect topping

Huulet/Lips: MAC Only you

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Oi mitä kuvia! Ja mun on pakko kyllä korkata tuo Lumenen uutuus asap!

  • Hiihiiihiii, kiitos. <3 Ja JOO, sun on korkattava se! Niinku nyt. Oon tykänny siitä ihan possuna!

 2. Ihana meikki taas! Lumpun uusi ripsari näyttää hyvältä. 🙂

  • Kiitos ihana <3 Tuo Lumenen uutuus on kyllä aika mainio!

 3. Noora Noora

  Tosi kaunis meikki! Ja tuotekuva, jippii 🙂 Mites tuo UDEPP Eden, ootko tykännyt siitä? Ja ootko huomannut eroa Originaliin, pitääkö luomivärit yhtä hyvin paikoillaan? 🙂

  • Kiitos <3 Muistan AINA sut kun muistan ottaa tuotekuvan! :'D Eden pitää ihan yhtä hyvin kuin Original, en oo huomannut mitään eroa. Tykkään Edenistä melkein enemmän, kun se tasoittaa ihon sävyä huomattavasti enemmän- jotenkin kivempi levittää tasaiselle pinnalle luomivärit. 😀

  • Kiitos!! <3 <3 <3 Ja pakko sanoa että mä oon niiiiiin iloinen siitä että sain ne hankittua :'D

Vastaa